Huulimusta ja muita hankintoja

Eilinen päivä ei eronnut tavallisesta työpäivästä ja tavallisesta torstaista juuri mitenkään. Talvinen vesisade, kitkerä aamukahvi, kahdeksantuntinen työpäivä, palelevat sormet ja kallis lounasleipä – tavallisia tapauksia kaikki. Tammikuun yhdeksäs päivä vuonna 2014 saattaisi hävitä aikakirjoihin hyvin tavallisena päivänä, ellei se olisi ollut päivä, jolloin ostin mustan huulipunan.

Makustelkaa sitä. Musta huulipuna. Pakkohan sellainen on omistaa.

MACin Punk Couture -kokoelmassa on neljä tummaa mattahuulipunaa, joista minua vakavaan sävyyn puhuttelivat nämä kaksi. Täysmusta Hautecore sekä tumman sinilila Punk Couture. Tilautin molemmat Helsingistä heti kuun alussa, kun kokoelma tuli myyntiin.

Ynnäsin synttäripakettiin lisäksi siveltimen, jonka senkin halusin omistaa nimenomaan sen erikoisuuden vuoksi. MACin sivellin #235 on silmämeikkiin tarkoitettu kaksoissivellin, jossa on sekä synteettistä että luonnonkarvaa – kumpikin omalla puolellaan. Saman siveltimen eri puolilla voi siis levittää sekä voidemaisia että puuterimaisia tuotteita ja silti toimia kaikkien käyttöoppien mukaan. Harvinainen, rajoitetun ajan myynnissä oleva yhdistelmä, joka kannattaa poimia talteen mikäli meikkipussissa piukottaa. (Ja vaikkei piukottaisikaan, mutta erikoisuus kiinnostaa.)

Vuoden vanhempi, kahta huulipunaa ja yhtä sivellintä viisaampi rouvashenkilö vetäytyy nyt nautiskelemaan saaliista ja polttouhraamaan vuoden ensimmäisen kuitin.  Synttärilahjojahan ei lasketa kirjanpitoon?

Ps. Koeajan ja kuvaan huulipunat osana meikkiä lähipäivien aikana. Haluatteko nähdä ne tumman vai vaalean silmämeikin kanssa?

Taustalla soi: Black Veil Brides

27 Comments Lisää omasi

 1. Vili sanoo:

  Huikeeta syntymäpäivää!
  Itseäkin alkoi himottamaan tuo musta huulipuna. Täytyy varmaan käydä tekemässä vastaava investointi.

  Olisi hauska nähdä ainakin tuo musta huulipuna yhdistettynä tummaan silmämeikkiin! :)

  1. Sitten vaan reippain askelin matkaan, nämä saattavat olla hupenevaista mannaa. :)

   Yksi ääni tummalle silmämeikille, selvä pyy!

 2. bubbs sanoo:

  Onnea ikääntymisestä ja esittele nyt äkkiä meille käytännössä tuo musta! Jos saat tehtyä sen kanssa vahvan silmämeikin ilman, että joudut samalla myös pukeutumaan mustaan loimusamettikaapuun ja muovikorsettiin ja alat notkua hautausmailla, nostan kyllä hattua!

  Vastaavan sävyisen violetin huulipunan sain lahjaksi joskus teini-ikäisenä, ja vaikka tuolloin olin henkisesti tosi 70-luvun Lontoossa hengailemassa Sex Pistolsien kanssa hakaneula poskessa, yleisten kauneusihanteiden koura oli tarttunut minuunkin sen verran, etten kestänyt sitä, kuinka tuollainen rehellinen violetti sai hampaani näyttämään ihan banaanilta. Sen jälkeen olen ikuisesti tuhahdellut naistenlehtien vinkeille, joissa kehotetaan luomaan optisesti valkoisempia hampaita violettiin taittuvilla huulipunilla. Vastaväriparit, anyone?

  Syksyllä tuli etsittyä jotain tosi goottia huulipunaa, mutta ihan musta ei rohjennut käydä edes mielessä. Tavoittelin sellaista, joka olisi lähes musta, tumma punainen pohjaväri lämpimästä punaisesta, ilman taittoa ruskeaan, saati siihen violettiin. Tuleeko yhtään sävyä mieleen?

  1. Toinen ääni tummalle silmämeikille, oletan.. :D

   Mä jaksan vängätä vastaan tuon hammasefektin kanssa. Mun hampaat on pennusta saakka olleet läpikeltaiset ja vaikka ne valkoiset olisivatkin kivat, niin mitä sitten. Jos huulilla on makea huulipuna tai suu taittuu muuten vaan tiuhaan tahtiin nättiin hymyyn, niin kuka niitä hampaita muka katsoo? Pyh ja pah, sanon minä. :)

   Kuvauksesi kuulostaa siltä, että saattaisit saada parhaan yhdistelmän mustasta kajalista ja tavallisesta peruspunaisesta. Kerros huulirasvaa tai huultenpohjustajaa liukasteeksi, mustaa kajalia huulipunasiveltimeen ja sen kanssa levittäen ohut kerros huulille, päälle samalla siveltimellä sitä peruspunaa. Kokeilin tätä kerran ja ainakin silloin sain aikaan tosi makean mustapunan.

   1. bubbs sanoo:

    No eipä jotenkin tullut mieleenkään, kiitos vinkistä!

 3. JonnaH. sanoo:

  Onnea!

