Eka kerta : Bobbi Brown

Sain pr-toimistolta yltäkylläisen paketin täynnä juuri Helsingin Stockmannille rantautuneen Bobbi Brownin kosmetiikkaa ja päätin lähteä tutustumaan sarjan tuotteisiin vähän tällä tavalla hissun kissun. Emme ole ennestään kovin läheisiä tuttuja, mutta ajattelin että ehkä teistäkään kovin moni ei aiemman hankalan saatavuuden vuoksi ole? Mitäs sanoisitte, jos tuttuunnumme Bobbin kanssa yhtä matkaa? Kokeilin saamiani tuotteita tänään ensimmäistä kertaa, joten kyseessä on silkka pintaraapaisu, mutta ehkä tästäkin on kiinnostuneille jo pieneksi avuksi. Otan erityisen mielelläni vastaan tuotesuosituksia, kaikenlaisia kokemuksia, suoria vastaväitteitä ja rakkaudentunnustuksia (sekä Bobbille että minulle, molemmat käyvät).

Hydrating Eye Cream (hinta 40€) tuntui todella kermaisen paksulta ja kosteuttavalta, mutta istahti silti iholleni niin, että peitevoiteen sai levitettyä heti. Tähän voisi tykästyä. En ole silmänympärysvoiteiden ylin ystävä, enkä ehkä siksi paras henkilö arvioimaan niitä, mutta täytyy sanoa että pakkausdesignissa on kaunista ylellisyyttä. 15 ml:n tuotteesta on saatu painava, mukavasti käteen sopiva ja arvokkaan oloinen kansipainatuksella ja kauniin yksinkertaisella ulkonäöllä.

Long-Wear Cream Shadow (hinta 26€) sävyssä #3 Ballet Pink on voidemainen luomiväri, jota uskoisin voivan käyttää myös pohjustajana. Tuote levittyy pehmoisesti ja kuivuu kivan puuterimaiseksi. Sävy on hyvin luonnollinen ja kevyesti valoaheijastava. Noottia joudun antamaan purkin pienestä suuaukosta, joka vaatii levitysvälineeksi siveltimen. Sormitekniikka on toki epähygienisempi kuin sivellin, mutta kun aina ei ole sivellintäkään puhtaana. Muuten kelpo kaveri, pakkauksessa samaa painoa ja ylellistä fiilistä kuin edellisessä.

Long-Wear Gel Eyeliner (hinta 26€) on ainoa Bobbin tuote, jota olen käyttänyt aiemmin. Perinteinen musta geelirajaus oli ensimmäinen omistamani ja tykkäsin siitä silloin kovasti. Muistelen, että tuote kuivahti purkkiinsa ennen kuin sain sen käytettyä loppuun, mutta silloin meikkaamiseni oli huomattavasti epäsäännöllisempää kuin nyt. Jos vertaan tätä pääasiassa käyttämääni MACin Fluidlineen, tuntu oli ehkä pikkuriikkisen kuivempi. Tämän kanssa sai kyllä toisaalta touhuta ja pehmennellä vähän pidempään ennen kuin se kuivahti paikoilleen, joten ihan selvää tuomiota en uskalla vielä antaa. Kuten alussa sanoin, pintaraapaisu, joka on syventyvä tulevien kuukausien aikana.

Rajausvärin levityksessä käytin Bobbin Ultra Fine Eye Liner (hinta 24€) -sivellintä, joka on pieni ja litteä synteettinen sivellin pitkällä varrella. Ohuemman ja pitkulaiskarvaisen siveltimen vakikäyttäjänä olin hetken ihmeissäni, kunnes keksin viedä rajausvärin luomelle litteällä sivulla ja sitten kääntää leveän sivun luomea vasten ja pehmentää rajausjäljen sillä. Fiksu! Siveltimen varren lakkaus on huippukiiltävä ja kivan tuntuinen kädessä. Minimiinus todella tiukassa istuneesta suojamuovista, joka ei todellakaan auennut katkoviivoja pitkin. Mutta vain mini, sillä tämä koitos on läpikäytävä ainoastaan käyttöönottokerralla. Rutisenkohan nyt ehkä vähän turhasta?

Ripsiin sudin Extreme Party Mascaraa (hinta 26€), joka pääsi yllättämään näppäryydellään. Jälleen kerran ennakkoasenteeni meinasi päästä väliin. En erityisemmin pidä suurista karvaharjoista, mutta tämän kanssa levitys kävi yllättävän siististi. Kerrostin ripsiä kolme kierrosta ja ne pysyivät silti kauniisti eroteltuina. Ei mielestäni niinkään pidentävä, vaan ennemmin tuuheuttava maskara. Pysyvyydestä tai peseytyvyydestä ei vielä muutaman tunnin jälkeen kokemusta, joten jakakaa toki omianne, mikäli sellaisia on.

