Mustelmameikki

Kaikki alkoi taas ihan kivasti ja kauniisti, kunnes lisäsin alaluomen häivytykseen myrkynvihreää. Se toistui iholla liian keltaisena ja lopputulos muuttui sekunnissa nätistä punavihertävästä smokey-meikistä paranemaisillaan olevaan mustelmaan. Tasan ei käy rohkeuden ja yritteliäisyyden lahjat. Oikeassa elämässä keltaisuus haihtui iholta, mutta te siellä ruudun äärellä sen sijaan pääsette ihastelemaan tätä kitkerää vahinkomustelmaa. Objektiivisuuden nimissä on sanottava, ettei tämä meikki ihan pilalla ole, mutta jupisen nyt kuitenkin, kun parempi olisi ollut ilman sitä viimeistä lisäystä. Tein usein samaa kynsiä koristellessa, aina se viimeinen ”pieni lisä” olisi saanut jäädä laittamatta. Pysyisi vähän rauhallisempana kokonaisuus kun malttaisi joskus vaan tyytyä. Mantraan nyt, toteutan heti kun osaan: Nyt on hyvä, lasken siveltimen ja nousen tuolista.

Silmissä:
MAC Paint Pot Blackground
MAC Eyeshadow Club + Star Violet + se ylimääräinen Bitter (osuvaa)
MAC Pigment Golden Olive 

Poskilla:
MAC Blush Springsheen

Huulilla:
MAC Lipstick Feed the Senses + Innocent

Ryhdikästä alkuviikkoa!

Taustalla soi: Hippie Sabotage

9 Comments Lisää omasi

 1. Eiko sanoo:

  No niinpä. Välillä sitä tupsuttaa liikaa ja tuloksena on too much ja seuraavaksi taas nynnyilee ja meikki jää tylsän lällyksi. Missä se kultainen keskitie fanfaareineen? Miksi ei voi olla äänimerkkiä joka kertoo, että nyt on sopivasti eikä liikaa tai liian vähän?

  1. Siksi, että sen kanssa meikkaaminen olisi ennalta-arvattavaa ja siten tylsää. :)

 2. M sanoo:

  Moikka! Mietin että olisin tulevalta ulkomaanreissulta ostanut Sensain Silk Emulsion light kasvovoidetta. Mietin kuitenkin että mahtaako kyseissä voiteessa olla mineraaliöljyä? Se ei nimittäin sovi epäpuhtaalle iholleni yhtään vaan tukkii sitä entisestään.

  1. Tuote ei ole minulle tuttu. Sen sijaan, että googlettaisin sen puolestasi, neuvon miten pääset inciasioissa alkuun ja voit jatkossakin selvitellä niitä aina tarpeen vaatiessa.

   Etsi tuotteen ajantasainen ainesosalista googlen avulla (suosittelen aloittamaan brändin omilta sivuilta ja jos siellä ei ole, kuvahausta saattaa löytyä) ja sen jälkeen pura se nimeke kerrallaan esimerkiksi incihakuun, täällä:

   http://www.incihaku.fi

   Ainesosat luetteloidaan pitoisuuksittain, eli alkupään aineita on valmistuksessa käytetty eniten. Jos välttelet mineraaliöljyä tosissaan, käy läpi kaikki ainesosat. Vähitellen välteltävien aineiden nimet alkavat jäädä mieleen, etkä enää tarvitse incihakua avuksi joka kerta. :)

   1. M sanoo:

    Kiitti paljon! Tosiaan semmoinen iho mikä ottaa ittensä milloin mistäkin niin tää auttaa kyllä paljon selvittämään mitkä tuotteet sopii ja mitkä aiheuttaa ärtymistä.

 3. OutiS sanoo:

  Onpas osuvasti nimetty luomiväri tuo Bitter… Ei kyllä uskoisi, että napissa olisi myrkynvihreää kun kuvassa näyttää niin keltaiselta. Mustelmavertaus on kyllä nappivalinta, yhden kerran mustan silmän saaneena se näytti paranemisvaiheessa juuri tuolta vaikka meikillä yritinkin peitellä. Tekevälle sattuu! Yläluomen vihreä on upea, sun silmät näyttää merenturkooseilta.

  1. Joo seuraavaksi jätän tällaisessa väriyhdistelmässä kaiken keltaiseen vihjaavan pois. Hieno meikki oli niin hilkulla. :) No tälviisiin sitä pikkuhiljaa kartuttaa kokemuspohjaa. Vuoden päästä tietää taas jo vaikka mitä! :)

 4. Minna sanoo:

  Oletko katsonut tämän Jenna Marbles -pätkän naisen meikin symboliikasta? Ihan loistava! :D

  1. Tunnistin muutaman. :D

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.