Lupa repiä – IsaDora Peel Off Base

Revittävä aluslakka, olettehan jo kuulleet siitä? Uudenlainen aluslakka sallii kynsilakan poistamisen kokonaisena liuskana repimällä, ilman että oma kynsi vaurioituu. Tiedän, että tämä tekniikka on valitettavan laajassa suosiossa ilman tarkoituksenmukaista aluslakkaakin, mutta se on omien kynsien älytöntä turmelua. Tämän lakan kanssa sen sijaan saa repiä, ihan luvan kanssa. Ehdoton pelastus etenkin raivotiukkaan istuvien glitterlakkojan poistoon, joiden hinkuttaminen voi saada tyynemmänkin mielenlaadun hulluuden partaalle.

Sain Isa Doralta testattavaksi uuden Peel Off -aluslakan sekä kolme säihkyvää Holographic Nails -glitterlakkaa. Tonkallinen aamukahvia sekä kamera käden ulottuville ja reaaliaikainen testilaboratorio on katettu. Kuis kävi?

Viralliset ohjeet PO:n levittämisestä kuiskivat sekä kahden että yhden kerroksen sääntöä, mutta allekirjoittanut neuvoo ehdottomasti käyttämään kahta ohutta kerrosta (kuvatodisteet tuonnempana). Mitään vartin pikalakkausta tällä tekniikalla ei tehdä, sillä aluslakan kuivuminen kestää. Jahka aluslakan malttaa kuivatella kunnolla läpinäkyväksi, se kyllä toimii ihanteellisesti. Päälle voi levittää mitä tahansa kynsilakkaa ja kun väri kyllästyttää, pienellä hivuttamisella koko komeuden saa kiskaistua liuskana pois. Huono puoli on lakkauksen kestävyys, sillä luonnollisestikaan tällainen helposti kuoriutuva lakka ei kestä kynsillä yhtä pitkään kuin tavallinen. Komsiikomsaa, kumpi on huonompi: Liian tiukassa istuva lakka, joka ei meinaa lähteä millään – vai lakka, joka kestää nättinä vain päivän? Molemmille löytyy varmasti omat tarkoituksensa ja ainakin itse otan riemumielin vastaan tämän helposti poistettavan version. Tiedän, että se tulee lisäämään glitterlakkojeni käyttöä.

Uuden Holographic Nails -sarjan kimallelakat ovat kauniita ja säihkeessään monikäyttöisiä. Itse otin oikotien onneen ja lakkasin tuikkeella koko kynnen, mutta efekti toimii myös vähän säästeliäämmin käytettynä. Sen tyylikkäämmän vaihtoehdon löydätte esimerkiksi Better Nail Dayn tiluksilta. Testipakkauksestani kuoriutuivat sävyt 870 Silver Bling, 871 Gold Digger sekä 873 Star Struck, joiden hohdetta yritin parhaani mukaan säilöä kuviin. Nätimmältä ne näyttävät luonnossa, joten suosittelen tutkimusretkeä lähimmälle myyntipisteelle.

Lyhyesti veisattuna Peel Off -aluslakka on

– hitaasti kuivuva
– lyhytkestoinen

+ helposti poistettava
+ hellävarainen kynsille
+ kotimarkkinoilla ainoa laatuaan

Ja miksi suosittelen levittämään sitä kaksi hitaasti kuivuvaa kerrosta kerrallaan? No siksi:

Unohduin haaveillemaan omiani ja nostin kuivatteluaikana käden pystyyn. Vetinen lakka levisi pisaraksi toiseen reunaan ja kun yritin puhaltaa sitä kuivaksi (tyhmä temppu, saa osoittaa sormella), se lytistyi keskelle kynttä. Voi olla, että tällainen sohelointi on vain minun tapani koheltaa, mutta varmempi tapa taitaa olla levittää kiltisti se kaksi kerrosta, odottaa niiden kuivumista ja nauttia tasaisesta lopputuloksesta. Peel Offin suositushinta on 7,95€ ja Holographic Nails -lakkojen 8,95€.

Kuka muu ennustaa glitterkynsien suosiossa räjähdysmäistä kasvua?

*Tuotteet on saatu testiin blogin kautta*

Taustalla soi: Taylor Swift

26 Comments Lisää omasi

 1. Tiina sanoo:

  Hei, vihdoinkin mä voisin alkaa harkita kynsilakan käyttöä!

