Oranssi rajaus

Vapaapäivän kreisimeikki on täällä taas! Menossa on oikeastaan kokonaisen viikon verran vapaapäiviä (eli kesäloma, juhuu!), joten saapa nähdä mitä kaikkea tuubaan tänne teidän ihmeteltäväksenne. Aloitetaan tällä ei-niin-perinteisellä silmänrajauksella, joka on toteutettu oranssilla huultenrajauskynällä (MAC What a Blast). Yritin säätää kuvien sävyä kohdilleen, sillä harmikseni silmät ovat näytöllä läpikotaisin vihreät vaikka täällä elävässä todellisuudessa ne ovat aivan valtavan siniset. Eivät riittäneet retusointitaidot, mutta kokeilkaa ihmeessä miltä väri omissa silmissä näyttää.

Ensimmäistä kertaa rajaan silmiäni huultenrajauskynällä, mutta tällaisella vahamaisella kestokynällä niksi näyttää toimivan ihan mainiosti. Rajaus on aamulla piirretty ja tässä iltapäivää taittaessa ripsiraja ei ainakaan vielä ole haalistunut, rapissut tai muutenkaan konstaillut. Muun meikin jätin äärimmäisen pelkistetyksi, jotta lopputulos olisi mahdollisimman arkikelpoinen. Ja jos joku ehti huomata että luistin taas siipien muotoilusta, niin sovitaanko että unohdetaan se siipirajausprojekti näin loman ajaksi? Kiitti!

Oranssi rajaus – huttuista huuhaata vai hienointa koskaan?

Taustalla soi: Orange Caramel

26 Comments Lisää omasi

 1. Iluna sanoo:

  Oranssi rajaus on aina hyvä vaihtoehto! Itse kokeilin kanssa kesällä,oli kiva ^^

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Mulla ei oikein ole muita näin vahvan sävyisiä oransseja tuotteita joita käyttää, joten tää huulikynän käyttö oli kirkas lamppu pimeyteen. :)

 2. neiti sanoo:

  Mitä huulilla on? Tosi kivan väriset! Eikä rajauksetkaan näytä huonoilta! :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kiitos. :) Huulilla on MACin vanha kokoelmasävy Innocence.

 3. hmm. pistit mut sanattomaksi. Ja se ei tapahdu helposti.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Ai niin paha? :D

 4. Mohn sanoo:

  No sulla näyttäisi olevan ihan ok, mutta jos itselle yrittäisin niin näyttäisin mitä todennäköisimmin turpaani saaneelta tai muuten vaan silmätulehduksesta kärsivältä. Minulle eivät oranssit vaan kertakaikkiaan silmiin sovi, sama taitaa olla punaisten kanssa. Oranssit mulle ei sovi tosin ollenkaan, ei poskiin, ei huuliin eikä hiuksiin. :-P Ekä varsinkaan vaatteisiin. ;-)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Mun on kauhean vaikea niellä tällaista väitettä. Eikö edes pienenä maustevärinä muka? :)

   1. Mohn sanoo:

    Juu ei! Piti ihan pysähtyä miettimään, että omistanko yhtään mitään oranssia ja nyt ei kyllä tule mitään mieleen. Paitsi että, mun tällä hetkellä reissukäytössä olevassa beautyboxissa on muuten oranssit kahvat ja vetoketju (siinä on eri värisiä kukkia valkoisella pohjalla, oranssi on vain tehostevärinä). Noh, en ole siitä koskaan erityisesti tykännyt, se on vaan kokonsa ja muotonsa puolesta erittäin näppärä eikä maksanut paljoa. Varmaan juurikin noiden oranssien juttujen takia. :-P

    :-D

    1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

     Yllytän silti kokeilemaan meikissä. Liukuvärjättyjen huulten keskiosassa? Pienenä määränä ruskean luomivärin seassa? Haastan! :D

 5. Noviisi sanoo:

  Täysin aiheesta poiketen, mikä ihme on kestolakkaus? Törmäsin moiseen eräässä lehti jutussa mutta siinä ei avattu asiaa sen enempää. :(

