Rakkauskynnet

Viilankantoluvan kulisseissa juhlittiin tänään hääpäivää. Jätän kaksimieliset nahkavitsit toiseen kertaan ja esittelen sen sijaan pikaisesti teille rakkaudenväriset kynnet. Syvä, tumma punainen on paitsi naisellinen kuten kantajansa (joka jänisti ja viime hetkellä autossa vaihtoi pikkumekon seuraksi tällätyt korkkarit ronskisti maihareihin), myös leiskuva kuin veri, joka kiihkeissä suonissani sykk–

ei. Ei mennä siihen. On nätti väri, tulee mieleen rakkaus. Pusi pusi, palataan pian!

Kynnet/Nails:
Sally Hansen Nail Rehab*
MAC Richly Endowed (LE)
Glisten&Glow HK Girl Top Coat

*saatu/gifted*

Ps. Kommentti nro 8000 on ihan justiinsa tuloillaan. Verestän vanhoja ja palkitsen onnekkaan kommentoijan ylläripaketilla. Rakkautta mulle, rakkautta sulle <3

* * * * *

Red, the colour of love.

34 vastausta artikkeliin “Rakkauskynnet

 1. Enpä vissiin lukenut et raskauskynnet ja katsonut tuota kuvaakin, että nyt on mahan päällä kädet :D

 2. On kyllä hyvänvärinen viininpunainen! Niin ja onnea hääpäivänä. :)

 3. Ja pakko oli vielä mukafiksuna Wikipedia-kiekan jälkeen tulla kertomaan, että mahtavan päivän aikanaan valitsittekin! :) Harmi, ettei tuollaisia hajamielisten lempipäivämääriä oikein enää tule, muuten olisi kyllä kiva ajoittaa naimisiinmeno sellaiselle päivälle. Niin, josko nyt sitä kosintaa tietty odottelis eka… :D

  1. Haha, no joo! Se oli sellainen tiistainen päähänpisto et HEI, perjantaina olis vänkä päivä vaihtaa nimeä, mitäs sanot? Ja sit mentiin lounastunnilla salaa maistraattiin. <3 :)

   1. Awws, aivan ihana tarina. <3 Siinä missä haaveilen sellaisesta dream come true -henkisestä täydellisyyshääpäivästä, toisessa ääripäässä mulla houkuttelis niin karata tuon miehen kanssa avioon kaikilta salaa ja yllättäen teidän lailla. :)

 4. Itsellä hakusessa juurikin tuon tyylinen syvän viininpunainen lakka mutta toistaiseksi en ole itselleni kelpaavaan törmännyt eli etsintä jatkuu, byhyy.

 5. Ihanaa, onnea, mun veli meni naimisiin samaisena paivana! Itsehan sitten kaytin hyvakseni sen vikan tilaisuuden, eli 12.12.12, ja onhan perheessamme vietetty naimajaisia myos 9.9.99. Hulluja ollaan siis koko sakki. :D

  1. High five! Jos tää päivämäärä ei pysy muistissa, niin sit saa mun puolesta olla. Sen yhden kummastelun kalenteriin eiliselle piirretystä sydämestä ohitin hyvää hyvyyttäni kun kysyjä sitten heti perään hoksasi että AI NIIN JOO. :D

 6. Onnittelut hääpäiväilijöille! :)
  Punaiset, leiskuvat kynnet sopivat mitä parhaiten päivään.
  Ja maiharit. Ne sopivat mihin tilanteeseen vaan, kannatetaan!

 7. On muuten herkkuväri. Semmoinen ”Räyh!” -punainen. I like.

 8. AAAAAA olet selkeästi ostanut jotain MAC-joulukokoelmasta!! Palan halusta tietää lisää!!

  PS. Ihanat kynnet <3 Rakkaus.

 9. Onnea hääpäivään! Tuo rakkaudenväri sopii ihan täydellisesti mun syksymielialaan. Punaviiniä kynttilän valossa, sohvalla vilttiin kääriytyneenä. Televisiosta romanttista hömppää. Silloin ei haittaa vaikka ulkona on pimeää ja vihmoo.

  1. Hitsi, taas olin niin lähellä! Livbox-aarrejahdissa pyörin parin kymmenen metrin päässä löytöpaikasta useamman hetken ja nyt taisin olla 8001 kommentoija. Onnea kuitenkin sekä onnekkaalle kommentoijalle että blogistille, 8000 kommenttia on hurjan paljon! :)

 10. Maiharit jalassa Viilankantoluvan Petra hääpäivää juhli,
  verenpunaista lakkaa taitavasti kynsiinsä tuhri.
  Pikkumekossaan hän onnelisena kykki,
  kun rakkautta suurta hänen syrämmensä yhä sykki.
  Onnea hääpäivän johdosta toivottaapi tässä
  yhden päivän myöhässä Outi Ässä.

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.