Kosmetiikkaa kotiovelle

Sain Bellan joulukalenterin kautta tilaisuuden syynätä läpi kahden kuukauden LivBoxit sekä pyynnön purkaa tuntemuksiani niistä teille. En ole omin kätösin hypistellyt muita kuin kahden viimeisen kuukauden bokseja, mutta olen kyllä pitänyt sisältöjä tiiviisti silmällä muiden blogien kautta, joten yritetään pureksia tätä koko vuoden mittakaavassa.

Lyhyt yhteenveto teille, jotka ette ole konseptin kanssa tuttuja. LivBox on kiinteähintainen kokoelma yllätyskosmetiikkaa, joka toimitetaan kotiin kerran kuussa. Maksat siis tilauksen etukäteen ja annat ammattilaistiimille vapaat kädet valita sinulle seuraavaksi kuukaudeksi laatikollisen kivaa kosmetiikkaa. TIlauksia voi tehdä eri pituisissa jaksoissa sekä ajankohtaan sopien myös (vinkkivinkki!) lahjaksi. Lähetyksen sisältöä ei koskaan paljasteta etukäteen, vaan musta pahvi silkkipapereineen kietoo tarkoituksella syleilyynsä yllätyksen. Vähän niin kuin pieni joulu, joka kuukausi. Olen kuullut huhuja, että jotkut olisivat niin onnellisessa asemassa, että saisivat kotiin säännöllisesti kukkia tai muita huomionosoituksia – pyytämättä ja yllättäen – mutta mikäli sinäkään et kuulu tähän ihmisryhmään, voimme yhdessä kohauttaa olkia ja ottaa vastuun hemmottelusta omiin käsiin tämän palvelun kautta.

Laatikoiden sisältöjä on vuoden aikana rakenneltu erilaisten teemojen ympärille (mm. hiukset, luonnonkosmetiikka ja juhlatyyli), mutta yhteistä niille on ollut monipuolisuus. Ihan kaikki tuotteet eivät välttämättä pesi jokaisen sydämeen, sillä makuja ja tarpeita on yhtä monenlaisia kuin napojakin, mutta mielestäni joka kuussa on mukana ollut jotakin erityisen kivaa. Itselle ylimääräisillä tuotteilla voi lahjoa läheisiä tai käydä vaikka kaverin kanssa vaihtokauppaa. Tovi sitten esittelemäni Dermalogican kuorintajauhe oli yksi tällainen kosmetiikkavaihdokki, jonka oravannahkailin itselleni kaverin LivBox-jäämistöistä.

LivBoxin ideana on saada tuntumaa tuotteisiin ja sarjoihin, joihin itse ei välttämättä tulisi tarttuneeksi. Tehokas käsivoide, hyvä huulimaali tai pettämätön hiuslakka voivat olla hyvinkin lähellä, mutta itse ainakin tunnustan välillä sortuvani vanilijasyndroomaan – tuttuun on niin helppo takertua. Ja jos minä, tällainen kovan luokan kosmetiikkaintoilija, koen olevani tuotevalinnoissa vähän urautunut, niin uskallan väittää että siellä ruudun toisella puolellakin jonkun purkkirutiinit voisivat ehkä kaivata pientä tuuletusta?

Sivustaseuraajan silmin vaikuttaa siltä, että maistiaisia valikoidaan bokseihin suht laajaa ikähaitaria silmällä pitäen, kaikenlaisille ihotyypeille. Tuotteita on ollut vaihtelevasti päivittäiskosmetiikan, selektiivisten sarjojen ja jopa hoitolasarjojen etulinjoista. Kattavan listauksen löydät LivBoxin sivuilta, jossa voit samalla selailla tarkemmin jo ilmestyneitä kokoonpanoja.

Kenelle tällainen hurja riskisijoitus sitten sopii? Kelle tahansa kosmetiikasta ja itsensä hoitamisesta viehtyneelle – kokeneelle tai vasta-alkajalle. Ehdottoman kiva piristys jollekin, jonka oma budjetti on kiristetty äärimmilleen (keksin heti pari ihmisryhmää, mutta vältetään toki leimaamasta ketään) tai ihan vain itsekkäästi omaa arkea valaisemaan. Joka kuukausi täynnä uusia tuoksuja, koostumuksia ja tekniikoita, joihin tutustua – ilman kosmetiikkamyyjän painostavaa katsetta. Kukapa ei tykkäisi?

Kuvissa näkyvät tuotteet ovat peräisin marras- ja joulukuun bokseista. Hiustuotteita, kosteusvoiteita, kasvonaamio ja -seerumi,  kynsitarroja, huultenrajauskynä, tuoksunäytteitä, meikkisieni sekä suklaata. Kelpaa kyllä. (Psst. Siippa Siippanen, kuuletkos?)

Ja niin, siihen kalenteriluukkuun. Joulun kunniaksi LivBoxin tiimi tarjosi jaettavaksi alennuskoodin, jolla kolmen kuukauden tilaushinnasta saa lohkaistua sievän palan pois. Koodilla luukku12 saatte tilattua sunnuntaihin 15.12 saakka kolmen kuukauden kosmetiikkayllätykset hintaan 39,59€. Neljänkympin lahjasta sikiää mustia bokseja huhtikuuhun saakka, eikä tämä nerokkuus vaadi edes käyntiä ruuhkaisessa ostosmaassa.

Kenet sinä lahjoisit?

Taustalla soi: The Script

13 Comments Lisää omasi

 1. tämä sopisi minulle loistavasti, mutta paketti tulee liian usein. Olen yrittänyt muutenkin vähentää kosmetiikan ostamista, eli jos nyt kaikki loppuisi kesken, voisin tilata, jos tulisi esim. joka toinen kk.

