Joulun askareet

Tänä jouluna päätin ryhdistäytyä. Kaiken syömisen ja makaamisen lisäksi on saatava aikaiseksi jotain konkreettista. Jotain, mikä liittyy jouluun ja mielellään myös työhön, ettei tule laiskottelusta huono omatunto. Tässä joulun 2013 urakka: kynsien lakkaaminen punaisella ja lakan siistiminen. Ohhoh, ei olla kuulkaa turhaan suljettu koko maata päiväksi!

Kynsilakanpoistoainetta, synteettinen sivellin ja vapaapäivä – näillä onnistut.

Ja jotta en päästäisi itseäni liian helpolla, otin ympärivuorokautiseen tarkkailuun myös Isa Doran Peel Off -lakan, jotta voin optimaalisesti arvioida sen kestävyyttä. Kaupunki on täynnä huhuja ja väitteitä, nyt oli viimeinen hetki tarttua toimeen. Hiiteen joulu ja hiiteen rauha, minä pidän tätä lakkausta herkeämättä silmällä!

Sivuosissa Nail Tek II, Orly Torrid, Butter London Chancer sekä luottoassistenttini Seche Vite.

Taustalla soi: Wham

3 Comments Lisää omasi

 1. Tiia / Black + White = Grey sanoo:

  Ihanan jouluiset kynnet!
  Olisi kiva kuulla millä tavalla siistit lakkauksen, vai oletko kenties jo tehnyt siitä postausta aiemmin…?
  Oikein rentoa joulun jatkoa!

  1. Kiitos, vaikka näin jälkeenpäin täytyy kyllä sanoa että kuvat ovat harvinaisen kamalat. Luonnossa kynnet kimmeltävät kauniin tummanpunaisina. :)

   Siistin lakkauksen kaatamalla lakanpoistoainepullon korkkiin pikkuisen poistoainetta, dippaan siveltimen siihen ja sivelen sillä kynsinauhan ja lakkauksen väliä niin kauan että reunat näyttävät siistiltä. Yllättävän helppoa myös vasemmalla kädellä. :)

   Ihanaa joulun jatkoa myös sinne!

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.