 2. Ilona sanoo:

  Olen viimeaikoina vältellyt kaikkein jytyimpiä glittereitä ihan vaan sen poistamisen hankaluuden takia.Nyt pelkään että glitterien käyttö räjähtää käsiin..(saatoin ostaa Peel Offia saman tien kaksi pulloa)

  1. En pitäisi pahana hankintana, tähän saattaa tulla himo. :)

 3. Sissi sanoo:

  Tämä oli erittäin tervetullut uutuus, josta varmasti hyötyy niin aktiivilakkaajat kuin vain pippaloihin kyntensä laittavat:)

  1. Samaa mieltä! :)

 4. Nina sanoo:

  tuota täytyy käydä hamsteroimassa. Glitterlakkoja ei tule käytettyä juurikaan, kun menee hermot niiden poistamisessa. Veikkaan, että nuo loppuvat kaupasta nopsaan.

  1. Voipi olla, toivotaan että varastot on ladattu asianmukaisella määrällä. :)

 5. Elsa/ Oi mutsi mutsi sanoo:

  mä taas käytän glittereitä just siksi ettei ne lähe mihinkään edes viikossa. Mut nyt tuli pakollinen tarve tuohon, ja juuri kun kaupat on kiinni :/

  1. Saa sitä vielä huomennakin. :) Mä kyllästyn yhteen lakkaukseen aina suht nopeasti ja toisaalta vaadin kynsilakalta virheetöntä habitusta – harvemmin pidän mitään lakkaa kahta päivää kauempaa. :)

 6. Salla sanoo:

  Yhden päivänkö vain lakkaus tuon kanssa kestää hyvänä? Lievä pettymys… :(

  1. Mä riivin omani irti koemielessä samantien, mutta mitä muualta luin, niin kovin pitkää kestoa en lähtisi näille povaamaan. Yksilöllinen juttu tietty, mulla on alkoholin lotraamisen takia kaikki lakat aina jo toisena päivänä sökösillään – en ehkä olisi paras kestoarvioija muutenkaan. :)

   1. Piia sanoo:

    Alkoholin lotraamisen takia :D hih!

    1. Kylläkyllä, sitä meillä töissä kuluu. ;)

 7. JonnaH. sanoo:

  Toi on tosi näppärä, jos haluaa glitteriä vain yhdeksi illaksi kynsiin. :)

  1. Juu, juuri siihen tää on varmasti parhaimmillaan. :)

 8. Aino sanoo:

  Heippa Petra!

  Osaatko sanoa milloin uusi RiRi Hearts MAC Holiday -kokoelma saapuu Suomeen? :)

  1. En valitettavasti osaa ollenkaan sanoa. Odottelen kyllä kokoelmaa itsekin innolla, etenkin se pinkki kosmetiikkalaukku himottaa. :)

 9. Morgaise sanoo:

  Argh, mistä hiivatista tuota peel-off-aluslakkaa oikein saa? Olen suhannut läpi kaikki keksimäni suomalaiset nettikaupat, ilman tulosta. Täältä korvesta kun ei päästä ilman (laina)autoa edes sokokselle, saati stokkalle.

  1. Hmm, totta. Kurkkasin läpi pari keksimääni kauppaa, mutta tähän hätään en osaa olla avuksi. Utelen muutamasta suunnasta ja palaan sitten, jos saan jotain selville. :)

   1. Selvittelyn jälkeen neuvon pitämään silmällä joko Sokoksen tai Pretty.fi:n valikoimia, niistä kuulemma voisi saada – sitten joskus kun valikoimiin saapuu. Näin tiesivät kokeneemmat kertoa. :)

 10. AS + AS sanoo:

  90-luvullahan oli myös tällaisia kuorittavia kynsilakkoja ihan värilakkoina. Onko tässä lämmitelty vanha jekku uudelleen vai miten tämä eroaa aikaisemmista?

  Pitääpä kaivaa vanhat Demit esiin ja etsiä mainoksia :)

  1. Oliko? Miten mä en ollenkaan muista? Huikkaa ihmeessä, jos saat jotain materiaalia käsiisi. :)

   Kai kosmetiikassa on vähän samat jekut kuin muodissa, pyörä on säännöllisesti esiteltävä uudelleen. :)

   1. AS + AS sanoo:

    Netistä löytyi nopeammin:
    http://pinkhairedprincess.blogspot.fi/2011/03/brand-focus-lancome-rewind-vernis.html

    Muistan testanneeni näitä laivalla :)

    1. Ooh, internez – enpä olisi hoksannut!

     Hauska muistelo, kiitos! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.