Huulille taputtelin Pot Rougea (hinta 28€) sävyssä #11 Pale Pink. Tämä nappi on voidemainen yleisväri, eli sitä voi hyvin käyttää sekä poskilla että huulilla. Koska meikkipohjani oli tänään puuterimainen, enkä hoksannut taputella väriä sen alle, jätän poskipuna-arvioinnin seuraavaan kertaan. Huulille tämä sopi hyvin. Ei kovin liukkaan tuntuinen, joten kuivahuulinen voisi sipaista alle ja/tai päälle vähän huulirasvaa. Hyvä yleistuote meikkipussissa, jos haluaa säästää tilaa. Pakkaus on muovinen, joten rujoa käsittelyä kannattaa välttää.

Viimeisempänä yksi merkin kuuluisuuksia, Shimmer Brick (hinta 45€) sävyssä Rose. Shimmer Brick on hohtava korostustuote, jolla voi luoda kuulautta poskille, luomille, vartalolle tai mihin tarpeen. Sipaisin tätä kevyesti poskipäille ja sanottava on, että tuote todella on maineensa arvoinen. Hehkua, hohtoa ja eloa, joka sopii jokaiseen meikkiin. Nimensä mukaisesti kimallusta rasiassa piisaa, joten varovainen annostelu voi ensialkuun olla paikallaan. Muovinen, tukevan oloinen rasia, jonka kannessa hyvän kokoinen peili. Tykkään.

—–

Miltäs vaikuttaa? Bobbi Brown on tuotesarja, jota on pitkään odoteltu tänne pohjolaan saapuvaksi ja uskon sen olevan aika helposti lähestyttävä luonnollisuuden sanansaattaja. Valikoimissa on paljon neutraaleja sävyjä ja helppokäyttöisiä tuotteita. Keulahahamo, sarjalle nimensä antanut Bobbi Brown on julkaissut useammankin meikkioppaan, joissa käydään yksityiskohtaisesti läpi meikkaamisen perusniksejä, annetaan neuvoja sävyvalintaan sekä käydään pintapuolisesti läpi jokaisen ikäluokan parhaiden piirteiden korostamista. Lueskelen juuri läpi yhtä Bobbin teosta, josta naputtelen teille maistiaisia heti kun saan sivut käänneltyä loppuun.

Nyt siihen yhdessä tuttuuntumiseen. Minkälaisia kokemuksia teillä on Bobbin tuotteista? Kiistattomia helmiä, karvaita pettymyksiä? Tuotteita, joita on ehdottomasti päästävä kokeilemaan? Herättikö jokin näistä tuotteista jonkinlaisia tuntemuksia? Jakakaa!

Taustalla soi: Maejor Ali

*Tuotteet saatu blogin kautta*

21 Comments Lisää omasi

 1. Juille sanoo:

  Corrector peitevoiteen alle saa silmänalusille kivaa lisäpeittoa. Muuten me ei Bobbim kanssa olla kovinkaan tuttuja, vielä.

  1. Joo, siitä muuten muistankin kuulleeni. Talletetaan aineettomaan muistivihkoon seuraavaa Helsingin reissua varten. :)

 2. TanjaP sanoo:

  Bobbyn kanssa ei olla vielä tutustuttu mutta odotan arviota varsinkin yllä olevasta luomiväristä josko toimisi hyvänä pohjustajana…sellainen on nyt akuutisti hakusessa. :)

  1. Ainakin yksistään se toimi täysin moitteettomasti siihen saakka että pesin sen pois, joten miksipä ei pohjustajanakin? Kokeile ihmeessä, mutta muista että nämä ovat myös makuasioita. Vanhana MACin Paint Potin ystävänä olin ihan järkyttynyt kun luin ettei se eräälle bloggaajalle sopinut ollenkaan – mutta niin vaan on ihoja ja tarpeita moneen makuun. :)

   Sitä suuaukkoa lukuunottamatta tykkäsin kyllä tästä Bobbin versiosta ihan varauksetta. :)

 3. Salla sanoo:

  KADE tästä yhteistyöstä!! :) Mä ostin Bobbin Holiday-kokoelman Shimmer Brick Compactin, ja se on rakkautta ensisilmäyksellä! Ihan mahtava sekä kasvoilla että luomilla. Loves it! Pelkään, että saan pian MACin lisäksi kiikuttaa samanlaisia summia myös Bobbille ;)

  Myöskin kirja kuulostaa tosi kiinnostavalta! Onko se käännetty suomeksi vai pitääkö oikeasti ajatella lukiessaan? :)

  1. Olin itsekin oikein iloisesti yllättynyt yhteydenotosta, ei käy kyllä valittaminen. :)

   Näinkin sen Shimmer Brickin, ihanat värit. Tämä punaisempi ei ehkä ole ihan yhtä vahvaa luomivärimatskua kuin se ruskeaan taittava, mutta oivallinen korostustuote yhtäkaikki. :)

   Kirja on englanniksi (ha, yritäpä vakuuttaa joku suomalainen kustantamo yhdenkin meikkikirjan kääntämisen kannattavuudesta…), mutta kieli on hyvin simppeliä – tuskin tarvitset sanakirjaa avuksi. Ja kirjan helppolukuisuusantiin kuuluu ehdottomasti myös kaunis taitto, brändin visuaalisuus näkyy painoväreissä ja huikeissa makrokuvissa. Yritän vauhdittaa luku-urakkaa! :)

 4. Myy sanoo:

  Mä oon kanssa just aloittanut varovaiset tutustumiset Bobbin kanssa!

