Punapolkka ja harmaankaipuu

Tsau! Terkkuja kampaajalta, taas on väriä päässä. Ihana leiskuva punainen on kyllä minulle kaikkein kotoisin väri, vaikka sainkin eilen kummallisen päähänpiston. En tiedä miten uskottavalta tämä kuulostaa, mutta olin ihan kahden vaiheilla punaisen ja tummanharmaan tukan välillä. Näin Anatomy of Beauty blogin Blankalla niin makean harmaan tukan, että aloin välittömästi kaivata sellaista itsellenikin. Reaaliteetit tulivat valitettavasti vähän tielle, sillä punaista tukkaa ei uskoakseni käännetä tuhkanharmaaksi ihan yhdellä istunnolla, olkoon miten haalistunut väri tahansa. Nyt siis nautiskellaan vielä ainakin tämä väri puhki ja tuumitaan sitten kampaajan kanssa yhdessä minkälaiseen projektiin lähdetään ja millä aikataululla.

Valtavan kaunis väri tämäkin, mutta harmaa tukka – oih. Sen kanssa meikkileikittely nousisi ihan uusiin sfääreihin.

Taustalla soi: Le Youth

29 vastausta artikkeliin “Punapolkka ja harmaankaipuu

 1. Ooh! Oot kyllä upee muidu! Toi tukka yhdistettynä noihin huuliin ja silmiin on niin vau! Kerro mulle miten sä teet tollaset no-makeup-silmät?

  1. Haha, ihana Jenni, teen sillä että ne on meikittömät silmät. :) Laitoin aamulla jotain kevyttä hohtoa luomille, mutta eipä se enää iltamyöhällä näissä kuvausolosuhteissa näy. Näin vahvan punan kanssa tykkään toisinaan jättää silmät nakusilleen – ja varsinkin nyt kun sävy osui tukan kanssa näin yksiin. :)

   Kiitos sanoistasi, mieli lämpesi kuin posket ensimmäisessä kevätauringossa. :)

   1. Hahah! Ajattelin, että oot meikillä taiteillut silmät nakuiksi, vähän samalla tyylillä kun voi tehdä silmiin sellaisen en ole nukkunut viikkoihin -lookin. ;D En osaa selittää. Killercoloursissa näin kerran ja olen siitäkin aivan inspiksissä. Jokatapauksessa täytyy itekin koittaa jättää ripsari jostain meikistä pois kokonaan, vaikka oonkin aika siansilmäinen, mutta aina pitää yrittää. :)

 2. Harmaaksi värjätyt hiukset?! Öh… olenko ainut, jolle tulee mieleen mummovibat?

  Ei sillä, haluan ehdottomasti nähdä vielä sellaiset, ihan vaan mielenkiinnosta!

  1. No mutta siinähän se kontrasti on, kun naamasta näkee että mummo ei vielä ole. :)

   Kelly Osbournella oli joskus makea harmaa tukka, mutta se oli sellainen platinavaalea. Mä tykästyin täysillä tuohon tummaan harmaaseen. <3

  1. Phöh, ne on nää kömpelöt kuvaustaidot – luonnossa silmät holahtavat ihan sinisiksi tämän palopunaisen kanssa. Mutta tukan väri on makea, siitä olen samaa mieltä. Kiitos! :)

 3. Saako tiedustella huulipunan sävyä? Mahtavasti olet löytänyt just tukan sävyisen! ;p

  Ja pakko sanoa nyt, että järkytyin mainitsemasi neitosen tukasta. Liian vaalean harmaa, liian mummo. Näyttää vähän epäonnistuneelta kuivashampooepisodilta. Sinänsä kiehtova väri, mutta ehkä hieman intensiivisempänä kuin tuo?

  1. No ehkä se on pikkuisen kallellaan vihertävään, mutta mummoa en siinä näe. :)

   Huulipuna on sellainen yhdistely- ja korjailupuna: Alla MACin Carnal Instinct ja pienenä lisäilynä päällä MACin Caliente. En ole aiemmin keksinyt käyttöä punaruskealle huulipunalle, jossa on lilansävyisiä glitterhippuja, mutta däng! – tämän tukan kanssa se meni ihan täydestä. :)

 4. Hah! Jotenkin omaan korvaani kuulostaa koomiselle, että joku haluaa harmaat hiukset! :D Itse olen juurikin joutunut taistelemaan jo ilmestyvien, luonnollisten harmaiden suortuvien kanssa. Mielelläni niistä kyllä pääsisin eroon.
  Mutta, eri asiahan tuo tietysti on. Jään mielenkiinnolla odottamaan mitä tuleman pitää. :)

 5. Nyt oma blondi hiusväri näyttää auttomattoman tylsältä. Mullekin kiiltävät punaiset hiukset!! Onnistuiskohan samalla jos pyytäisin kampaajaa leikkaamaan vähän pidemmäksi :D

 6. Mulla ei tullut linkin tukasta yhtään mummoviba, musta se oli enemmänkin vihertävä! Tosi makea joka tapauksessa :) Hyvin oot matchannut huulet ja tukan!

    1. Mulla on muutama noita punaisia värihoitojuttuja, mut niiden kanssa on aikataulutusongelma. Kun tukka alkaa näyttää haalistuneelta, päätän mennä kampaajalle. Kun olen päättänyt ”ihan kohta” mennä kampaajalle, en halua lyödä alle mitään, mikä voisi vaikuttaa kampaajan tekemän värin lopputulokseen. Huono puoli tässä suunnitelmassa on se, että se kampaajalle pääseminen tuppaa aina viivästymään, jolloin se väri sitten pääsee valahtamaan ruskeaksi. :)

     Sain tuttavalta myös pari kappaletta punasävyisiä suoravärejä ja niiden testaaminen houkuttaa kovasti, mutta taidan käydä ensin hyväksyttämässä tuubit kampaajalla. :)

 7. Upea väri sun hiuksissa!!

  Harmaa kuullostaa oikeastaan automaattisesti aika kauhealta, itse kun teen kaikkeni ollakseni kaikkea muuta kuin harmaa. Haha! Tosin sun silmien väriin terävä teräksenharmaa sopisi varmasti tosi hyvin!

  1. Ja uuuu, miten kivalta sen kanssa näyttäisivät kaikki kirkkaat huulipunat – en millään malttaisi odottaa!

   Ja eikö tietyn rajan ylittävä ”rumuus” tai toisin sanoen ’vallitsevien normien rikkominen’ käänny takaisin kauneuteen? :)

 8. Upea punainen! Ihailen mielelläni muiden hiuksissa, itselleni ei sovi. Se harmaa kuontalo oli ihanan ristiriitainen. Näytti todella hyvältä siinä ekassa kuvassa, mutta muissa jo vähän turhan vaaleanhaalealta. Voisi olla aika kiva kunhan ei menis sinne vihertävään. Tiedä sitten mahtaisiko siihen kyllästyä nopeasti…

  Aina kun olen värjännyt hiuksia tummemmaksi saan lähipiiriltä nuhteita. Itse kyllä olen tykännyt ja tummat hiukset korostaa mun silmiä ihan silminnähden (ehe, ehe). Mulle varmaan saisi jonkun harmaan ihan leikiten, kun mun omakin väri on sellainen epämääräinen, väritön maantienharmaa. :-P Mutta kai mä yritän jonkin asteisessa vaaleassa pitäytyä.

  1. Nimenomaan se ristiriitaisuus kiehtoo. Kontrasteja, kontrasteja! :)

   Mun tukka ei ole koskaan ollut vaalea, se on ainoa väri, jonka kanssa en taatusti osaisi olla. :)

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.