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Valitsen nyt sen nopeamman tien ja linkkaan omaan tekstiini:

   http://viilankantolupa.bellablogit.fi/2012/09/14/kestolakkaa-ja-kynsikalvoja/

   Tällä pääset ainakin alkuun, mutta kysy ihmeessä jos joku asia jää mietityttämään. :)

   1. Noviisi sanoo:

    Miten on missannu tämän? Ja omasta mielestäni muka lukenu kaikki postaukset -.- Kiitoksia, tää selvästi on päätymässä rokottamaan omaa rahapussia kuukausittain sillä en kuollaksenikaan ole halunnut lähteä geelikynsien ”ikuiseen” oravanpyörään mukaan (vaikka ihanan huikeita kynsiä vastaan on tullutkin).
    Täydellinen ratkaisu kun aikaa ei ole kuivatteluun ja vaikka olisi saan lakan aina rullalle :D

    1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

     Mä käyttäisin pelkästään kestolakkaa, jos se olisi töiden kannalta järkevää. Muistat sitten vaan lampsia huoltoon riittävän tiheästi. :)

 6. Ikvm sanoo:

  Huhhu hyvältä näyttää sulla, mutta yhdyn mohnin kommenttiin: mulle ei jostain syystä oranssi passaa, ainakaan noin kirkas. Pitäisi periaatteessa sopia, kun iho on keltapohjainen (mutta neutraali) ja silmät siniset, mutta ei. Sama ilmiö monissa kullansävyissä. Silti täytyy kirkkaimman oranssilla luomivärillä, mitä omistan, tehdä rajaus vapaapäivänä ja ihmetellä sopisko oranssi pienemmässä kaavassa (ja aina voi laittaa mustan rajauksen ripsirajaan lieventämään väriä :D ).

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Juuri näin! :) Ja noilla spekseillä kyllä ihmettelen, mikäli ei oikeasti istu. Kontrastivärihän se on, mutta silloin taika on juuri siinä, että lopputulos näyttää vähän epäsovinnaiselta. :)

   1. Ikvm sanoo:

    Kummallistahan se on, ettei sovi. Täytyy perehtyä ihon sävyoppiin vielä paremmin, josko sitä keksis syyn oranssin sopimattomuudelle. Ja onhan seki oranssin sävystä kiinni.. Mietin sitäkin, että olisko kylmemmät parempia, kun selkeesti lämpimät. Mutta joo, kyllä se oranssi koko luomella saa minun ihon näyttämään todella kelmeältä ja liian keltaiselta. Rajauksena taas oranssi ei ollut ollenkaan niin huono, kun pelkäsin. :D

    1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

     Hahaa, tiesin! :) Koko luomella oranssi voisi olla aika erikoinen mullakin, ehkä se vaatisi kaverikseen ainakin reilusti mustaa..?

     1. Ikvm sanoo:

      Mustaa, kullanhohtoa ja lämpöisen ruskeaa, johan alkaa oranssikin passata koko luomen sävyksi :D

 7. Eiko sanoo:

  Mullakin pitäis olla vähintään tuplarajaus, jossa ripsirajassa on musta ja oranssi sen jälkeen. Periaatteessa ihan nätti, mutta jotenkin epäilyttää… Vois joskus joutessaan kokeilla. Yhtään oranssia meikkikynää mulla ei ole, mutta luomivärejä (kirkkaitakin) on siunaantunut…

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   No tuplana sitten! Mä kokeilen seuraavaksi tehdä ensin valkoisella pohjan ja vasta sitten piirtää päälle oranssilla – saattaisi tulla vielä stydimpi jälki. :)

 8. Piia sanoo:

  Ilmeisesti saa olla rehellinen? En tykkää, kammo! Silmät näyttää kaljuilta ja kipeiltä oranssin kans. Vieraaltakin näytät. Kun aina pitäis antaa hyvääkin palautetta, se on tässä tapauksessa: huomenna näytät luultavasti yhtä sievältä kuin yleensä ;).

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Tietty saa olla rehellinen! :) Tämäntyyppinen look jakaa taatusti mielipiteitä. Vaihtelu virkistää ja joskus silmilläkin on kalju päivä. ;)

   1. Piia sanoo:

    Huomenna epäkaljua, me hope :)

    1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

     Kukaties, kukaties.. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.