  1. Korvat takaviistossa, pää alhaalla ja häntä kainosti vipattaen? Hihhi! :) Odotan raporttiasi!

   1. Myy sanoo:

    Iih, just semmosena! :) Innostuspissaa ei sentään päässyt..

 5. Eiko sanoo:

  Mulla on Beige Shimmer Brick sekä smoky-kynä siniturkoosina. Tykkään molemmista joskin tunnustan käyttäneeni enemmän kynää.

  Kelpo tuotteita, mutta pientä petrattavaa (hah) tarvitaan merkin Suomen myyntipisteellä.

  1. En ole itse ehtinyt vielä vierailulle, mutta odotan ensimmäistä kertaa innolla. :)

 6. Ipo sanoo:

  En oo koskaan kokeillut Bobbi Brownin tuotteita, mutta mieli tekis. Geelirajaus houkuttelisi ja samoin erilaiset meikkivoiteet, jos niistä vaan löytyy tarpeeksi vaalea ja neutraali väri.

  1. Meikkivoiteista en osaa valitettavasti sanoa mitään, vaaleuskin kun on vähän suhteellinen käsite. Huomaan oman valkoisuuteni kasvattaneen ihan uudet mittasuhteet tänä talvena ja meikkivoiteen valinnasta on ensimmäistä kertaa tullut sävy- eikä koostumuskysymys. Mutta heittäydy toki reippaasti juttusille, meikkitaiteilijat auttavat varmasti mielellään. :)

   1. Ipo sanoo:

    Vaaleus on luokkaa Maybelline Fit Me 110 (joka on värinsä puolesta hyvä, mutta ei peitä mulla tarpeeksi eikä pysy myöskään tarpeeksi kauaa kasvoilla). Viimeksi kun kokeilin Sokoksella myyjän avustuksella etsiä meikkivoidetta niin lähes järjestäen kaikkien merkkien vaaleimmat sävyt oli liian tummia. Kotiin lähti kokeiluun Make up storelta joku meikkivoide, joka sekin oli sitten liian tumma.

    1. Temptaliassa on Foundation Matrix, jossa oli näytillä Bobbinkin sävyjä -näyttivät ainakin aika vaaleilta. :) Parhaan vastauksen saat kuitenkin suoraan myyntipisteeltä. :)

 7. netta sanoo:

  Muita Bobbyn tuotteita en ole kokeillut, mutta merkin Shimmer Brick -luomiväripaletti löytyy. Mielettömän ihana! Usean hyvin kapoisen hohtavan luomivärin paletti. Tosin täytyy sanoa, että sävyt ovat niin hentoisia, ettei niillä tummia silmämeikkejä tehdä, mutta arkeen (tykkään hohdosta ja kimalluksesta arjessakin ;)) sitäkin helpompia käyttää.

  Samankaltainen Shimmer Brick mutta poskille himottaisi vielä, eikä kuvasi auttanut siihen ollenkaan.;)

  1. Rose on tosi kauniin sävyinen ja ehdottomasti edukseen juuri poskipäähohteena.
   ..”Rakas joulupukki..!” :)

 8. Oona sanoo:

  Hei! Tiedän, että tästä postauksesta on jo jonkin aikaa, mutta ajattelin jos tietäisit kysymykseeni vastauksen: myykö Stockmann Long-Wear Even Finish meikkivoidetta sävyssä Alabaster (tai joku sen kaltainen nimi). Se on kaikista vaalein sävy, jota kyllä löytyy nettikaupoista, mutta mikään niistä ei suostu toimittamaan meikkivoiteita ulkomaille. Minun on äärimmäisen vaikeaa löytää meikkivoidetta, koska olen niin kalpea. Olen kuullut kyseisestä tuotteesta pelkkää hyvää, joten haluaisin todellakin kokeilla sitä.

  1. Voi vitsi, Bobbin valikoimat eivät ole käyneet vielä niin tutuksi, että osaisin suoralta kädeltä kertoa. Neuvon soittamaan Stockmannin vaihteeseen ja pyytämään sieltä puhelua suoraan Bobbin pisteelle – sieltä saat varman vastauksen kaikkein nopeimmin! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.