Kaksi joulukalenteria

Joulu!

No ei ihan vielä, mutta kohta. Tänään valmistelut jo voi aloittaa hyvillä mielin, eikä kukaan taatusti enää tuomitse. Lakkaan kynnet joulusävyillä ja istahdan koneen äärelle fiilistelemään joulujuttuja. Tänään avautuvat myös monenmoisten joulukalenterien ensimmäiset luukut ja niistä etenkin kahta vinkkaan teille seurattavaksi.

Bellablogien joulukalenteri on ahdettu täyteen tarjouksia, yllätyksiä ja lempeää joulumieltä. Itse olen osallisena luukun sisältöön hiukan tuonnempana, mutta kannattaa ehdottomasti merkata tämä sivu kirjanmerkkeihin jo nyt – ties mitä kivaa sieltä vielä paljastuu. Bella on suunnilleen ainoa kosketuspintani muun muassa sisustus- ja pikkuihmisblogeihin, mutta koska olen selvinnyt ilman ihottumaa näin pitkään, uskallan suositella samaa sisältöä aivan kaikille. Bellan blogit = Bellan joulukalenteri = yhteneväinen laadukas sisältö.

Se toinen seurattavaksi tarjoamani esitys alkaa täältä. Kyseessä on huimapäisten ja liukaskielisten kosmetiikkabloggaajien organisoima kalendääri, jossa joka luukusta vastaa eri blogi. Erinomainen tilaisuus tutustua kotimaiseen kosmetiikkablogitarjontaan, jos lukulistasi on vielä tynkä. Ja tyngäksi minä sitä kutsun, jos seurannassa ei ole varttisataa purkkiblogia. Huikeaa tässä projektissa on se, että se pistettiin pystyyn spontaanilla huutoäänestyksellä kuluneen viikon aikana. En tiedä millainen yhteishenki bloggaajien kesken vallitsee muissa kuin kauneusblogipiireissä, mutta tämä meidän jengi on kyllä huikea. Tässä kalenterissa en itse ole mukana.

Tästä tämä jouluvilske alkaa, heittäytykää vietäväksi.

Taustalla soi: Club For Five

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.