Pastellijuttu

Vapaapäivä, kokeilupäivä. Joka suunnasta vyöryävän pastellipropagandan uhrina valitsin sunnuntaiseen pehmoiluun hempeitä sävyjä. Ulkona paistaa aurinko ja mittari on hyvän matkaa plussan puolella, joten keväälle antautuminen on jo ihan perusteltua. Oranssi on selvästi matkalla tämän kevään hittiväriksi, mutta nämä jokakeväiset ranskanpastillisävyt, näiden kanssa hieron vielä kauppoja.

Luomet on pohjustettu Make Up For Everin Aqua Cream -sävyllä #53 ja värin vahvistamiseksi päälle on sormella hierottu MUFEn vanhan kevätkokoelman La Boheme Paletten söpisturkoosia. Käyttelin tätä jossain vaiheessa tosi paljon ja vaikka meikkivarastojen karttuessa tämä on jäänyt selkeään altavastaaja-asemaan, se sopi tähän meikkiin kuin nakutettu. Hento varjostus MACin luomivärillä Quarry ja ripsirajan vahvistus ylhäältä ja alhaalta MACin Dipdown-rajauksella. Kulmat hahmottelin MUFEn vedenkestävällä Aqua Brow’lla sävyssä #25.

Poskilla IsaDoran tämänvuotisen kevätkokoelman poskipunapuikko (tällä kertaa ilman huulikiiltoa) #82 Coral Island ja huulilla saman kokoelman korallisävyinen huulipuikko #17 Sorbet. Hempeää ja lempeää kaikin puolin, oodina lähestyvälle valolle ja lämmölle.

Energistä sunnuntaita!

*IsaDoran tuotteet ja MUFEn Aqua Cream saatu blogin kautta*

6 Comments Lisää omasi

 1. Mohn sanoo:

  Oooh miten ihanan ällösöpöä! Ja niin keväisen kepeää ja nättiä! Liekö liiankin hempeänmakea…no ei, nätti se on karkkisuudestaan huolimatta. Kevättä odotellessa!!

  1. Kunnon sokeriähky tekee hyvää. :)

 2. Sari sanoo:

  I-ha-na! Minusta ei mitenkään makea vaan raikas ja pirteä ja yksinkertaisesti ihana. Voi, kunpa omat luomeni eivät roikkuisi näin, niin voisin itsekin vielä käyttää tuollaisia ihania raikkaita vaaleita pastellisävyjä… yhyy, tästä meikistä iski nyt kamala nuoruudenikävä :D

  1. Katsoitko jutun ”Pehmosiipi”? Mullakin on raskaat luomet, jos ei ole valokuva- tai asiakaspalveluilme päällä – eikä taatusti pysy kulmat koholla koko ajan vaikka miten skarppaisin. Siitä vaan, anna mennä! Piut ja paut ”voimiselle”, jos jostain meikistä itselle tulee kiva mieli. :)

 3. Piia sanoo:

  Kaunis meikki!

  1. Kiitos! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.