Viinihuulet

Yritin tehdä huulille liukuväriä tummasta viinistä vaaleaan punaiseen, mutta kymmenen minuutin tuputtamisen jälkeen päätin jättää sen vaalean kokonaan pois. Tummat huulet vievät huomion pois väsyneistä silmistä ja se saa riittää tänään. Meikin päätähtenä MAC Vino. Pakko juosta töihin näillä minuuteilla, palataan syvällisempään sisältöön huomenna. Jotta saadaan jotain hyötyä tästä tynkäjulkaisusta, niin esitetään yleisenä toiveena kaikille kaupungeissa liikkujille: Yrittäkää olla ihmisiksi jouluostoksilla. Kävin itse eilen  kääntymässä keskustassa vain todetakseni, että aikuiset muuttuvat kiireessä ja stressissä ihan lapsiksi. Töniminen on rumaa edelleen.

Rauhaa ja rakkautta joulukiireeseen, moi!

Taustalla soi: DVBBS & Borgeus

9 Comments Lisää omasi

 1. Marianne sanoo:

  Ihanan sävyinen puna! Tyylikäs meikki kokonaisuudessaankin. :)

  1. Kiitos. :) Välillä kismittää muuttaa suunnitelmia lennossa, kun alkuperäinen idea ei toimikaan, mutta kyllä tällä yksi työpäivä pärjättiin. :)

 2. Nina sanoo:

  Kuuntelin eilen kirjakaupan jonossa erästäkin reippaasti keski-ikäistä tätiä, joka oli tyttärensä kanssa ostoksilla. Oli kyllä todella huonoa käytöstä. Ripitti kassaa siitä, että heitä on liian vähän. Jep. Sen kassatytön vikahan se on. Lähellä oli, etten alkanut ripittää sitä eukkoa, että millaisen mallin antaa omalle tyttärellään rumalla käytöksellään. Joulu saa kyllä ihmisistä parhaimmat ja pahimmat puolet esille. Jaan niin tuon sinun toiveesi, että olkaa ihmisiksi siellä rysiksessä .

  1. Morgaise sanoo:

   Kiitos. nimim. sillä toisella puolella kassatiskiä.

   1. Joo aikamoisia kohtaamisia saa todistaa tässä joulun alla, hyvin kaukana siitä oikeasta joulun hengestä. Täytyy vaan yrittää omalla positiivisuudella kumota ne inhottavat negailijat. :)

 3. Martina sanoo:

  Jep, olen tönimisestä samaa mieltä. Ja aikuisten/vanhusten huonosta ja ajattelemattomasta käytöksestä.

  1. Mjo. Eipä siinä tosiaan auta kuin olla siirappisen ystävällinen takaisin ja toivoa, että viesti menee perille. Jos ei mene, niin onpa ainakin yksi oman osansa tehnyt. :)

 4. Seisoin eilen kiltisti kauppakeskuksen info-pisteen jonossa kysyäkseni yhden liikkeen olinpaikkaa. Kun tuli oma vuoroni, minut ja pari muuta kiilasi eräs turkikseen pukeutunut rouvashenkilö marssien suoraan tiskille edeltäni. Olin itse odottanut kolmen edellä olevan ihmisen verran joten totesin ääneen, että anteeksi rouva, tässä oli jono. Rouva kääntyi katsomaan minua halveksien ja korostetuin elein näytti minulle tien tiskille ja totesi erittäin tylyyn ääneensävyyn, että ”no mene sitten tyttö hyvä ensin!” Kun menin tiskille oikeutusti, jäi nainen jäpättämään selkäni taakse, että kun olin kehdannut ojentaa häntä jonottamisesta. Arvaapa vaan, jos tilanne olis mennyt toisinpäin ja minä kiilannut hänet! Tsiisus, että meinasi mennä hermo! Anteeksi nyt vaan, mutta keski-ikäiset naiset ja siitä ylöspäin on kyllä pahimpia tyyppejä ryysiksessä!! :)

  1. Kaikkein inhottavin olo tulee juuri silloin, kun tuntuu että ylitse kävellään ihan vaan siksi että sitä rahaa ja valtaa on. Sehän on justiinsa se paikka, jolloin olisi syytä osoittaa, että arvostus ja asema on ansaittu. Voi olla, että mielikuva kumpusi enemmän omista kokemuksista kuin kuvailemastasi turkisrouvasta, mutta tiedät varmasti ihmistyypin? Toivotan pitkiä puhalluksia, iloisia hymyjä ja samaa asennetta jatkossakin. Mä olisin varmaan pienuudessani tyytynyt vain ääneti manaamaan jälleen yhden ihmisen selkää. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.