Pikkujoulumeikkejä Ellit.fi:ssä

Kirpakkaa pikkujouluperjantaita! Koska yletön joulukohkaaminen ei ole kauneusblogissa aiheenmukaista, otetaan kerrasta ilo irti näistä pikkujouluista. Ellit.fi kyseli bellalaisilta vinkkejä pikkujoulutyyliin ja allekirjoittanut sai kunnian vastata tästä olkapäiden yläpuolisesta koristautumisesta. Tein ja kuvasin kolme pikkujoulutyyliä, jotka pääsette kurkkaamaan täältä.

Värejä, muotoja ja niiden yhdistelmiä voi varioida ja maustaa loputtomiin, mutta rönsyilevän ilmaisutyylini vuoksi oli järkevää tiivistää ydinvaihtoehdot näin. Jotta saatte hiukan ekstraa täälläkin paljon nähtyjen tyylien lisäksi, niin vinkataan tässä lisäyksenä vielä että tyylijutussa mainitsemani mattaharmaat haamusilmät saavat tosi kivan lisän kimaltavasta kullasta. Sitä ei tarvitse olla paljon, pieni töpsäys keskelle luomea riittää tuomaan meikkiin yllättävän jekun. Kulta sopii mainiosti myös lähes minkä tahansa huulipunan päälle koristamaan huulten keskiosaa, mutta sitä pitää olla valmis lisäilemään illan mittaan.

Kynsien pikkujouluasusta ei jutussa ollut erikseen puhetta, mutta tässä kun tätä kulta-ajatusta pyörittelin, löysin Ellien kätköistä vinkeän kokoelman kultamustia juhlakynsiä. Suht helppoja toteutuksia, mutta vahvasävyisen lakan kuivatteluun kannattaa varata tarpeeksi aikaa. Kun pohjalakka on kuivunut kunnolla, koristeet voi lisäillä turvallisin mielin. Muista mustan kanssa aluslakka, etteivät kynnet pääse kellastumaan.

Ja kun nyt siellä seikkailette, käykää ehdottomasti katsomassa myös blogikollega Anna-Marian tyylivinkit. Tämä ei muuten ollut suunniteltu juttu, mutta hauskasti meillä osuivat ajatukset pikkujoulun meikkityylistä yhteen: kevyitä silmiä ja punahuulia sekä tuttavallisia sumusilmiä ehdottaa myös tämä ikityylikäs naisellisuuden huipentuma. Klassisen punaisen voi toki vaihtaa vaikkapa villiin violettiin, jos mielii hiukan poiketa kaavasta.

Maltillisen riehakkaita ja kaikessa hörhellyksessään ihania pikkujouluja toivottelee töihin suuntaava haamusilmä.

Taustalla soi: Audiogroove

2 Comments Lisää omasi

  1. Jos en siitä neon-meikistä/pellemeikistä tykännyt, nyt olet tosi KAUNIS.

    1. Kiitos, L. Onhan näissä kuvissa ihan eri fiilis. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.