Benefit toi lisää

Ihan ensteksalkuun KIITOS teille kaikille, jotka palkinnon toivossa uskaltauduitte jättämään kommentin eiliseen keskustelunavaukseen. Kommentti nro 4000 on saapunut ja Sarille lähetetty sähköpostia. Pariin otteeseen siellä erikseen sanoinkin, että lukea saa toki kommentoimattakin – ihan jokainen teistä on yhtä tärkeä – mutta kun niiden kommenttien ja niistä syntyvän vuorovaikutussuhteen ylläpitäminen on ehdottomasti kivoimpia syitä kirjoittaa. Mää täälä ja te siälä, yhteydessä tämän pienen palstan kautta. Jatketaan samalla linjalla, joohan?

Tarkkasilmäinen lukija hätisteli kertomaan uusimmasta Benefit-saaliista, jonka laitoin tilaukseen tämän ystävältä saadun pakkauksen myötä. No se pakkaus saapui juuri ennen viikonlopun kylpyläreissua, joten aikast tuoreeltaan pääsette näkemään tämänkertaisia kokeiluja. Tilaus piti sisällään luumunsävyisen Bad Gal Plum -maskaran, Coralista-poskipunan, Sun Beam -hohtokreemin sekä jännittävän Lip Plump -huulipunapohjustajan. Pakkauspapereita kaivellessani löysin vielä yhden hassun kaksipäisen puikon, mutta koska se ei ehtinyt mukaan tämänpäiväiseen studiosessioon, esittelen sen teille myöhemmin.

Olen törmännyt luumunsävyistä maskaraa kyseleviin ihmisiin syksyn mittaan useasti, joten olihan välttämättä otettava selvää, mistä ihan tavalliset naiset ovat keksineet haluta purppuraista ripsiväriä. Benefitin Bad Gal Plum oli valitettavasti juuri niin plässy kuin pelkäsinkin. Tähän saakka ainoa kunnollinen väriripsiväri on edelleen se kesällä loppuunhehkutettu Maybelline – voi kunpa sitä tehtäisiin lisää! Olen pahoillani, mutta tämä maskara ei saa hyviä arvosanoja sen enempää värinsä kuin koostumuksensakaan puolesta. Luumu ei erotu ripsistä lainkaan ja massa on niin ohutta, että massiivisesta harjasta huolimatta sain käydä silmäkarvat läpi neljään kertaan. Kuvista näette, mitä sillä saa aikaan. Ei jatkoon.

Silkkaa hekumaa sen sijaan tarjoilee ihana poskipuna Coralista, oi oi mikä herkku! Lämpimän hempeä, aavistuksen hohtava tyttöpuna, joka on suht prikulleen sitä, mitä poskipunaltani haluan. Sävy tarttuu siveltimeen kevyesti, levittyy poskille helposti ja kerrostuu vahvemmaksi vaivatta. Käyttöominaisuuksien lisäksi myös turhamaisuuskerroin on kohdillaan: Coralista tuoksuu persikalta. Tilaamani koko on 3g muovikoteloinen pikkuaski, mutta rohkaisen ostamaan tämän suoraan siinä isommassa koossa, jos persikkaposket tuntuvat omalta. I-ha-na!

Toinen kiva yllättäjä oli hohtovoide Sun Beam, jonka kylmempi sisar High Beam oli esittelyssä täällä. Tämä ei ole ihan yhtä voimakas, vaan heijastelee lämmintä kullansävyä todella pehmeästi. Tippa kumpaankin poskeen riittää ja vaikka käytin omani kämmenselän kautta, väittäisin että tämän uskaltaa tipsauttaa suoraan poskipäälle ja häivytellä siinä. Potentiaalinen kesäromanssi.

Neljäs tuote jäi vähän etäiseksi. Sen käyttö vaatinee vähän orientoitumista. Lip Plump on ihonvärinen pohjustuspuikko, joka levitetään huulille applikaattorilla. Se on todella peittävä ja kuten kuvista näkyy, omista huulista katosi kaikki väri. Tuntuma on huulikiiltomainen, eikä mielestäni anna aihetta epäillä huulipunalle pidempää kestoa, mutta olisiko tämän tarkoitus kenties hiukan pullistaa huulta punan alla? Tasaisesti se levittyi ja loi huulille tosi neutraalin (lue: kalmanvärisen) pohjan, jonka päällä punat noussevat kai edukseen. Näihin kuviin laitoin päälle Cliniquen väritöntä kiiltoa, koska mattainen vaaleanruskea pinta oli vaan yksinään ihan liikaa. Ehkä vähän hutiosto, mutta tarttui mukaan sieltä jenkkisivuston Last Chance -osiosta, joten sokaistuin kai tilausvaiheessa hiukan. Ehkä keksin tälle käyttöä jossain sopivassa yhteydessä.

