Laneige Lip Sleeping Mask – pusuhuulien paras ystävä

°Sisältää mainoslinkkejä

Laneige Lip Sleeping Mask -huulinaamio – moniko on kuullut tästä kosmetiikkapiireissä hurjasti hypetetystä tuotteesta? Tehokosteuttava huulivoide, jota käytetään vain öisin – mitä ihmettä?

laneige_kokemuksia_viilankantolupa

En muista tarkalleen mistä pöhinä tämän tuotteen ympärillä alkoi (vaikka tuulta haistelemalla voisin veikata, että sieltä mistä kaikki korealaiseen kosmetiikkaan liittyvä hypetys muutenkin, köhVirveköh), mutta yhtäkkiä tätä korealaista huulinaamiota tilattiin Purkkimafian Whatsapp-ryhmässä hullun tavalla keneltä tahansa, joka kävi Sephorassa edes pyörähtämässä ja postipaketit vilisivät kotimaan kamaralla tiuhaan. Tuote oli pitkään loppu kaikista Purkkislaisten löytämistä Sephoroista, mutta nyt hyllyt ovat taas alkaneet täyttyä ja tätä kuivat huulet pelastavaa K-Beauty-nektaria on ollut saatavilla ainakin kolmella edellisellä Tukholman Sephora-käynnillä.

Lue myös: Sephora toimittaa nyt myös Suomeen!

Laneige Lip Sleeping Mask -huulinaamion idea on yksinkertainen: tehokosteutta ja täyteläisyyttä kuiville huulille. Yöllä käytettävä naamio takaa tehokosteuttaville ainesosille pitkän vaikutusajan, mutta huulinaamiota voi ilman muuta käyttää myös päivällä tavallisen huulivoiteen tapaan.

laneige_naamio_kokemuksia

Häivähdyksenomaisesti marjaisalta tuoksuva pehmeä huulinaamio sisältää suojaavia ja kosteutta alleen sitovia luonnollisia vahoja kuten karitevoita, kandelillavahaa, murumuru-voita ja karnaubavahaa sekä erilaisia synteettisiä vahoja. Suojaavien vahojen ohella ravitsevuutta ja antioksidanttisia ominaisuuksia tuovat hedelmäuutteet kuten mustikka-, karpalo-, vadelma-, mansikka-, lakka- ja susimarjauutteet (susimarja on tutummin goji) sekä hieman harvinaisemmista ainesosista pesupähkinä-, kahvi- ja kvinoauutteet. Näiden vihertävämpien ainesosien lisäksi huulinaamio sisältää runsaasti erilaisia synteettisiä pehmentäviä ainesosia, jotka yhdessä tekevät koostumuksesta pehmeän, miellyttävän ja vahamaisella tavalla liukkaan.

Laneige-huulinaamion mukana tulee hellyyttävä pieni silikonispaatteli, joka on talletettu liikuttavaan muovitaskuun. Vähän turhaa, mutta erittäin suloista ja K-Beautylle tyypillistä söpöilyä. Toki spaatteli on hygieenisempi tapa kaapia tuotetta purkista kuin sormi tai kynnen kärki, mutta yleisesti ottaen purkkiin pakatun tuotteen säilyvyys ei kuitenkaan saa heikentyä siitä, että sitä käytetään tavanomaisella tavalla, eli useimmiten sormin. Kaikkein hygieenisin tapa käyttää purkkiin pakattua huulituotetta on kaapaista pieni nokare spaatteliin, pyyhkäistä spaatteli puhtaaseen kämmenselkään ja levittää siitä huulille sormin tai suoraan kämmenselkää huulille hieroen. En tiedä onko kukaan oikeasti näin viitseliäs, pohdinpa vain.

laneige_lip_sleeping_mask_naamio_spaatteli

Jos yrittäisin kuvailla Laneige-huulinaamion koostumusta huulilla, sanoisin ehkä, että tuntuma on jotakuinkin vaseliinin ja tuubista puristettavan liukkaahkon huulivoiteen välimaastosta ja sulaa huulille miellyttävästi. Ei jähmeä, mutta ei juokseva. Pehmeä, mutta ei erityisen liukas. Ei kihelmöi tai aiheuta muita erityisiä tuntemuksia. Koska naamio sisältää runsaasti erilaisia vahoja, huulet ovat vielä aamullakin pehmeät ja huulinaamiolla kyllästetyt, vaikka illalla levitetty kerros on ollut ohut.

