Pehmosiipi

Terkkuja sairastuvalta! Kiitos ja ylistys eiliselle onnistuneelle meikille, jonka voin täältä vuoteen pohjalta naputella esiin. Joulukuisessa Kadonnut rajaus -julkaisussa jupisin raskaiden luomien ja siipirajauksen yhteensopimattomuudesta, mutta nyt siihen on tainnut löytyä keino. Tai onnellinen vahinko, kummin vaan, esittelen sen silti.

Reilusti silmän ulkonurkan yli venytetty rajaus, joka nousee tavalliseen tapaan kaartuen kohti kulmakarvaa, mutta jonka ylempi reuna onkin sutustettu yhdestä kohdasta vähän leveämmäksi! Taikaa! Sitten kun olen riittävästi rohkaistunut tämän tekniikan hallinnoinnissa, kokeilen tehdä saman ilman pehmennystä. Nyt lila pehmosiipi perusteli paikkansa yksinkertaisessa meikissä ja keskityn iloitsemaan tästä oivalluksesta. Ja siitä, että ostin sattumalta viime viikolla nenäliinoja.

Pysykää terveinä!

Taustalla soi: viheltävät korvat

6 Comments Lisää omasi

 1. Nannu sanoo:

  Mahtava vinkki, joka näyttää sun yllä mahtavalta! Tommonen helppo viettelijä-simmu! Kiitokset tästä!

  terkuin, toinen raskasluominen

  1. Kiitti! Odotan siis näkeväni tällaisen seuraavan kerran kun tavataan. :)

 2. MaaLilla/Jenni sanoo:

  Cool! Vangitsee katseen ja värikin on sangen täydellinen. Jos onnekkaasti pääsen joskus sun meikattavaksi, tilaan kaksi tällaista. :)

  1. Kirjataan muistiin. :)

 3. marjo k sanoo:

  Käytitkö teippiä apuna? Kaunis meikki :)

  1. Ei, ei teippiä. Rajaus on viimeistelty litteällä siveltimellä. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.