Kokeellinen turbohuuli

Olen seurannut vallitsevaa huulibuumia hiljaisena sivusta. Tiedän että kuuminta heettiä juuri nyt ovat yli omien rajojen maalatut ysärinväriset superpusuttimet. Siis liioitellut sekä kooltaan että värimaailmaltaan ja kaikesta on syyttäminen muuan rahakkaan julkkisperheen nuorta tytärtä, jonka mainitsemat huulien ehostamiseen käytettävät tuotteet myydään loppuun kaikkialla. No laumaeläin kun olen, niin tässä vapaapäivän meikkikokeilujen lomassa tartuin rajauskynään ja huulipunaan ja piirustin itselleni pikkuisen pullistetut pusuttimet. Nämä eivät vielä hätyyttele alkuperäistä tyyliä, mutta saavat luvan käydä ensikokeilusta.

No okei onhan ne isot. Ja kummalliset. Rajaan toista puolta aina vähän yli, koska se on kapeampi, joten luulisi tämän olevan helppo pala – mutta yllättävän väärältä tuntuu. Vai tottuuko tähän, että jatkuvasti tekee mieli mutristella suuta ja kallistella päätä peilin edessä? Maalasinko huulien myötä itselleni uuden älykkyysosamäärän?

Nyt tunnustuksia tiskiin! Moniko teistä pilkkaa penskana opittua universaalia sääntöä ”Väritä vain rajojen sisältä”? Miksi? Miltä se tuntuu?

Silmät/Eyes:
MAC Paint Pot Painterly
Lumene Long-Wear Duet #8 Tunturimaisema / Bare Mountain*
MAC False Lashes Extreme Black
Lumene Glitter Top Coat Mascara Gold*

Kasvot/Face:
Zuii Organic Blush Peach*

Huulet/Lips:
MAC Cremestick Liner Sublime Culture
The Body Shop Colour Crush* Golden Syrup (?)

*saatu/gifted*

* * * * *

These super plump lips are something I’ve never tried before. Can you tell? The worry lines on the forehead could call my bluff.

23 Comments Lisää omasi

 1. kuorotipu sanoo:

  Ylähuuli menee hieman ulkopuolelta, alahuuli sisäpuolelta. Mun huulet on jokseenkin eri paria, niin saa vähän tasapainotettua sitä.

  1. Jep, tosi pienillä muutoksilla saa kummia aikaan! :)

 2. JohannaW sanoo:

  Mä kans kuulun niihin ihmisiin, joka värittää vähän rajojen ulkopuolelta. :D Ylähuuli on onneton laiheliinisisko verrattuna alahuuleen, joten aina jos teen hienompaa/tummempaa huulimeikkiä, rajaan ylähuulen mätsäämään alahuulen kanssa.

  1. Kuulostaa järkeenkäyvältä! :)

 3. Laura sanoo:

  Taas kerran ihan superihanat värit ja toi huulimeikki on todella upea! :)

  1. Kiitos kiitos! :)

 4. Liina sanoo:

  Ensireaktioni oli ”just say no”. Kokemus on opettanut, että oikeasti ehkä tarkoitan ”just say yes whenever the trend is actually already over”.

  1. Haha, NÄIN! Omalla kohdalla sama kaari on toistunut mm. ballerinoissa, legioonalaissandaaleissa ja legginseissä. Aika näyttää sorrunko joskus myös hapsuvaatteisiin, hrrrr.

 5. Erika sanoo:

  Joo joo hyvältä näyttää! Vähän Kylie Jenner -tyyppisesti ;)

  1. En lähtis kirjaamaan tätä vertausta mihinkään julki! :D

 6. Tipi sanoo:

  Tekstiä lukiessa ajattelin, että eihän tuo voi näyttää hyvältä.
  Mutta näyttäähän ne! :) Liekö syynä tottumus, nykyään huuliin pumpataan ties mitä aineita, joten runsaat versiot ovat tuttuja.

  1. Niin, kaikenlaisiin muoti-ilmiöihin sitä tottuu, kun näky toistuu riittävästi. :)

 7. elina sanoo:

  Mulla on aika epäsymmetriset huulet (kuten koko naama muutenkin), ja välillä pikkuisen yritän korjailla tilannetta menemällä rajojen yli. Yleensä en viitsi vaivautua, koska mua tavallaan tympii se, että se olisi automaattisesti jokin iso vika jota pitäisi peitellä. (Ihan kun joku muu tietäisi tästä mun pohdinnasta ja vastustuksesta :D ”prkl minä en tähän ulkonäköhapatukseen alistu! En rajaa huulia yli!! Siitäs saitte!” :D) Mutta, kävin aikanaan yksissä kuvauksissa ja ammattilainen meikkasi sitä varten. Huulet oli minusta ihan tosi överit, mutta piru vie kun näytti kuvissa hyvältä!

  1. No niinhän se on nähtävä, että itsellä on hyvä olla. On se sitten luomumuotissa tai reilusti liioitellussa, kunhan se tuntuu kotoisalta. Eikä mikään estä vuorottelemasta vaikkapa molemmilla! :)

 8. Meeri sanoo:

  Ääh, mää en tykkää. Tosin sanottakoon, että minä olen se, joka syttyy kaikelle uudelle vähän jälkijunassa. Esimerkiksi kosmetiikan kausikokoelmat alkaa kummasti kiinnostaa sitten, kun niitä ei enää mistää saa…

  1. Heh, no kukin tyylillään! En mäkään tästä jokapäiväistä tyyliä ota, mutta musta nää kokeilut on ihan hauskoja. :)

 9. OutiS sanoo:

  Sinulla tuo(kin) tyyli näyttää kauniilta kun se on pelkästään meikillä tehty. Ja sen sisarusparven nuorimmallakin näyttää vielä tyyli suht ookoolta, vaikka on täyteainitta jo pumpattu kovasti. Vaan muutaman vuoden päästä hänkin näyttänee kammottavalta uuden naisrodun jäseneltä; kuononaiselta.
  Sun silmät on taas aivan ihanasti meikattu, on niin utuiset että.

  1. Jep, utuiset on! :) Kuononainen kuulostaa…tosi visuaaliselta. :O

 10. AsphaltRose sanoo:

  Nööyp. Eeei pysty. Ei kykene. :D Mulla olis koko ajan semmonen pellehermanni olo jos olis huulipunat yli rajojen. Jos haluun huuliin vähän enemmän volumia niin vedän punan alle esim too facedin lip injectionin tai proclen lip volumen. Tosin eipä se efekti kauaa kestä mutta onpahan ainakin ihan omat mutruhuulet. :D

  1. Mulla on muutama tuollainen pullistustuote, mutta muutun niiden kanssa ihan hoopoksi. Se tunne ei vaan sovi mun hipiälle! :D

 11. Pirjo sanoo:

  En syttynyt tähän silloin teinivuosinakaan vaikka se olikin kovasti in. Mun ujo ylähuuli saa aina vaan ujoilla rauhassa, jätän sen rajaamatta mutta sutaisen tuttuun tapaan kivaa kiiltopunaa vähän värittämään.

  Muutaman kerran olen pyytänyt konsultin testaamaan huulipunaan ihan normihuulet ilman epätoivoista ylähuulen tasapainotusta. Mulle käy, että yläpusutin on pienempi kuin kaverinsa.

  Ja näen niin mielessäni tuon päänkääntelyn ja huulien mutristelun :D

  1. Joo suurimman oasan ajasta mullakin on vaan normihuulet sellaisena kuin ne ovat. Nää kaikenlaiset kikkailut vaativat aina hiukan lisähuomiota ja -aikaa. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.