Benefit toi kesän

°Sisältää mainoslinkkejä

Sain ystävältäni lämpölomatuliaisiksi rasiallisen kesää. Melko oivaan saumaan, mikäli saan huomauttaa. Pidän Benefitin tuotteista, brändin kokonaiskuva on hyvin viehättävä. Pilkahdus huumoria, kekseliäitä tuotteita, suloiset pakkaukset ja kohtuullinen hinta. Pidän.

Sain tuliaispakettini avaamisen jälkeen tehdä kohtuullisesti töitä, jotta naamani palautuisi peruslukemille. Vasta sitten, kun hymy alkoi tosissaan kivistää poskilihaksia, maltoin laskea rasian käsistäni ja tutustua tuotteisiin tarkemmin. The Bronze of Champions on koottu kesää henkivistä pikkutuotteista, joilla saa loihdittua vaikkapa tällaisen nopean pehmomeikin.

Voidemainen luomiväri Bikini-Tini on valloittavan pehmeä ja hohtava. Sävy on jotakin persikkaan taittavan sampanjan tietämillä, mutta komea hohto tekee väristä luomilla norsunluunvaalean. Voide levittyi unelmaisen pehmeästi ja pysyi paikoillaan kurtistumatta luomivakoon. Jos törmäätte tällaiseen kivassa sävyssä, suosittelen ehdottomasti kotiuttamaan.

Lisäsin varjostukseksi settiin kuuluvaa puuteriluomväriä Thanks A Latte, mutta vaikka se olikin miellyttävän pehmeä käyttää, en syttynyt väristä niin intohimoisesti kuin pikkubikinistä. Yhdistämällä nämä kaksi saa huiskittua hyvin kevyen silmämeikin.

Ripsiväriksi valitsin Bobbi Brownin Extreme Party Mascaran, johon olen hyvää vauhtia todella rakastumassa. Se on ehdottomasti yksi parhaista käyttämistäni ripsiväreistä. Setin mukana tuleva No, They’re Real on kiva, mutta koska käytössäni on jo sen täysikokoinen versio, saatan sujauttaa tämän pikkukaverin johonkin tulevaan arvontapussiin.

Meikkipohjakokeiluni johtivat tällä kertaa onnellisen kuulaaseen mutta peittävään onnistumiseen (Make Up For Ever Face & Body + MAC Studio Fix Powder), joten pääsin hyvillä mielin leikittelemään valoilla ja varjoilla. Tiedättekös, Hoola kiilasi kertaheitolla  ihan kaikkein aikojen lemppari-Benefitiksi – ja siinä kisassa on sentään mukana sokerille tuoksuva poskipuna. Olen tykännyt kaikista sarjan tuotteista, osaa kehunut vuolaastikin, mutta tämä. Tämä on kiistämättömästi ykkösjuttu. Todella luonnollinen varjostusväri tällaiselle kummitusiholle. Neutraali sävy ja lähes ajatuksen voimalla häivyttyvä koostumus muodostavat herkun, josta ei kannata jäädä paitsi. Jos oikeanlaisen varjostusvärin löytäminen on ollut ongelma, iske kiinni Hoolaan. Saatavuuden kanssa voi joutua tekemään vähän töitä, mutta lupaan, että vaiva kannattaa. Tummemmalle hipiälle en uskalla suositella yhtä vilpittömästi – saattaa olla että tämä ei riitä.

Jahka maltoin irrottaa otteeni varjostussiveltimestä (myönnän, että ylilyönnin uhka leijui ilmoilla, koska Hoolan tuntuma oli niin huippu), ruuvasin auki Watt’s Up -korostuspuikon. Tämä oli rasian tuotteista ehkä hellyyttävin tapaus: pikkusormenlevyinen korostuspuikko. Oooooo, miten söpö. Annoin pienen koon hämätä, hellyyttävä on lopputuloksesta kaukana ja valotehoa piisaa. Sipaisin puikkoa kulmaluulle ja poskipäille, toivottavasti kuvat välittävät edes osan hehkusta. Sävy on sopivan neutraali pohjoismaiselle valkonaamalle, toisinaan kesäsettien korostuspuikot ovat harmillisen pronssisia.

