Täydelliset nudekynnet

Vaaleat, ihoon sävytetyt kynnet ovat ikityylikäs valinta, jota kannattavat myös tyylikkäistä valinnoistaan tunnetut brittihovin jäsenet. Omalla kalpealla ihollani nudetyyli on vähän haastava, sillä kynsilakan vaaleus vie helposti lopunkin eloisuuden iholta ja korostaa esimerkiksi käsien kylmyyspunoitusta helposti. Nyt bongasin kuitenkin tyylin, jota oli ehdottomasti kokeiltava ja lopputuloksesta tuli niin hieno, että halusin jakaa kuvaryöpyn myös teille.

nude_lakka_kynsiin_viilankantolupa

Vaalea, hennosti kellertävä ja läpikuultavahko kestolakka on CND Shellac Bare Chemise, jonka  kaksi kerrosta loivat kauniin taustan tässä blogissa säännöllisesti nähdylle vieraalle eli kynsifoliolle. Kestolakan sävy on loistavasti todella lähellä omaa kellertävän vaaleaa ihonsävyäni ja kimmeltävä kultafolio lisää lakkaukseen jekun, joka tekee siitä heti eri lailla kiinnostavan, kuin pelkistä nudekynsistä.

nude_nails_with_gold_viilankantolupa

Kovetettu kestolakkapinta jää tahmeaksi ja tuohon tahmapintaan painelin varovasti foliolla kultaisia rippeitä aivan kynnen kärkeen, epämääräisiin muodostelmiin. Suojaksi sipaisin normaalin kaavan mukaisesti saman sarjan päällyslakkaa ja seuraavat kolme viikkoa voin ihailla supertyylikkäitä ja hienostuneen kultaisia nudekynsiä. Nude ja kulta ovat loistava pari ja vaikka en omista juuri yhtään kultaisia koruja, tämä tyyli piti toteuttaa juuri näin. Voisin hyvin nähdä tämän tyylin vaikkapa morsiuskynsissä!

cnd_shellac_bare_chemise_viilankantolupa

Jälleen opimme, että kannattaa jättää sanomatta se huulilta liukkaasti lipsahtava ei koskaan, sillä niin vain löytyi näihinkin kalmosormiin sopiva sävy ja täydellinen nudetyyli. Onni asuu pienissä asioissa!

Kynnet
CND Shellac Bare Chemise
Nail Diva Foil Gold Sequin

2 Comments Lisää omasi

  1. Nena Sofia sanoo:

    Ai vitsi miten hienot! Pitääpä kokeilla tätä tyyliä itsekin :)

    1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

      Jee, odotan kuvia innolla! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.