Nyt väsyttää

Hämmentävää, miten nopeasti ihmisen elimistö reagoi kylmään ja pimeään. Kaksi päivää kunnon syysviimaa yhdistettynä viikon kestäneeseen pimeyteen ja puolet maan tyypeistä on kanttuvei. Voikohan se olla henkistä?

Kuvissa väsyaamujen turvameikki x.0. Kevyt vesimäinen meikkipohja, joka ei peitä kaikkea mutta asettuu kylmyydestä kiukustuneelle iholleni näteimmin; vahvat asennekulmat, joihin olen heti ensivahingosta lähtien tykästynyt ja jotka vievät skarppiudellaan huomion pois muusta nuupotuksesta; ruskealla ja oranssilla askarreltu banaanistyyppinen silmämeikki, pienellä kulta-annoksella terästettynä – tietty;  luottoposkipuna sekä lähes väritön huulikiilto.

Ei ehkä se täydellisin, näyttävin ja inspiroivin kokonaisuus, mutta suht hyvin piilotetut väsymyksen merkit – vaikka itse huomautankin. Niinä aamuina kun kaikki on tahmeaa, pitää kylmästi unohtaa taiteelliset ambitiot ja tehdä se idioottivarma meikki. Eikä ole yhtään liioiteltua sanoa että varttipannu kahvia ja puolituntinen meikkipöydän äärellä taikovat esiin täysin uuden ihmisen. Olisihan se mahtavaa herätä prinsessana joka aamu, mutta onneksi meillä muilla on tämä kosmetiikka.

Taustalla soi: Apocalyptica

8 vastausta artikkeliin “Nyt väsyttää

  1. Kiitos Iluna. :) Freesasin blogin alkuaikojen tunnisteita ja huh, missä kunnossa kulmat ovat aiemmin olleet. Toivotaan että silmä on sen verran kehittynyt, ettei niihin harottimiin tarvitse koskaan enää palata. :D

 1. Nyt kuva kuvalta oppi noin upeiden kulmakarvojen tekoon, kiitos :)
  Jotta oppisi edes sinne päin ;)
  Kuvasi ovat niin hienoja ja olet niin kaunis, että on ilmeisesti pakko
  käydä meikkiostoksilla ja tuulettaa vanhoja käsityksiään väreistä luomilla.

 2. Munkin mielestä tuo on erittäin hyvin tehty ja nätti arkimeikki :) ! Miten ootkin osannut tehdä noin hienot kulmat ! Mulla on aina niiden kanssa ongelmia… :D

  1. Toisinaan onnistuu, mutta kyllä niitä huonoja kulmapäiviäkin on. Ehkä on vähän puolueellista kuvata vain ne onnistuneet.. :)

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.