Ostosperkaus


No niin, kotona taas. Pari viimeistä mutkaa matkassa, mutta kuitenkin. Älkää jättäkö auton sisävaloa päälle viikonlopuksi, tyhjenee akku.

Ensisijaiset pyhiinvaelluskohteeni Tukholmassa olivat Sephora, josta saa monia erikoisempia merkkejä kuten Benefitiä, Narsia ja Too Facedia sekä NK:n ja Åhlénsin MAC:it, joissa on laajempi valikoima kuin Suomen myymälöissä. Aloitetaan Sephoran saaliista.

Tahdoin välttämättä saada käsiini Benefitin joulukalenterin. 24 pientä yllätysluukkua täynnä minikokoisia kulttiherkkuja oli valitettavasti kelvannut muillekin, joten tämä arpa osoittautui tyhjäksi. Jätin nimeni varauslistaan siltä varalta että myymälä saisi lisäystä ja mikäli 14. sija listalla riittää ja saan naapurimaasta onnellisen puhelun, rekrytoin itselleni jostain muulin. Mistä, se selvinnee sitten aikanaan. Koska aikaista joululahjaani ei ollut saatavilla, tyydytin Benefit-nälkäni pikkutuotteita sisältävällä Feelin’ Dandy -pakkauksella. Laatikko sisältää supersöpöt pikkupullot nestemäistä poskille tai huulille käytettävää Posie Tint -sävytettä sekä hennosti hohtavaa High Beam -korostusväriä. Näiden lisäksi hallussani on pikkuinen tuubi järisyttävän hyvätuntuista ja -tuoksuista Dandelion Ultra Plush -huulikiiltoa sekä sokerintuoksuinen Dandelion-poskipuna. Huulikiilto oli erittäin positiivinen yllätys jopa kaltaiselleni kiiltofriikille, huikean kiva koostumus: paksu, liukas ja pehmeä. Samanlaisia settejä oli tarjolla myös muissa sävyissä, mutta tämä tuntui omaan helppousmaailmaani sopivimmalta. Joululahja-asteikolla annan pakkaukselle täydet viisi tähteä, tälle ei kukaan voi nyrpistää nenäänsä. Hinta 280kr eli n. 32e.

Pienemmät ostokset keskittyivät kynsipuolelle, josta saalistin itselleni useasti virtuaaliostoskorissani kummitelleen Nails Inc.:n Old Street -graffitilakan. Sisältää kaikenlaista eriväristä silppua ja tulee näyttämään valkoisen lakan päällä todella makealta. Lisäksi hassahdin Sephoran omiin 3D Graphic Nails -kynsitarroihin, joista en ole etukäteen kuullut minkäänlaisia kokemuksia – täysin villi kortti. Aavistuksen kolmiulotteinen musta niittipinta näytti promokuvissa niin hyvältä, että sen on pakko näyttää kynsissä edes vähän hyvältä. (Siinä on logiikka.) Kynsipuolelta nappasin mukaani myös varakappaleen lakanpoistopurkista, sillä haluan että uusi odottaa kaapissa sillä samalla sekunnilla, kun nykyinen kappale siirtyy lakanpoistopurkkien hautuumaalle.

Pitkällisen mielenhallintaharjoituksen tuloksena vältyin ostamasta Ciatén kynsilakkajoulukalenteria, vaikka kertaalleen laskinkin sen ostoskoriin. Tuumailin hetken myös Narsin hyllyllä, mutta en keksinyt mitään ostettavaa. Voitto kai sekin? Yhtä kaikki, ostokseni kilauttivat kassan näyttöruutuun sen verta suuren loppusumman, että myyjätär sujautti kassiini pussukallisen DKNY:n tuotteita. Näppärä osuma, sillä tämä vihreä omenapallo on yksi niistä harvoista hajuvesistä, jonka sattumalta omistan. Kallis, mutta antoisa käynti.

