Aamuhymy

Sillä aikaa kun luistelen takaisin meikkipöydän ja ensimmäisen flunssattoman työpäivän ääreen, jätän teille luettavaksi linkin, jonka sisältöön rakastuin juuri äsken. Ehdin selailla Caroline Hironsin sivuja kahvikupillisen verran ja luulen, että aamuhymyn lisäksi luvassa on vielä kymmeniä muihin ajankohtiin sopivia oivalluksia. Ihonhoitoekspertti, joka on nokkela, teräväkielinen ja itseironinen: tämän lähempänä fanitusta en ole tainnut hetkeen olla.

Viihtyisää lauantaita!

2 Comments Lisää omasi

  1. Nina sanoo:

    Kiitos tästä ! :) Lähetin tästä linkin ystävälleni. Flunssa on iskenyt tänne. Nyt on pakollinen kahvitauko, ettei tule hedaria kahvin puutteesta. Vähän sitä juon, mutta mukillinen puolitoista on päivässä saatava.

    Onneksi olen hamstrannut kynsilakkojen ja meikkien lisäksi myös dvd-bokseja, joten pari potemispäivää on mennyt näppärästi sohvalla telakoituneena Downtown Abbeyn maailmassa.

    Paranemista sinnekin !

    1. Kiitos, pahimmasta ollaan jo yli, mutta velttoilupäivien jälkeiset hetket kuluvat aina pieneen uudelleenorientoitumiseen. Kiva, että tykkäsit linkistä. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.