Aamupalakynnet

Toisinaan kynsienkoristeluinto iskee kesken aamukahvin. Kahvikuppi toisessa ja se ainoa avonainen silmä toisessa kädessä tehdyt aamupalakynnet syksyisin pilkkufiiliksin, olkaapi hyvät. Yritin penkoa lakkalaatikosta mahdollisimman vuodenaikakelpoisia murrettuja sävyjä, mutta nyt pelkään että taisivat sittenkin sisävalot olla lämpimään kallellaan ja kynsillä on ainakin yhtä kylmää punaista. No eipä siihen yksi lakkaus kaadu, nautiskellaan näistä pari päivää ja tehdään sitten päivänvalossa uudelleen. Aina ei tarvitse olla täydellistä ollakseen piristävää.

Tarvikkeisiin listaan tänään nipun sopivia lakkasävyjä, pilkkutikun sekä taustalla pilkottavan kynsilakanpoistopurkin, jossa työkalu oli ääreest’ näppärää pyyhkäistä puhtaaksi värien vaihdon välillä. Päälle sipaus pikakuivattajaa ja kahden kahvikupillisen aikana kynnet on puettu nakupohjasta haparoivaan ruska-asuun.

Leppoisaa viikkoa!

Taustalla soi: Foster the People

9 Comments Lisää omasi

 1. Elli sanoo:

  Onpas kivat! Taidanpa askarrella. Mutta kysymys: tilasin ebaysta tollasen tikun (luullen että siinä on sisällä väriainetta, heh) mutta en osaa pilkuttaa sillä. Mitä voin tehdä väärin näin yksinkertaisessa asiassa? Joko pilkku on enemmänkin klöntti tai sitten siinä on reikä keskellä.. Pientä siitä ei tule millään.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Hm, nämä ovat aina vähän hienosäätöjuttuja, mutta kokeillaan. Ethän koske tikulla kynteen? Siitä jää nimittäin reikä. Vie notkea lakka (aina uusi dippaus uuteen pilkkuun) lähelle kynttä, mutta älä anna pallon koskea kynnen pintaa. Klöntti taas saattaa johtua liian vetelästä lakasta tai liian suuresta lakkamäärästä. Yritä hipaista kynnen pintaa pystysuorassa asennossa ihan toooosi kevyesti ja pikaisesti, ilman painetta.

   En tiedä oliko näistä mitään apua, mutta käy toki kertomassa kun saat kokeiltua. :)

 2. Mohn sanoo:

  Onpas hauskat kynnet! Tuollaiset yhtäkkiset inspiroitumisen hetket on minusta just niitä parhaita! Se niissä tosin on ikävää jos sattuvat pamahtamaan päälle epäsopivaan aikaan, koska mikään ei ole tuskaisampaa kuin kärvistellä maailman parhaan idean kourissa pääsemättä HETI sitä toteuttamaan. ;-)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Joo! Huomaan saman nyt tässä uudessa aikasyöpössä eli kirjoittamisessa, kun joku mehukas aihe tai repliikki käväisee mielessä, enkä ehdi juuri sillä hetkellä kirjoittaa muistiin, myöhemmin on ihan daiju olo että mikähittoseoli, miiiikä se oliiiiii.. :)

 3. M sanoo:

  Moikka! En tiiä teetkö tämmöisiä, mutta mua pitkään mietityttänyt miten eräs meikki tehdään. Kyseinen meikki olisi siis Britney Spearsilla muunmuassa tässä videossa http://www.youtube.com/watch?v=t0bPrt69rag uransa melko alkuaikoina näkynyt silmämeikki. Tuommoinen tumma, mutta kuitenkin jotenkin kiltti. Itsellä nuo tummat meikit kun tuppaa herkästi menemään turhan tummiksi tai sitten liian nudeiksi. Kiitokset kivasta blogista, seuraan säännöllisesti!

  1. M sanoo:

   Jäi kokonaan välistä, että olisi mukava siis saada postauksella teko-ohjeet kyseisestä meikistä. Mutta riittää myös jos osaat tässä jotain vinkkiä antaa. :)

   1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

    Hei kurkkaan tämän illalla kun tulen töistä, katsotaan mitä saan siitä irti. :)

 4. JonnaH. sanoo:

  Super-söpöt!

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kiitos! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.