  1. Tilauksen saa tehtyä myös kuukaudeksi kerrallaan, mutta silloin tilaaminen pitää erikseen muistaa tehdä aina kuukautta ennen kun paketin haluaa. :)

 2. netta sanoo:

  Konsepti on kyllä loistava: kotiovelle tuotua, nätisti pakattua kosmetiikkaa, jossa sisältö tulee yllätyksenä eikä hinta ole yhdestä boxista älytön.:) Itse tykkäsin eniten joulukuun boxista ja toivon, ettei se jäänyt ainoaksi vaan että ensi vuonna suunta olisi sama: ainakin niiden ekojen boxien kanssa, jotka nyt tuli – hieman ennen alennuskoodiasi :D – tilattua.

  Postasin muuten tänään omassa blogissani mietteitä livboxista vuoden tilailun perusteella, jos kiinnostaa.:)

  1. Nyökyttelen hyväksyvästi sivustaseuraajan varmuudella. :)

 3. Taru Salmi sanoo:

  Joka kuukausi uhoan, että nyt loppuu tilaus, mutta tuskinpa tulee kuitenkaan katkaistua….. :D Paketin avaamisen ilo on kuitenkin niin suuri, että kotiin erakoitunut arki yh maksaa siitä mieluusti sen 14 euroa kuukaudessa x)

  1. Näin olen muidenkin juttelusta ymmärtänyt. Tavallaan sitoutuminen pelottaa, mutta sitten ylläri on kuitenkin niin kiva ja aina mukana on jotain mukavaa ja käytännöllistä, niin että tilaus jatkuu vähän kuin vahingossa. :)

   Ja tuo ”erakoituminen” on ihan hyvä pointti myös, kaikilla kun ei ole mahdollisuutta haahuilla tavarataloissa ihmettelemässä. :)

 4. Piia sanoo:

  Onko yhdessä paketissa aina useita tuotteita? Ihana lahjaidea!

  1. Juu! Uskaltaisinkohan sanoa jotain 5-8 tuotteen välillä? Riippuu tietysti siitä, montako täysikokoista juttua on pakattu mukaan, mutta useammansorttista ihmeteltävää sieltä joka kuukausi putkahtaa. :)

 5. Jenni sanoo:

  Paketit olisivat vielä parempia, mikäli kauneusprofiileita voitaisiin käyttää hyväksi pakettia kootessa – toki tämä tarkoittaisi sitä, että boxeihin jouduttaisiin valitsemaan todella monesta tuotteesta ja niiden kokoamiseen menisi paljon enemmän aikaa. Mukavaa toki olisi myös se, että paketit toimitettaisiin kotiin. Tilaan omani työpaikalle, sillä kotiin postimies ei sitä viitsinyt kantaa – vaikka puolisoni olikin kotona, tiputti postimies vain lapun luukusta ja häipyi samoin tein… :/ (sehän on kalliimpi palvelu se, missä postista esim. soitetaan ensin ja sovitaan toimitusaika, joten se tulisi tällaisessa palvelussa todella kalliiksi)

  1. Tuo on totta. Jätin kauneusprofiilin mainitsematta, koska olen ymmärtänyt, että sitä ei boksien kokoamisessa vielä oikein hyödynnetä. Ehkä sekin jossain vaiheessa saadaan potkaistua kunnolla liikkeelle? :)

   Tuo kotiintoimitus taitaa valitettavasti olla vähän postinjakajasta kiinni. Meillä postirouva kantaa kiltisti mukanaan kaikenlaisia lähetyksiä mitä minä ja siippa maailmalta tilaillaan ja on vieläpä kehittänyt supernäppärän keinon hoitaa jako nopeasti. Täti rimpauttaa ovikelloa ja jatkaa saman kerroksen kierrosta. Sillä aikaa kun minä raivaan tietäni ulko-ovelle neljän hulluna säntäilevän karvatassun keskellä ja yritän komentaa äänekkäimpiä hiljaiseksi, tätsy ehtii jakaa neljän muun luukun postit. Kun itse ehdin ovelle, saan paketin suoraan käteen ja ehdin juuri ja juuri vilkaista loittonevaa selkää, kun rautarouva jo juoksee menemään. :) Mutta kaikilla ei ole yhtä hyvä tyyppi jakovastuussa, valitettavasti.

   1. netta sanoo:

    Kiitos rautarouvan mielikuvasta!:D Mutta oikeasti oli kiva kuulla miten teillä päin hommat hoituu, nimittäin vietin itse juuri kesän postinjakana.:) Tiedä tuleeko enää toista kesää samassa hommassa (josko oman opiskeluajan töitä irtoaisi), mutta jos, niin voisi kiireisimpinä päivinä kokeilla muutakin tapaa pakettien kanssa kuin seisoskella minuutti pari ovella mietiskellen milloin olisi sopiva aika luovuttaa.;) Oma tapani on siis pikemminkin ollut jakaa yleensä koko rappu (hissittömät talot) ja vikana se paketillinen koti, jolloin muut postit ei enää paina käsivarsilla ja ole tiellä.

 6. LivBox sanoo:

  Kiitos Petra mukavista kommenteista ja kattavasta esittelystä. Toivomme, että boximme yllättävät iloisesti vastaanottajansa joka kuukausi. Kauneusprofiilia hyödynnämme tällä hetkellä osaan tuotteista. Yleensä boxissa on 1-2 tuotetta, jotka kohdennamme profiilin mukaan :)

  1. Kiva kuulla, että piditte. Arvostan vuorovaikutteista osallistumistanne sosiaaliseen mediaan. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.