Lumikkihuulet

 

Kalpea.
Kalvakka.
Norsunluinen.
Posliininvaalea.
Valkoinen.
Minä.
Sinä?

Te, arvon Rouva, hyödyntäkää oitis vaalea hipiänne ja elävöittäkää kasvonne rehevän punaisilla huulilla. Jättäkää muu väritys hennoksi, niin ehditte ajan kanssa muotoilla  kasvoillenne symmetrikaaliset huulet. Kun olette valmiit, ottakaa toki huulistanne kyynärän päästä kuva! Taskukokoinen näköradionne paljastaa hutiloinnin armotta, tarkemmin kuin yksikään kuvastin!

Nämä huulet punattiin pelkällä huultenrajauskynällä. Väri oli kuuden tunnin esitelmöinnin ja puolen tunnin pitsalounaan jälkeen kuuliaisesti paikoillaan. Kannoin kynää käsilaukussa, mutta lisäilyä ei päivän aikana tarvittu. Eteisen keinovalo ei imartele sävyä, mutta tältä näyttävät siis samat huulet illalla, ilman yhtään korjailua. Älytöntä, mutta totta.

Lumikkiviboja vaikea välttää
– eipä haittaa!
Vallan kaunis tää yhdistelmä,
suoraan sadusta siirrettynä.

Tuliko riittävän monta häröä tekstilajia yhteen huulipunajuttuun? Toivotan teille vähemmän skitsofreenista mutta vähintään yhtä taiteellista sunnuntaita. Ja niitä punaisia huulia.

Taustalla soi: Top 40 Disney Songs

17 Comments Lisää omasi

 1. Salla sanoo:

  Kaunis Petra! Mieletön tuo Cherry, voisin harkita sen ostamista itsekin, vaikka musta ei Lumikkia saa tekemälläkään ;) Mitä poskipunaa sulla on tässä? Tosi raikas kokonaisuus!

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Cherry on mun ensimmäinen huultenrajauskynä MACilta ja yksi ehdottomista lemppareista. :) Tämänsävyinen punainen sopii ihan kelle vaan!

   Poskipunan kanssa joudun antamaan vähän haparoivamman vastauksen, mutta olen suht melko semivarma että se on ehkä Pinch O’ Peach. Ei ollut iso-D eikä Rosy Outlook, joten jäljelle jää vain POP. :)

 2. Mohn sanoo:

  Ihana kokonaisuus! Ja herranjestas mikä stamina tuossa kynässä!!

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kiitos! Ja on, huikea, olin itsekin hiukan yllättynyt että edes salamipitsan jälkeen ei tarvinnut korjailla. Mutta niin vaan se pysyi, täysin potrettikelpoisena! :)

 3. Wow! Todella upeat! Aivan ihana väri huulilla! Olen nyt ihastellut parissa blogissa punaisia huulua, pitäsköhän itsekin rohkaistua.. ?

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Ehdottomasti! Punaisissa huulissa on jotain niin alkukantaisen naisellista, että suosittelen lämpimästi ainakin kokeilemaan. Hymykin virittyy huulille kevyemmin, kun on jotain mitä näyttää. :) (Tai sitten se olen vain minä kun mökötän pelkällä huulikiillolla!)

 4. Nonnu sanoo:

  Upea punainen! Itse postasin jokin aika sitten lähestulkoon saman sävyisestä punaisesta :)

  Kaunis Petra :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Punainen on sellainen kausiväri, joka mulla ainakin unohtuu käytöstä helposti, jos on yhtään kiireisempi vaihe meneillään. Sitten kun jossain näkee kivat punahuulet, muistaa itsekin ryhdistäytyä että ainiin, noinkin voisi tehdä.. ;)

 5. Päivi sanoo:

  Vau, upealta näyttää, kuten edellisenkin postauksen meikki!

  Mulla on joku ihme ongelma yhtälön punaiset huulet + töihin meno kanssa. Tummassa silmämeikissä kehtaan hyvinkin mennä, mutta huomiota herättävän huulimeikin kanssa jostain syystä jänistän.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Niin…no ehkä punahuulet ovat kuitenkin jotenkin vielä rohkeammat ja silmiinpistävämmät, kuin tummakaan silmämeikki. Seuraavaksi vapaapäiväksi ainakin? :)

 6. JonnaH. sanoo:

  WAU! Ihanat huulet!

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kiitos! Normiarjessa puna ei ole koskaan näin huoliteltu (koska aamuisin menee helposti hermo), mutta voin sitten palata tänne katselemaan kuvia (lähes) täydellisestä punasuusta, jonka joskus jaksoin väkertää. :)

 7. N sanoo:

  Tuo Cherry on kyllä herkullisen värinen! Sen kun parittaa vielä Macin Mineralize rich Everyday divan kanssa = puhdasta rakkautta! Mun vakkari punahuuliyhdistelmä :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   :D Mulla oli pöydällä vieressä Everyday Diva.. :)

   Se oli siis alkuperäinen suunnitelma, mutta sitten kun sain huulet väritettyä Cherryllä, en jotenkin enää kaivannutkaan koko punaa. :)

 8. Sonia sanoo:

  Mä olin jo katsomassa, että taasko mulla menee joku puna hankintalistalle, mutta onneksi se oli pelkkä kynä. Sillä mun kuivilla huulilla tarvii mieluummin kosteampaa ja samalla heikommin kestävää.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Oletko kokeillut liukasta pohjustusta? Ja joo, puhutaan edelleen huulipunista, älä anna ajatuksen karata.

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.