Tähänastisen käytön jälkeen en osaa ottaa kantaa väitteeseen huulinaamion pullistavuudesta, mutta koska huulet tuntuvat ja näyttävät kosteutetummilta, luovat ne samalla vaikutelman tietynlaisesta sileydestä, joka täyteläisyyteen yhdistetään. Erityisenä huulten anti-age-tuotteena en tätä ehkä nostaisi esiin, mutta huolellisesti kosteutettu iho näyttää ja tuntuu tietysti aina paremmalta, kuin kuivuudesta kärsivä – tähän efektiin monet anti-age-tuotteetkin nojaavat.

laneige_lip_sleeping_mask_suomi

Haluaisin sanoa tästä tuotteesta jotain raflaavaa, mutta en oikein osaa muodostaa ajatuksistani mitään yksittäistä kiinnekohtaa. Hirvittävän riittoisa ja kivan tuntuinen tuote, joka saa huulet tuntumaan huomattavasti pehmeämmiltä, mutta voisin hyvin elää myös ilman.

Laneige Lip Sleeping Mask -naamion hinta Ruotsin Sephorassa tätä kirjoittaessa 245 kr, joka on riittoisuuden perusteella varmasti aivan käypä hinta. Isohko 20g purkki riittää käytössä epäilemättä pidempään kuin oma pitkäjänteisyyteni käyttää sitä, mutta olen silti iloinen, että testasin. Huulinaamio säilyy avattuna vuoden ja riittää maltillisella annostelulla varmasti koko tuon ajan.

laneige_lip_mask_kokemuksia

Yöllä käytettävä huulinaamio herätti mielenkiintoni Laneigen muihin tuotteisiin ja seuraavilla Sephora-ostoksilla vietän varmasti hetken aiempaa pidempään näiden pelkistettyjen kosmetiikkatuotteiden äärellä.

Kenelle suosittelisin Laneigen-huulinaamiota? Laiskalle huulten rasvaajalle, joka haluaa välttää huulivoidetuubissa roikkumisen päivällä tai käyttää esimerkiksi päivittäin huulipunaa, eikä siksi pääse voitelemaan pusuttimia päiväsaikaan. Myös miehille, jotka eivät muista tai halua käyttää huulivoidetta päivisin, mutta arvostavat pehmeitä pusuhuulia.

Oletko kokeillut? Tykkäsitkö vai tyrmäsitkö?

Laneigen tuotteita myy Suomessa nyt myös °nobe – kurkkaa valikoima ja nappaa testiin!

9 Comments Lisää omasi

 1. Elisa sanoo:

  Tässä on ihana tuoksu! Mutta sen vaan sanon, että saan lähestulkoon samanlaisen lopputuloksen Akademiklinikenin huulivoiteella. Laneige on ehkä aavistuksen hoitavampi, mutta Akademiklinikenin voide myös kuorii ihoa hieman jolloin se sopii erityisesti hilseilevän kuiville huulille.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Ai kuorii? No jopas, testaan sen siis seuraavaksi!

 2. Kuorotipu sanoo:

  Tää kuulostaa jännältä. Mä käytän paljon huulipunia ja mun suurimmat suosikit on nestemäisiä mattapunia, niin kunnon yörasva/hoito ois kyllä tärkeä. Parin viikon päästä tiedossa vierailu Tukholman Sephorassa niin tiedänpä mitä tutkailen siellä 😊

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Noniin, jes! Toivotaan, että tää natsaa! Mulla on seuraava reissu Tukholmaan kolmen viikon päästä ja elättelen toiveita, että silloin olisi jo vähän joulusettejä hypisteltävänä. <3

 3. Anne sanoo:

  Tää on testaamatta, mutta Laneigen Water Sleeping Mask on mainio naamio! Kiva muuten, että postaisit taannoin Ole Henriksen -tuotteista. Itsekin uskallan ottaa ne nyt testiin, kun olen jo muutaman kuukauden niitä jemmannut kaapissa, sillä uudet tuotteet aina jännittävät tämän ihoni kanssa.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Oh, hyvä tietää! Mulla on yökäytössä Skin Regimenin kuoriva yönaamio, Huxleyn yönaamio ja Egyptian Magic, mutta voisin kokeilla vielä yhtä vesimäistä kosteutta sisältävää naamiota. Lisätään ostoslistalle!

   Pidän peukkuja, että Nurture Me sopii sulle! Mulla just loppui taas yksi Nurture Me -voide ja käyn itseni kanssa raivokasta kamppailua siitä, voinko ostaa jälleen uuden kappaleen samaa ja ohittaa testijonon, vaikka kaapissa ois useampikin kosteusvoide odottamassa avaamista. Se on vaan niin ihana! Tuntu, tuoksu – kaikki täsmää. <3

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.