Tumma kokeilu

Aloitin tekemään tavallista työmeikkiä, mutta sitten jotain tapahtui. Nyt arvon uskallanko lähteä tällä naamalla duuniin vai pesenkö pois. Kuva puhuu puolestaan, kommenttiosiossa voitte puhua te.

mac_punk_couture_lips1

Huulet: MAC Punk Couture
Silmät: MAC Designer Purple

Taustalla soi: Fallulah

42 Comments Lisää omasi

 1. Duvessa sanoo:

  Tämä on HIENO! Ei voi olla tykkäämättä :D

  1. Kiitos! :)

 2. Tipi sanoo:

  Tottakai menet tuolla meikillä! 8)
  Alkaa jo kyllästyttämään tämä upea-sanan käyttö, mutta taas on vaan niin upea meikki!

  1. Mahtavaa, en voi sanoa pahastuvani! :)

 3. Salla sanoo:

  Todellakin, sorvin ääreen vaan! :)

  1. Kiitti ja kuitti, näin tehtiin! :)

 4. Eiko sanoo:

  Erikoinen, mutta tosi kaunis :)

  1. Kiitos Eiko, kiva kuulla. Toisen silmän jälkeen mietin, ettei tästä taida enää olla paluuta mihinkään arkinaamaan. :)

 5. Tipi sanoo:

  Muuten, ihan asiasta kukkaruukkuun. Olen noteerannut, että sinulla on paljon MAC-meikkejä. Noh, kerran pujottelin Helsingin Stockan kosmetiikkaosastolla odotellessani Viikinkiravintola Haraldin avautumista.
  MAC:in osastolta löytyi juuri se täydellinen, etsitty vihreä luomiväri (muistatko, kun mainitsin joskus asiasta?)! Ärsyynnyin sitten tavattomasti siitä, että yhdessäkään MAC-tuotteessa ei ollut hintaa. Ei tuotteissa, eikä myöskään missä ständeissä, missä tuotteet ovat esillä.
  Mielestäni hinnat pitäisi olla esillä! Tässäkin tapauksessa Stocka oli piukassa r*ssiä, joten yhtään myyjää ei ollut vapaana.
  Sinne se luomiväri sitten jäi.

  1. Höh, harmi homma. Mutta nyt ainakin tiedät, mistä se täydellinen sävy löytyy! :)

   MAC-pisteillä hinnat usein piilottelevat telineiden jalkaosassa tai korkeampien telineiden sivuissa – naamioituneena siihen viekkaaseen mustaan taustaan.

 6. Crituk sanoo:

  Tämähän on mahtavinta ikinä! Tykkään ihan täysillä, ja tätä voisi jopa uskaltaa kokeilla itsekin.

  1. Jes! Ja ei muuta kuin toimeen! Pohjalle mustaa kynää siitä sun uudesta kynäsetistä ja päälle sitä lilaa jumbokynää. ;)

 7. sabiha sanoo:

  Sinä laitat sitä mistä itse pidät. Jos tykkäät niin siitä vaan rohkeasti. Kaikki nuo erikoiset meikit ovat merkki taidosta ja luovuudesta. Minusta se tuo esiin kaunista ihoasi. Tykkään.

  1. Kiitos, kivasti sanottu. :)

 8. MaaLilla/Jenni sanoo:

  Niin cool! Molemmat peukut pystyssä.

  1. Jee jee! :)

 9. Viivitys sanoo:

  Saksikäsi Edward! (Vai mikä se oli, muistaako kukaan enää sitä leffaa edes??)
  Ja kun kerrankin kommentoin, käytän tilaisuuden hyväkseni ja kehun tästä tulleen yksi lempiblogeistani! Juttuja tulee tasaiseen tahtiin ja yllätyksellisiäkin juttuja (esim. näitä vähän erilaisia meikkejä). Hiuksistasi inspiroituneena pyysin kampaajalta muutaman punaisen piristysraidan ruskean sekaan. Hyvä tuli :).

  1. Haha, eikä! Olit jättänyt tämän kommentin tasan samaan aikaan kun työkaveri kasvokkain naljaili mun näyttävän ihan Saksikäsi Edwardilta. :D

   Kauheen kivoja terveisiä, otan ilolla vastaan oman osuuteni ja välitän ehdottomasti terkut myös kampaajalle. :)

 10. Liisa sanoo:

  TÄÄ ON IHAN MAHTAVA! Voi jukra. Tämä ja se mustahuulimeikki on olleet mun suosikkini sulta. Sulle sopii ehdottoman hyvin tommoinen vähän räyhämpikin lookki. LISÄÄ!!!

