Mustat huulet 1.0

 

Musta huulipuna aiheutti kiitettävästi uteliaisuutta ja ehdottomasti eniten kannatusta sai testimeikki tummien silmien kanssa. Hyviä ja huonoja uutisia.

Huonot: En ehtinyt tehdä sitä tummaa silmämeikkiä.

Hyvät: Aika makea se on pelkän ripsivärinkin kanssa!

Jalkauduin mustien huulten kanssa ihmisten ilmoille ja sain vastaani aika monet kohonneet kulmat. Muutama työkaverikin erikseen kommentoi jotain puolileikkisää rock-läppää, mistä tulkitsin, että kyseessä oli vaikuttava huulimeikki. Vaikuttava tietysti voi merkitä sekä hyvää että huonoa, mutta meikki-itsetuntoni kestää kyllä molemmat tulkinnat. Jopa siippa sanoi, että näytän vähän pelottavalta. Se ainakin oli kohteliaisuus.

Vaihdoin kulmavärin tavallista tummempaan, mutta yllättävän vaalealta se näiden huulien rinnalla näyttää. Seuraavaksi kokeilen kulmille ihan kylmästi mustaa kajalia. Poskipäillä on hullun tavalla hohtopuuteria, mutta kamera näyttää syöneen kaiken kiillon. Täysmatan ihon kanssa tässä punassa olisi ehkä vähän liikaa maailmanrankaisijaa. Kiiltoa siis on, vaikkei se kuvassa näykään. Ja hei, nyt jos koska on muuten punainen tukka edukseen!

Tuloillaan on vielä se tummien silmien versio sekä vielä viimeistellympi versio tästä hiukan kiireessä taiteillusta nakusilmäkokeilusta. Musta huulipuna on armoton, eikä jätä tilaa epäsiisteydelle. Menköön nyt tämän kerran vähän epätasaisena innostuksen piikkiin, kunhan ei oteta tavaksi.

Liian erikoinen vai sopivasti erilainen?

Taustalla soi: Elsinore

31 vastausta artikkeliin “Mustat huulet 1.0

 1. Woooo aika coolit!

  Hei tuun varmaan täs lähiaikoina ostaa itelleni siveltimiä. Sähän oot siellä töissä? Et älä ihmettele jos tuun juttelee :D Tarviin opastusta! ;)

  – Erika
  nude.costume.fi

  1. Kiitos! :)

   Tuu ihmeessä, hukutan sut neuvoihin ja mielipiteisiin, niin ettet lopulta enää edes muista mitä olit hakemassa. :)

   Poistin kommentista maininnan työpaikastani, älä pahastu.

 2. Mä tykkään, mutta tuo näyttää aika punaiselta tuo musta puna. Tykkään tummista huulista ja näyttää kivalta minimaalisen silmämeikin kanssa :)

 3. Näyttää sinulla vähäeleisen tyylikkäältä! Itse en osaisi enää olla huulimustan kanssa, tulee koomisia fläsäreitä teinigoottivuosiin.

 4. Hieno! Ja mun makuun kulmat on hyvät just noin; hieman skarpimmat, mutta ei niin tummat, että mustishuulimeikki näyttäisi maskimaiselta. :)

 5. Jee, tämä yhdistelmä oli mun suosikki, mutta en ehtinyt käydä äänestämässä edellisessä postuksessa. Tykkään, oikein hieno käänteinen Lumikki, kun musta ja punainen ovat vaihtaneet paikkoja :)

  1. Kiitos! Mietin hetken et mikä käänteinen Lumikki, mut NIIIIIN tietty, tumma tukka ja punaiset huulet. Nasta oivallus, saatan joutua omimaan tämän termin! :)

 6. Oot kyllä niitä harvoja näkemiäni ihmsiä, joilla musta huulipuna oikeasti näyttää hyvältä! :D Kovasti odotan sitä tummempien silmien versiota itse rankemman meikin ystävänä. Vaikka kivahan se on vähän molempia vetsioita nähdä. (Ja nyt haluan mustan huulipunan…)

  1. Kiitos! :) Pusken sen tummemman version aikatauluun ihan heti kun vaan saan raivattua riittävästi meikkausaikaa päivänvalossa. :)

   Sitten vain hakureissulle mars, reipasta käyntiä ja peukut pystyssä että ehdit paikalle ajoissa! :)

 7. Aika hieno niin kauan kun väri on jonkun muun pusuttimissa. Liian erikoinen omaan nassuuni.

 8. Aah, upea! Uskaltaisinpa itsekin kokeilla mustaa punaa. Ärsyttää olla tämmöinen nössö.

 9. wou,sopii sulle hienosti.tosin voisin pelästyä aamulla kun olisit ollut oven takana tuomassa …. :)
  tuli mieleen omat teiniangsti-vuodet,enää en uskaltaisi edes koittaa.tummilla silmillä kuvasessiota täällä odotellessa.

  1. Ha, tämä mustahuulilook näyttää tuovan monelle teinivuodet mieleen. Ehkä tässä meikissä on näin kolmekymppisenäkin tiettyä pientä kapinahenkeä, nyt vaan vähän eri normeja vastaan kuin teininä. :)

 10. Mun mielestä just sairaan makea! Just tuon tukan, vaalean ihon ja minimalistisen silmämeikin kans.

 11. suoraan kysymykseen, suora vastaus : aivan hirveä.
  Onneksi tiedän entuudestaan että seuraavassa jutussa olet taas huippukaunis.

 12. Upea! :)
  En ymmärrä miksi pitäisi huulimeikissä pitäytyä ainoastaan punaisen eri sävyissä, siis näin perinteisellä ajatteutavalla?
  Tuo musta huulipuna, punaiset hiuksesi ja musta pusero ovat ihan täydellinen napakymppi. Nam.

  1. Kiitos. :) Tykkään venyttää rajoja ja kokeilla mihin kaikkeen kauneuskäsite venyy. Musta huulipunahan ei sinänsä ole mikään uusi käsite, mutta sen arkikelpoistaminen on se, mikä aiheuttaa haasteita. :)

 13. Täällä haukottiin henkeä kun näin kuvat, henkeä salpaavan kaunista! Siis vautsi, miten toi ei ees jotenkin näytä sellaiselta synkän mustalta siun huulissas? Hmm, enemmän lämpimän mustalta (ripauksella ruskeaa, kenties?). Joka tapauksessa, nätisti olet onnistunut sen jotenkin häivyttelemäänkin. Ei pelottava, näyttävän kaunis mielestäni. :) Lisää odotellen näitä erikoisuuksia…

 14. Tykkään! En tiedä mitä mieltä olisin ollut jos olisin livenä nähnyt, mutta ainakin kuvissa pysäyttävän kaunis! En osaa ollenkaan kuvitella myöskään mitä ajattelisin jos joku vaan kävelisi kadulla vastaan vastaavassa meikissä. Siis ilman mitään goottivaatetuksia yms.

  Mutta kuvat ovat erittäin onnistuneet, hyvin pysäyttävän kaunis kokonaisuus mielestäni.

  1. Kiitos. :) Ristiriidan kiehtovuus on parhaimmillaan juuri vaatetusyhteydessä. Killerikokeilu olisi tämä meikki ja siisti jakkupuku. Sääli, etten omista yhtään. :)

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.