..Hetkinen..

flunssan_pelastus

Niin pieni ele, niin lämmin mieli. Siippa muisti flunssapöhnäistä rutisijaa jätskitonkalla ja paksuimmalla koskaan näkemälläni hömppälehdellä. Sillä välin kun minä hautaudun viltin kanssa ihmettelemään kauneuden ja muodin uusia tuulia sekä ruokkimaan hammaspeikkoa, kurkatkaapa te mitä lähes täsmälleen puolen vuoden takaisesta kevätflunssasta jäi käteen. Samaa superyrttiä olen holvannut nenänpieliin tälläkin kertaa.

Niisk ja köh – palataan pian.

Taustalla soi: Passion Pit

7 Comments Lisää omasi

 1. hiikka sanoo:

  Oletko kokeillut apteekeista saatavia sinkki ja c vitamiiniyhdisteitä? Isäntä toimi räkätaudissa koekaniinina ja söi pari päivää jonka jälkeen räkätauti oli hämärä muisto (ja oikeasti mies sairastaa flunssaa vähintään viikon + saa keuhkoputkentulehduksen) Luin jostain niiden tehosta ja halusin kokeilla, onneksi löysin auliin koehenkilön ;)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Enpä ole, täytyy tunnustaa että kaikki ravintolisät ja vitamiinit on nyt jääneet syömättä. Tota C-vitamiinia on kyllä kaapit pullollaan (joku muu meidän perheessä uskoo sen voimaan, ja onneksi uskoo ja voi siten käydä lohtuostoksilla kun toinen sairastaa), mutta sinkkiä en ole tullut edes ajatelleeksi. Kiitos vinkistä! :)

 2. bubbs sanoo:

  Superkiva siippa!

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Niin on! :)

 3. Tipi sanoo:

  Onnea on huomaavainen siippa, suloista. Kyseinen jäätelömerkki on suosikkini, kaikki menee paitsi ne, joissa on suklaata.
  Pikaista parempaa vointia potilaalle! :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Mun ykkösykkös suosikki on The Vermonster, mutta ei tämäkään pahaa ollut. :)

   Kiitos, teen parhaani lepuuttelun kanssa. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.