Viimeistelin keinotekoisen kesähehkun luistattamalla huulille Ultra Plush -huulikiiltoa nimikkosävyssä Hoola. Hehkutin koostumusta jo aiemmin täällä ja seison edelleen sanojeni takana. Väri ei ole kovin peittävä, mutta tuntu huulilla mitä mukavin.

Tämä sielu myytiin tuliaisille niin täysillä, että tätä kirjoittaessani harhauduin selailemaan Benefitin verkkokauppaa ja tilaamaan sieltä korillisen lisäherkkuja. Postikulut kiersin tilaamalla riittävän paljon, joten seuraavaksi toivokaamme tullihenkilökunnalta  sopivaan saumaan hiukan tarkkaamattomuutta.

Kesän hehku keskellä synkintä lumetonta tammikuuta, onko muka väärin?

Jos haluat osasi tästä ihastelusta, °kurkkaa Benefit-valikoima Kicksin sivuilta!

Taustalla soi: The Apples

19 Comments Lisää omasi

 1. Päivi sanoo:

  Benefit on merkki, jonka kanssa en ole erityisemmin tehnyt tuttavuutta, mutta olen kahden vaiheilla kokeillako sitä vai eikö. Pelkään, että ihastun siihen tuhoisin seurauksin, jos menen tekemään testitilauksen. On kyllä suloinen tuo sinun tuliaisesi!

  1. Olet oikeassa, Benefit on on yksi niistä merkeistä, jotka vievät pikkusormen mukana koko mimmin. :) Mutta silti, tiedä mistä kaikesta jäät paitsi jos et mitään kokeile. :)

 2. Ilona sanoo:

  Onpas ihana kesäsetti, ja sillä tehty pehmomeikki! En ole vielä oikein päässyt Benefit-hypetykseen mukaan-lähinnä siksi etten juuri omista merkin tuotteita. :D

  1. Uskon että tykkäisit. Väitän että tuotebrändäys vetoaa sun kieliälyyn ja näillä on oikeasti hei sokerilta tuoksuva poskipuna, mieti. Smeagol menee nyt vaan ja tutustuu. ;)

 3. Salla sanoo:

  Nätti pehmoilumeikki! Watt`s Up on ihan liian ihana, mäkin haluan! :)

  Jenkki-Benskulleko teit tilauksen? Voi että sentään, kun tekis hyvää mullekin :D

  1. ”Bensku”? En kestä, sulla on lempinimet kaikelle! :D

   Joo Watt’s Up on ihana ja nettikaupassa on tuhat muutakin kivaa (tilasin mm. luumunvärisen maskaran, hihi) ja sanoinko jo että samplet? Niiltä saa sampleja. :)

 4. Elisa sanoo:

  Hoola on minunkin ikiaikainen suosikkini! <3 Sain siitä reilu vuosi sitten minikoon, ja se on ahkerassa käytössä kestänyt vaikka kuinka kauan. Nyt sitten Lontoon reissulta ostin sen täysikokoisena, eikä tarvitse hetkeen pelätä tuotteen loppumista. Aivan mahtava sävy varjostukseen, ja kesällä toimii myös kevyesti koko kasvoille levitettynä.

  En luovu :)

  PS. Pakettisi lähtee postiin huomenna! Pahoittelut postituksen viivästymisestä, lähiposti ei ollutkaan ennen kotikotiin lähtöä auki niin saan tuotteen postiin vasta tällä viikolla.

  1. Ei hätää sen paketin kanssa, odotan kyllä kiltisti. :)

   Tykästyin kyllä Hoolaan ihan kympillä. Vaalean ihon varjostusvärejä ei voi koskaan olla liikaa. :)

 5. Mohn sanoo:

  Minä tein ennen joulua tilauksen jenkki-Benefitille ja paketin tulemisessa kesti aika kauan, mutta se ei onneksi juuttunut tulliin. Harkitsin todella pitkään Hoolan tilaamista mutta päädyin sitten tilaamaan varjostus+korostuspuuteri 10:n, koska se oli Last chance-osiossa ja oletin, että sen tuotanto loppuu.