  Itseänikin kiinnostaisi sävyt tumman silmämeikin kanssa, koska se on se epätodennäköisempi vaihtoehto. :)

  1. Kiitos – ja oolrait oolrait, kolmas ääni täyssynkälle meikille. :)

 4. Tipi sanoo:

  Onnittelut päivänsankarille!
  Musta huulipuna! Miten tuo ei ole tullut mieleenikään?
  Teini-ikäisenä toinen serkuistani oli kovemman luokan uusromantisti (tjtn) ja kävi hakemassa vaatteensa mm. Lontoosta. Musta huulipuna kuului asiaan räikeässä meikissä.
  Varsin malttamattomana jään odottelemaan odottelemaan postaustasi, jossa musta huulipuna on näytillä. Ja mielellään tumman meikin kanssa, jos mielipiteitä kerran kysytään. :)

  1. Kiitos! Yritän saada pienen hetken päivänvaloa ja meikkausaikaa mahdollisimman pian! :)

 5. JohannaW sanoo:

  Kylläpäs tätä kauneusmeikkien tekijää koetellaan, ensiksi harmaat hiukset ja nyt musta huulipuna! :DD Mutta, mutta… laitapas tulemaan yksi tyylikäs synkistelymeikki, eli minultakin ääni tummille silmille ja huulille. :)

  1. Tämä selvä! :)

 6. Heidi sanoo:

  En pety tummaan, mutta haluaisin itse kovinkin mielenkiinnolla nähdä mustan huulipunan vaalean silmämeikin parina, ilman,että näyttää totaalisen päälletällätyltä! Ja kyllähän toi liilakin olis kiva nähdä in action, että onko se sitä mitä luulen:) Kummalle tää ääni nyt oikein meni?:D

  1. Kummalle vaan, eiköhän tota mustaa tulla myöhemmin näkemään molemmissa yhteyksissä. :) Tumma on nyt saanut sen verta enempi ääniä et se täytyy toteuttaa pikana ja vaalea saa ehkä odotella vuoroaan hetken. :)

 7. Anna-Maria sanoo:

  Oi vitsit, niin haluan nähdä tuon mustan huulilla (noh, violetin kyllä kanssa, mutta aivan erityisesti mustan) – pian, pian! Jotenkin mua innostaisi nähdä se vaalean silmämeikin parina, ettei tule liian goottifiilistä? Mutta miten tahansa, huulipuna(t) käytössä kiinnostaa :)

  Niin, ja paljon onnea synttäreiden johdosta!!

  1. Toimitin pahimpaan hätään tilauksesi pikaisena Instagrammina. ;)

 8. Ilona sanoo:

  Onnea päivänsankarille! Ihan huippuja nuo punat- nyt kaduttaa että kävelin niiden ohi. Yritän turvautua en osta-mantraan.

  1. Monenlaista minäkin pystyn vastustamaan, mutta näiden kohdalla kutsu kuului liian kovaa. Sattuman lykky, että julkaisuajankohta osui rahakkaaseen vuodenaikaan. :)

 9. Nina sanoo:

  Onnea ! Mullakin on synttärit. Tänään. Ajatttelin ostaa MAC:n huulipunan, tosin punaisen :) Ja synttärilahjoja on hyvä hankkia itsellelleen runsaasti ja niitä ei lasketa mihinkään kirjanpitoon. Hyvänen aika, nehän on lahjoja.

  1. Onnea synttärisankarille! Punainen huulipuna on aina hyvä, sen kanssa ei mene koskaan pieleen. :) Ja lahjoista olen samaa mieltä, pätevästi perusteltu. :)

 10. Elisa sanoo:

  Musta huulipuna! Ja MACiltä! Joo! Ihan parasta! Miksei mulla ole rahaa :(

  Ja tummaa meikkiä ehdottelen minäkin, oishan se nyt aika gootti. Vai olisko?

  1. Kahtotaan..! ;)

 11. Lissu sanoo:

  Onnea synttärisankarille! Ja jään odottamaan mustaa huulipunaa in action. :)

  1. Kiittelyt! Toimitan heti, kun saan napsittua kuvia päivänvalossa. :)

 12. Fanni sanoo:

  Onneksi olkoon!:)

  Ja voihan mordor, alkoiko himottaa! Ovatko nuo täysin mattoja? Mitäs jos noita kerrostaisi keskenään?

  Äänestän sekä tummaa että vaaleaa meikkiä. Mutta jotenkin visioin mustat huulet, vahvat kulmat ja vaaleat ripset.. Ou mai!

  1. Hei kiitti! :)

   Ne ovat mattoja, mutta sen viimeisenkin valoaheijastavuuden saisi pois painamalla huulet nenäliinaan. Mattaantuu myös kuluessaan vähän lisää.

   Mulla oli tiäkkö ihan sama visio, mutta kuten noista ensimmäisistä testikuvista näkyy, en osannut ennakoida kulmia riittävän tummiksi. Mustat huolet söivät ihan kaiken värin sekä ihosta että kulmista. Uusi yritys siis ensi kerralla. :) Ja ehdottomasti voisi kerrostaa, sen testaan kyllä myös. Ai että kun olisi kokonainen päivä aikaa leikkiä näillä ja kuvailla aikaansaannoksia!

 13. mä ymmärrän että sulle tuli joku ikäkriisi, vaikka et selvästikään sitä tunnusta ja purit sen tekemällä päättömiä ostoksia. Case closed ja normiarki jatkuu. Toivottavasti ?

  Luin ekaks tarinan mustasta huulipunasta mutta nyt mentiin hirveämpään suuntaan, kun tuli joukkoon myös violettia.

  Ole hyvä, saat syntymäpäiväsi kunniaksi ilmaisen neuvon : kaikkea ei tarvitse ostaa vaikka siinä lukee mac.

  1. Hihi, vai ikäkriisi. :) Ei sentään, olen ihan tyytyväinen ikääni. Musta huulipuna ja synttärit olivat sattumaa, vaikkakin onnellinen sellainen. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.