  1. Kiitti kiitti, huippujuttu! :) Mä olen salaa vähän (tai aika paljon) ihastunut sun tukkatyyliin ja mietin uskaltaisinko surauttaa itsellenikin sivusiilin. Mutustelen ajatusta vielä, mut jos sellainen tässä jonkun ajan sisään ilmestyy, niin tiedä että se oli sit sun syy. :)

   1. Liisa sanoo:

    Haha! Rohkeasti vain, mä ja sivusiili ollaan parhaimmat ystävät :) Jään innolla odottelemaan… ;)

    1. Kahtellaan, kahtellaan. :)

 11. Martina sanoo:

  WOW! Fierce!

  1. Kiitti! Joskus pitää vähän ravistella omia tottumuksia. :)

 12. JonnaH. sanoo:

  Kyllä tällä töihin voi mennä, jos tuntuu omalta. Musta tää on wau!

  1. Töihin menin ja vaikka tuntui omalta, huomasin saavani tavallista enemmän pitkiä katseita. Tuomio: Mustat huulet olivat helpommin lähestyttävät kuin tämä oudosti viritelty punk-meikki. :)

 13. Sabiha sanoo:

  Tosi kaunis sopii sinulle. Minä jo ehdin kokeila tuota tummaa huulipunaa mutta näytti siltä että mies kutsuisi ambulanssia ja luulisi minua paleltuneen .Ei sovinut.

  1. Hah, voi sentään. Vaatiihan se totuttelua, jos ei ole koskaan käyttänyt mitään saman tyylistä. :)

 14. Pumpulipupu sanoo:

  Sinun työssäsi on tärkeää varmaan inspiroida ihmisiä ja juuri sen tämä tekee, eli ehdottomasti! :)

  1. Inspiroida vai pelotella? :D

 15. Mohn sanoo:

  Mahtava look! Ehkä aavistuksen hurja tuon huulipunan kanssa, minä en ehkä uskaltaisi sitä sun töihin laittaa vaan laittaisin jonkun vähän helpommin lähestyttävän sävyn huulille. ;-) Mutta siis noin muuten hieno kokonaisuus, ihanan räyh!

  Tää pisti kyllä miettimään miten lälly itse olen. Huonosti uskallan mitään räyhämeikkejä käyttää ihmisten ilmoilla, varsinkaan mitään räyhähuulipunia. Niistä tulee aina niin vaivautunut olo, koko ajan pitää huolehtia onkohan huulipuna kulunut jo ihan rumasti jne. Toisaalta, moni on varmaan sitä mieltä, että yli nelikymppisten ei mitään räyhämeikkejä tarttis edes käyttääkään…

  1. Joo illan aikana huomasin, että tämä oli jo askeleen verran siellä pelokkeen puolella. No, tulipa kuitenkin kokeiltua, vaikkei se sinne semi-konservatiiviseen työpaikkaympäristöön ihan sopinutkaan. :)

   Muutaman kerran kun kokeilet huulipunaa, joka ei karkaa, saat luottamusta siihen, ettei peilin edessä tarvitse olla tunnin välein. Kynähuulet?

   Ja pyhpah, tällä ei ole mitään tekemistä iän kanssa. Teinit (laskettaisiinko minut vielä siihen kategoriaan, pliiiiis :D) voivat käyttää rähinämeikkejä omaa polkua etsiessä ja rajoja koetellessaan, mutta mulle ainakin tulee aikuisen naisen näyttävästä meikistä vaan sellainen Vau, tuo on löytänyt tyylinsä -olo.

   Ja tämä kyseinen ”moni” ei myöskään tunne sua ihmisenä yhtään, eikä ole siten missään asemassa arvostelemaan sun valintoja – etenkään kun kyse on herranparatkoon huulipunasta. :D Nyt selkäranka suoraksi, punaa huuliin ja varovasti kierros korttelin ympäri. Aluksi. :)

 16. Sofia sanoo:

  No nyt meni tämä tyttö sanattomaksi… Kerta kaikkiaan UPEA!

  1. Kiitos. Sanattomuus on vaikuttava saavutus. :)

 17. .Nekku. sanoo:

  Upea on! Uskalsitko töihin? Samantyylisiä olivat omatkin ensiaskeleeni violetin huulipunan kanssa, joskin silmämeikin kanssa olin vähän arempi. Great minds think alike? (http://lazydynamitee.blogspot.fi/2011/08/suu-mustikassa.html)

  1. No vitsi, olipa muuten sama tyyli! Vähän eri vahvuus, mutta todella samat suuntimat. Läpy! :D

   Ja juu, uskalsin töihin. Oikeastaan se taisi puoli tuntia ennen töiden alkua olla enemmänkin enää retorinen kysymys.. :)

 18. Sini sanoo:

  Aivan huikea! Näytät ihan supercoolilta ja kauniilta samaan aikaan. Wauwauwau!!

  1. Kiitos, kauniisti sanottu. :)

 19. Päivi sanoo:

  Huhhuh, todella säväyttävän upea kokonaisuus! Jäin tuijottamaan tätä suu auki. Tykkään!

  1. Kiitos. :’)

 20. HeidiB sanoo:

  On kyllä tosi upea!

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.