Aaton alesaalis

Kosmetiikan alennusmyynnit alkoivat hissutellen jo viime viikolla, mutta huomisesta lähtien saamme saalistaa niitä kunnon tarjouksia. Tai tarkemmin ottaen, niitä pääsi naaraamaan jo jouluaattona, mutta koska minä pyörin töiden vuoksi kaupungin sykkeessä ja te todennäköisesti ette, pääsin ikäänkuin etukäteisapajille. Älkää huoliko, maltti säilyi ja jätin jotain pientä teillekin.

Varakappale turkoosia rakkausmaskaraa, hintaan 8,90€. Olen kytistänyt tästä kausituotteesta jäljellä olevia kappaleita tiukasti, sillä päätin jo kesällä haluavani yhden varastoon. No tässähän se, vartoa kannatti.

Pari kappaletta OPI:n Nail Envyä, hintaan 5,90€. En ole koskaan käyttänyt tätä vahvistavaa aluslakkaa, mutta muistiini on syöpynyt jälki hehkuvasta ylistysvirrestä, joten nappasin talteen. (Kuka tunnustaa kehuneensa?) Hyllystä vakoilin normaalihinnaksi vajaa kolmekymppiä, joten aika erikoisesta diilistä on kyse. Otin kaksi, jos vaikka osoittautuu hyväksi. Sulovileeni, nääs.

Kaksi kappaletta Elisabeth Ardenin 8 Hour Creamia purkissa, hintaan 16,70€. Nämä sujautin pukinkonttiin, sillä perheessämme asuu yksi kaviorasvan suurkuluttaja. Tavallisen tahnan lisäksi otin koetukseen yhden tuoksuttoman version, tuomion kuulemme tuonnempana.

Lisäisin mielelläni listaan vielä yhden kappaleen Tigin Hard Head -hiuslakkaa, jonka hinta pyöri kympin huitteilla,  mutta se valitettavasti unohtui ostoskorista. Toivotaan, että niitä on jäljellä vielä huomisaamuna, kun pääsen jatkamaan kierrosta. Toivotaan myös muutoin runsasta ja satoisaa alennusmyyntikautta yhteisesti kaikille kosmetiikannälkäisille.

Taustalla soi: Seether

4 Comments Lisää omasi

 1. Laurella sanoo:

  Hei, kun kerran pidät turkoosista ripsarista, oletko sattunut kokeilemaan Inglotin versiota? Satuin tänään sellaista hiplailemaan, ja vaikutti pätevältä. Ainakin saman sarjan sininen toimii! :)

  1. Mulla on itseasiassa ollut yksi Inglotin värillinen ripsiväri ja se kuivui mielestäni hiukan liian näkymättömäksi. Se näytti ensialkuun tosi kivalta ja oikein kunnon sähkönsiniseltä, mutta muuttui hetken päästä tosi tummaksi. Siinä mielessä se oli toki käytettävämpi, että efekti oli tosi hienovarainen ja sopisi varmasti jokapäiväiseen käyttöön, mutta itse kaipaan hullutteluripsiin kunnolla potkua. :)

 2. bubbs sanoo:

  Ooh mihin hintaan Nail Envyä! Liki kolmekybäinen normaalihinta on kyllä suolainen, tuohon olisin itsekin hamstrannut muutaman. On nimittäin timanttia, kestää ne betonimyllytkin, josta olen joskus tainut mainita.

  Hard Head sen sijaan on ainakin itselleni liikaa, kun reuhka on pääsääntöisesti auki. Korputtaa niin kovaksi, ettei suortuvat liikahda vaikka kuinka päätään sheikkaa. Sillai siis negatiivisesti kivettää, ei mikään luonnollinen lopputulos.

  1. Ehkä se oli sulta sitten kun se mielikuva jäi? Jonkun muistan sanoneen että se on hyvää kamaa ja sen muistikuvan kanssa sitten toimin sokkona. :)

   Ehdin kokeilla Hard Headia uudenvuodentukkaan (hain sen jälkikäteen) ja mä kyllä tykkäsin. Tällainen lyhyt pehko tietty saakin olla aika jykevässä asennossa, pitkään tukkaan tuntuu kivammalta käyttää jotain vähän kevyempää.

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.