Neljästä tuotteesta kaksi löytöä, onko kyseessä hyvä vai huono voittosuhde? Riippu kai keneltä kysytään. Itse olen ehkä varovaisesti sitä mieltä, että Coralista ja Sun Beam olivat niin kirkkaita timantteja, ettei kaksi hutia haittaa. Niin ja samassa paketissa matkasi Suomeen yksi kommenttipalkinnon yllätyksistä, joten missään nimessä en myönnä turhaksi ostoksi.

Heräsikö himotuksia tai omistatko jo jotain yllämainituista? Keksitkö käyttöä tuolle kummalliselle huulipohjusteelle?

Taustalla soi: Yaël Naïm

20 Comments Lisää omasi

 1. hellin sanoo:

  Upealta näyttää tuo poskipuna!

  1. Aivan yhtä ihana livenäkin! Kerrankin näin, että valokuva ei valehtele eikä syö tehoa todellisuudesta. :)

 2. Salla sanoo:

  Coralistasta haaveilen ma! Ehkäpä ensi kuun Sephora-reissu antaa syypään munkin hymyyn :D

  1. Joo! Tykkäät siitä taatusti! :)

 3. HeidiB sanoo:

  Onpas söpö tuo pikkuinen Coralista!

  1. Joo, ihan kuin karkkiaski. Kevyt ja huomaamaton, mutta ah, mikä määrä hyvää fiilistä. :)

 4. Sari sanoo:

  Suurkiitos ihanalle meikkiruuneperille – voisiko viikko alkaa mukavammin kuin tällaisen kommenttikilpajuoksun voitolla =) Mitähän hifistelymateriaalia sieltä mahtaa olla tulossa? Itse olen pitkästä (yli neljännesvuosisataisesta…) meikkaustaipaleestani huolimatta urautunut jo kauan sitten jonnekin myyränruskean ja harmaan välimaastoon, mutta lupaan helliä lahjaa asian vaatimalla hartaudella! Kiitos!

  1. Eipä mitään, onnetar on puolueeton. :) Palaan postitusasiaan illalla. :)

 5. Crituk sanoo:

  Voi ei. Pitää varmaan lopettaa tämän blogin lukeminen, olen jostain kumman syystä alkanut köyhtymään tasaisen varmaan tahtiin. Kaikenlaista purkkia ja purnukkaa sen sijaan tupsahtelee milloin mihinkin.. Hmm..

  1. Täh, miten niillä muka on yhteys? En ymmärrä. :)

 6. Eiko sanoo:

  Coralistasta minäkin pidän kiinni vaikka Hervanan suhteen annoin periksi.

  1. Ihan nätiltä sekin kuvahaun perusteella näytti, mutta lämmin hehku on aina lämmin hehku. :)

 7. JonnaH. sanoo:

  Coralista näyttää ihan must have -tuotteelta!

  1. Se taitaa kyllä ansaita kyseisen tittelin. Nappaa, jos näet. :)

 8. marjo k sanoo:

  Oletko jo kokeillut lumenen värimascaroita? Kannattaa kokeilla

  1. Ei ole toistaiseksi vielä sattunut sopivasti eteen. Ehkä omin sellaisen joskus alepöydästä. :)

 9. Mohn sanoo:

  Minä taas ihastuin ja tykästyin Bad Gal Plumiin. Se on juuri sopivan ”väritön” sopiakseen arkiripsariksi mutta kuitenkin sen verran luumuinen, että kivasti vihertää mun silmiäni, mulle juurikin sopivan vähävärikäs. ;-) Itseasiassa värinsä puolesta juurikin sitä mitä siltä odotin ja hain.

  Aluksi se tuntui jotenkin tosi kuivalta, mietin jopa, että olisko jo alkuunsa vähän vanha kun sieltä poistonurkasta sen bongasin. Mutta sitkeästi käytettyäni ihastuin eikä se kuivuuskaan enää tunnu haittaavan, en edes kiinnitä asiaan enää mitään huomiota. Mun räpsyttimet eivät ole järin pitkät joten mulla se tekee ihan nättiä jälkeä. Me like!

  1. No hyvä, että tykkäsit. Niin ne mieltymykset vain eroavat. :)

 10. OutiS sanoo:

  Yhdyn kuoroon huokailemaan ihanaa poskipunaa, uuh ja aah täältäkin sille!:)

  Tuota huultenpohjustajaa olen joskus miettinyt ja harkinnut. Omat huuleni ovat aika tummat ja kaikki kokeilemani nudet huulipunat ovat huulissani kalmansävyä. Ja monet pinkit näyttävät aivan pöhköltä myös. Toimisikohan tuo pohjustaja edes pinkkien alla tämmöisellä huuliongelmaisella?

  1. Luulen, että juuri tuohon oman pohjavärin vaalentamiseen tämä Lip Plump olisi omiaan. Periaatteessahan saman voisi tehdä peitevoiteella tai neutraalilla vaalealla huulipunalla (jonka päälle vasta se aiottu oikea väri), mutta sopivan koostumuksen löytämisessä voi joutua tekemään vähän töitä. Kurkkaapa muuten tälle verrokiksi Make Up Factoryn huultenpohjustaja, siinä oli muistaakseni vähän peittoa mukana.

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.