Kultaa ja ruskeaa

Heipähei, tänään vuorossa kevyt arkimeikki ruskealla ja kullalla. Molemmat värit toimivat jouhevasti yhteen sinisten silmien kanssa ja muodostavat kivan, lämpimän kokonaisuuden. Pehmoista, utuista ja suhteellisen yksinkertaista.

Meikkipohjaan olen pitkästä aikaa sangen tyytyväinen, sillä pikkuhiljaa hivuttaen olen saanut lisättyä rutiineihini meikin alle levitettävän valovoiteen, joka häivyttää iholleni tyypillistä kuivuutta tehokkaasti näkyvistä. Liika kimallus korostaa ihon epätasaisuuksia, mutta sopiva annos hehkua sen sijaan huijaa luulemaan että mitään kuivuutta ei olekaan. Matan meikkipohjan ystäville tämä saattaa olla mukavuusalueen ulkopuolella, sillä monet tulkitsevat kaiken hehkun kiilloksi, vaikka ne eivät olekaan sama asia. Kirjoittelen tästä tarkemmin joskus kun saan päivänvalossa napattua pari vertailukuvaa.

Nastaa perjantaita!

Taustalla soi: Emilie Simon

2 Comments Lisää omasi

 1. Minttu sanoo:

  Aivan mielettömän ihania ja seesteisiä meikkikuvia! Ja mitkä järkyttävän upeat vihreät silmät sulla on!!

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kiitos, mukava kuulla. :)

   Silmät on luonnossa tasaisen sinivihreät, mutta kuvissa ne näyttävät useimmiten toistuvan vihreinä. En pistä pahakseni. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.