Turkoosi rajaus

Turkoosit kynnet houkuttelivat livauttamaan samaa sävyä myös hillittyyn meikkiin. Vaalean turkoosi rajaus toimi keltaruskean pohjan päällä hirmu kivasti ja sävyjen keskinäinen voimistus toimi ihanteellisesti. Jätin rajauksen ohueksi, jotta räikeä väri ei vie kokonaisuutta nimiinsä yksipuoleisesti, mutta tuikahtelee seasta piristävästi. Sama sävy on aiemmin esiintynyt koko teoksen pääosassa täällä.

mac_blue_peep_liner

Huulille kerrostin kolmea eri huulipunaa, kun ensimmäinen väri olikin yllättäen huulilla liian vaalea, eikä tummentava korjausliikekään oikeastaan parantanut tilannetta, vaan muutti sävyn entistä kirkkaammaksi pinkiksi. Tilanteen pelasti päälle tuputeltu ruskea huulipuna, joka rauhoitti kokonaisuuden sopivaksi. Olen viime aikoina viehtynyt hennosti suttuiseen, sormilla tuputeltuun ja rajattomaan huulimeikkiin, joka on hauskaa vaihtelua tarkkarajaisille mattapunille, joille sydämeni normaalisti voimakkaimmin sykkii. Kun puna on aseteltu huulille vähän sinne päin, sen korjailunkaan kanssa ei ole niin nuukaa. Sama trendi on nähtävissä myös pohjameikissä, jonka kanssa olen heittäytynyt ennenkuulumattoman laiskaksi. Mutta kohta kesä ja kevyet tuulet muutenkin, joten puh pah yhdelle epätasaisen sävyiselle iholle.

blue_peep_mac

Kulttiripsari Too Faced Better Than Sex on vielä koeajonsa alkuvaiheessa, joten syväluotaavaa analyysia ei vielä tipu, mutta jo nyt voin sanoa, että tämä pitää taivutuksen paikoillaan paremmin kuin mikään muu testaamani ripsiväri. Pitkän päivän jälkeen yläluomilla oli jonkin verran suttua, mutta koettelen tulokasta vielä vähän lisää ja tilitän sitten kaiken tietämäni kerralla! Siihen saakka, pus!

 

Kasvot
MAC Waterweight Concealer, NC15
MAC Studio Sculpt Defining Powder, Light
Linda Hallberg Cosmetics Inifinity Palette, Andromeda + Cigar + Milky Way

Silmät
MAC Pro Longwear Waterproof Colour Stick, Bleached Out Beige
Linda Hallberg Cosmetics Inifinity Palette, Zwicky + Maffei + Cigar
MAC Fluidline, Blue Peep
Too Faced Better Than Sex Waterproof Mascara

Kulmat
MAC Brow Sculpt Taupe
Sephora Retractable Brow Pencil #06 Soft Charcoal

Huulet
MAC Trend Forecast Spring 15 Lip and Cheek Palette, Go Guava + One To Watch
MAC Lipstick Viva Glam VI

 

 

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.