  Hoola on kuitenkin odottamassa vuoroaan, haluan sen! Niin kuin muutaman muunkin Benefitin tuotteen, ne on ihania!! Toi 10 on ihan kiva, mutta sen varjostuväri on hohtava ja enemmänkin bronzer, joten toki Hoolalle löytyy vielä tarvetta (kun ei sopivasti muista niitä muutamaa Too Facedin varjostuväriä jotka hankin ennen joulua…..). Nyt on kuitenkin joulun jäljiltä sen verran tiukat ajat menossa, että hetken se saa odottaa…

  1. Heei, miksi mä en ole kuullut mistään Too Facedin varjostusväreistä? Äkkiä näytille semmoiset! :)

   Perustelen omia hankintojani synttäreillä. Osuvat ikävästi tähän kituuttelusesonkiin, mutta ei ole mun vika. :) (Äläkä kerro kenellekään, mutta repsahdin samaan syssyyn eilen ostamaan yhden toisenkin paletin keskiyön meikkipäissäni, ups.)

   1. Mohn sanoo:

    No siis bronzerin nimellä ne kai niinku oikeesti kulkee….mutta siis Too Facedin Milk Chocolate Soleil on tällaiselle vaaleammallekin hipiälle kivasti sopiva varjostusväri, mutta luulenpa, että Hoola olisi vielä parempi koska ainakin kuvien perusteella Milk Chocolate Soleil on sitä jonkin verran oranssisempi.

    Mulla on myös Too Faced Bronzed & Poreless Pore Perfecting Bronzer joka niin ikään on mattainen ja varjostustarkoituksiin sen hankin, mutta sitä en ole vielä kauheasti testaillut. Aivan älyvapaatahan se on omistaa useampia varjostustuotteita, mutta hei, jos on älyvapaa kosmetiikkaintoilija niin sillain se sitten vaan menee. :-D

    P.s. Minullahan on siis myös The Balmin Bahama Mama ja varmaan jotain muitakin joita en muista, mutta ei kerrota niistä(kään) kenellekään. ;-)

    P.p.s. Mullakin on synttärit ihan kohta, perstaina jos tarkkoja ollaan. ;-)

    1. Ps. Sä oot hillitön! <3

 6. Heidi sanoo:

  Voi eikä, oon miettinyt kovasti tuota Hoolaa, ja vähän kuikuillut Watt’s Upia, joten taitaa mullakin lähteä tilaukseen… Suomalaisia arvosteluita on sen verran vähemmän, etten ole uskaltanut juurikaan tuon kalmankalpeuden takia alkaa ostamaan, mutta tämä vakuutti. Muutama ilahduttava tuote Benefitiltä on, joten laatua en kyllä epäile lainkaan!

  1. Nonni. Tätä ne blogit sitten tekee! :) En ole vaikutuksesta pahoillani, teet kuule hyvät kaupat. :)

 7. elina sanoo:

  Minä hurahdin kanssa, kun ostin joskus ennen joulua Little Love Potions -paketin, josta löytyi jos jonkinlaista minikokoista tuotetta. Ainoastaan ripsiväri oli pettymys, siitä kun ei tahtonut jäädä minkäänlaista väriä ripsiini. En myöskään hirveästi välittänyt It’s potent!-silmänympärysvoiteesta, mutta tuli se kuitenkin käytettyä. Erityismaininnan sen sijaan saavat High Beam ja Watt’s up, aiiiivan ihania molemmat! Ja niin riittoisia, että en tiedä milloin on tarvetta hankkia täydennystä :D

  1. Jjjjoooo, siellähän näytti olevan vaikka mitä! Nasta löytö! :) Mites Porefessional kolahti?

   1. elina sanoo:

    Mulla ei hirveästi ole suurempia ihohuokosia, isoin ongelma on ihon kuivuus (mallia ”kuivaakin kuivempi korppu”). Ihosta tuli Porefessionalilla kivan pehmeä ja tasainen, eikä pohjustus rullautunut pois meikkivoidetta levittäessä. En ole kuitenkaan varma, että vaikuttaako tuo meikin kestävyyteen :) En ajatellut ostaa uudestaan. En tosin valita jos joskus tulee hankittua joku paketti, jossa sitä on mukana :) Tykkäsin melkein enemmän paketissa tulleesta That Galista. Stay don’t stray taas on toiminut tosin hyvin silmänalusissa.

    1. Toinen kuivaihoinen täällä vähän hymisee, että mulla se ei toiminut ollenkaan. Kauppasin oman Porefessionalin eteenpäin, kun se rullautui useamman meikkivoiteen alla. Mutta mahtavaa, että se toimii sulla – tässä taas huomaa miten erilaisia ihot ovat. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.