Vapaapäivän helppo


Terkkuja kiskoilta! Ympäröivä maisema on säkenöivän keltainen ja vain vaivoin sain katseen siirrettyä hehkuvasta peltomaisemasta valkotaustaiselle näytölle. Vaikka nykyisessä elämäntilanteessa olisikin muutamassa kohdin hiukan parannettavaa, täytyy sanoa että olen hirmu onnellinen näistä satunnaisista arkivapaista. Voin keittää aamulla ylimääräisen kupposen mustaa, ryystää sen rauhassa, lenkittää tassulliset ja hypätä sitten junaan kun siltä tuntuu. Kiskojen humistessa ehtii miettiä syntyjä syviä ja hymyillä aurinkoiselle säälle höperösti.

Olen matkalla Helsinkiin pr-tapaamiseen ja saattaapa olla että samalla reissulla piipahdan katsastamassa uuden ja uljaan MAC-pisteenkin, josta olen toistaiseksi kuullut vain hulppeita huhuja. Ja ah, arvatkaas, juuri kilahti FB:n kosmetiikkafriikkiryhmässä hihkaisu, että Bobbi Brown on tänään avannut ovensa samalla Stockmannilla. No mutta jopas, tästähän sukeutuu melkoinen visiitti! Hih! Nyt menivät muuten pasmat niin lahjakkaasti sekaisin, että voitte lukea tästä eteenpäin pienellä imelyysvarauksella.

Ilman sen tarkempaa aikataulua ajattelin tossutella iltapäiväauringon kyllästämillä kaduilla ja jatkaa tätä höperöä hymyilyäni entistä paremmalla syyllä. Pienestäkin irtiotosta voi saada valtavasti energiaa. Pienestä irtiotosta ja kosmetiikkashoppailusta, khihi.

Toivottavasti tämänaamuisesta auringonvalolla leikkivästä meikkikuvasta heijastuu tämänhetkinen fiilis. Mitään uutta kerrottavaa ei kuvassa käytetyistä tuotteista ole, mutta tältä minä näytän kiireettöminä vapaapäivinä kun itsetunto ei vaadi yletöntä pakkelointia. Ohut munakoisorajaus, kevyt luomivakovarjo (joka kuvan perusteella meni näköjään vähän pitkäksi, oho!) ja reilusti ripsiväriä, tarkat kulmat, aurinkopuuteria poskiluun alle ja hohtoa poskipäille. Huuletkin olivat kuvassa vielä nakusillaan, mutta nyt ne on taas pinkitty ihanaisella Ilhabelalla.

Toivottavasti keskiviikostanne on tulossa yhtä säkenöivä kuin tästä allekirjoittaneen spontaanista kosmetiikkashoppailuretkestä! Rakkautta jakoon!

Taustalla soi: Capital Cities

5 Comments Lisää omasi

 1. JohannaW sanoo:

  Jokainen päivä, johon kuuluu kosmetiikkaostoksia, on hyvä päivä! :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Totta! Tällä kertaa Bobbi Brown jäi valitettavasti vain haaveeksi, sillä ennakkotiedoista poiketen niiden counter olikin vielä pimeänä. No, en mä silti tyhjin käsin joutunut palaamaan. :)

 2. Anna sanoo:

  Moikka, jostain eksyin ekoja kertoja nyt sun blogiin. Täällä tuntuu olevan kiva fiilis! Kiitos tosta Bobbi Brown vinkistä, täytyy mennä Stockalle väijymään. Itse bongasin pari päivää sitten Macin uuden loisteliaan pisteen ja wau se oli hieno. Pelästyin ensin että mitä oli tapahtunut kun se ei ollut enää wanhalla paikalla ;).

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   No kiva kun eksyit! :)

   Harmillisesti kävi niin, että BB-piste oli visiittini aikana vain puoliksi auki, joten jätin pimeässä nurkkauksessa hääräävät työtekijät rauhassa vielä puuhailemaan. Mutta ihan selvä pyhiinvaelluskohde seuraavalla kerralla, siinähän ne ovat molemmat näppärästi vastakkain. :)

   Ja uusi MACin piste on kyllä valtava, käsittääkseni yksi näyttävimmistä koko Euroopassa. :)

   1. Anna sanoo:

    Niin eksyin ja tänne jäänkin, piti vielä sanoman :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.