Punasilmäinen maanantai

Jaaha, sitä maanantaita taasen. Kauniin keltaiset kuvat ovat nähtävästi koko lopputalven antia, että pistäkääpä totutellen. Tänään löytyy kaunista punaista sekä luomilta että silmämunista. Symmetrian ja tasapuolisuuden vuoksi, nääs. Piirustin hiukan mustaa sekaan, ettei näyttäisi niin raa’alta. Ja ihan pikku tirauksen lisäsin kimallusta, näin pikkujoulukauden lähennellessä. Mustilla sisärajauksilla viimeisteltiin tämä pehmeä arkimeikki. Huulille sain ajettua yhtä kynää ja kolmea eri huulipunaa – toivotaan ettei kukaan keksi kysyä mitä huulipunaa mulla on tänään, en nimittäin pysty sanomaan ihan varmaksi. Näillä mennään ja hyökätään päin alkavaa viikkoa. Kuunnelkaa tästä akustis-elektronista häröä paimentolaismusiikkia, kyllä se siitä.

Taustalla soi: Xavier Rudd

6 Comments Lisää omasi

 1. Iluna sanoo:

  Oh,mikä ihanuus. Itse en uskaltanu aloittaa viikkoa punaisella-oli äkämököaamu-mutta violetilla sentään.Ehkä joku toinen päivä!

  1. No itseasiassa tuo sormella osoittelemani väri on enempi lila kuin punainen, mutta koska keltaiset valot, niin mitäpä sitä turhaan selittelemään. Punaiselta se näyttää, punainen se siis olkoon. :)

 2. Heidi sanoo:

  Valtavasti rispektiä noista miksailuista, mutta mites sä korjailet sun punias päivän aikana…? Kai ne sen verran kuitenkin kuluu, niin kannatko kaikkia kolmea mukana, vai kuinka?:D Kovasti olen tätä miettinyt:))

  1. Haha, voi ei, ihana kysymys. :D Olen tosi pahoillani, että joudun antamaan näin tylsän vastauksen, mutta töissä lisään ainoastaan kimaltavaa huulikiiltoa. Pohjasta on jäljellä se mitä on ja överi säihke korvaa loput. :) Eri asia tietty vahvojen värien kanssa, mutta tällaiset pliisut menee ihan olankohautuksella. :D

 3. MaaLilla/Jenni sanoo:

  Ihana paletti! Näkee, että sillä on meikattu rakkaudella. Mitä sävyjä käytit punasilmissä? Saako sitä udella? :)

  1. Saa tietty – senkin höhlä. :) Pohjustin tummanpuhuvalla Blackground -Paint Potilla, löin päälle Star Violet -luomivärin ja tummensin nurkat Black Swan -Pearlglidella. Kaikki MACin, kuten tuttua. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.