Mitäs sanotte, palataanko niihin MACin tuotteisiin erikseen huomenna? Uskoisin, että tässä on riittävästi selontekoa yhdelle illalle. Mitäs tuumasitte? Huomasiko joku tarkkasilmäinen mitä puuttui? Seuraava kommenttirajapyykki lähenee. Kukapa tietää, ehkä sillä on jotain tekemistä katoamistempun kanssa.

Huomiseen!

Taustalla soi: Mayer Hawthorne

23 Comments Lisää omasi

 1. Riikka sanoo:

  Ihania ostoksia, tässähän täytyy ihan Tukholman matkaa alkaa suunnitella. Huomasin kyllä, mikä puuttui. Se taisi olla se, joka oli niin salakavalasti siinä edellisessäkin postauksessa piilotettu muiden tuotteiden alle. Jännityksellä odotan, mitä tuleman pitää.

  1. Tukholma on mainio shoppailukohde, ei käy kiistäminen. :)

 2. Dorrit sanoo:

  Kosmetiikkajoulukalenteri! Yksinkertaista ja niin nerokasta. Kiitti vinkistä, äkkiä Googlen ääreen :) kivoja ostoksia muutenkin!

  1. Samanlaisia on myös Kicksillä ja The Body Shopilla, niihin on ainakin helppo päästä käsiksi. :)

   1. Dorrit sanoo:

    Kiitti vinkistä. Olinkin vaipua eilen epätoivoon Googlen ääressä, Lontooseen työmatkalle lähtevä kollega ehdittiin jo värvätä muuliksi. Pitää kuitenkin tutustua tuohon Kicksin vaihtoehtoon, body shop ei niin sytytä ajatuksena :)

 3. Riitta A sanoo:

  Mä himoitsen kans kosmetiikka joulukalenteria. Harmi ettei niitä voi täältä ostaa. Pitäisi tilata ja taitaa ne suosituimmat olla jo loppu.

  1. Benefitin kalenteria ei saa täältä, mutta ylemmässä kommentissa on mainittu ainakin kaksi, joita saa käsiinsä hyvinkin helposti. :)

 4. Liisa sanoo:

  Ihanat nuo DKNY:n pikkutuotteet <3

  1. Ne olivat kyllä kiva yllätys. :)

 5. Salla sanoo:

  Too Facedin Be Merry Be Bright -paletti!!!!! :D

  1. Ai mikä? Ei kai? :)

 6. bubbs sanoo:

  Hyviä investointeja varmasti kaikki! Kerroyhan kynsitarrakokemuksesta testattuasi, nuo näyttävät tosi hienoilta.

  1. Juu, ehdottomasti kerron. Heti kun sopiva testausväli löytyy. :)

 7. Elisa sanoo:

  Voi herranjestas tuota ekaa pakettia! Aivan ihana :) En malta odottaa joulukuista Lontoon-reissua… Ostosmaniaan otin kyllä vähän ennakkoa jo MACin joulukokoelman merkeissä, lähti vähäsen lapasesta koko homma.

  1. Oj då! Mä kans silittelin omaa alekuponkiani eilen, pitää miettiä josko sen avulla lunastaisin yhden niistä sivellinseteistä. Ostin viime vuonna sellaisen kaksoiskarvasetin ja se on palvellut koko vuoden päivittäisessä käytössä täysin moitteettomasti. :)

 8. mä olen siitä saakka kun nähnyt body shopin joulukalenterin miettinyt pitäiskö pitäiskö. No, edelleen mietin samaa.
  Lapseni vaatteita vein kirpparille. Jos rahoilla sais vaikka äiskälle kalenterin.

  1. Pidän peukkuja projektille! :)

 9. luin viestisi uudelleen ja

  Laatikko sisältää supersöpöt pikkupullot nestemäistä poskille tai huulille käytettävää Posie Tint -sävytettä

  samaa kamaa laitetaan huulille ja poskille ? oikeestiko ? haluan nähdä ihan erikseen jutun näistä miten homma pelittää oikeassa elämässä, kiitos vaan etukäteen.

  1. Joo, juuri näin. Lyhyt alustus luettavissa täällä:

   http://viilankantolupa.bellablogit.fi/2013/01/22/kulttisalkku/

   Kokeillaan jahka ehditään! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.