Purkkihullun kotona

Leikitäänkö sisustusblogia? Yhden kuvan verran? Tämä oli nimittäin ainoa otos koko makuuhuoneesta, jossa purkkien määrä on kohtuukäytön rajoissa. Vähänkin laajemmalla rajauksella totuus alkaa paljastua.

Siippa ehdotti lempeän päättäväisesti, että ympäriinsä rönsyävälle kaaokselle olisi kenties aika taas tehdä jotain. Viimeksi asiat saatiin hyvälle mallille tämän kosmetiikkasalkun myötä, mutta sekin on ehm, jäänyt pieneksi. Tässä taloudessa pesukone kutistaa siis muutakin kuin allekirjoittaneen vaatteita? Joohan? Ehe?

Ei. Töissä varastonhallinta on ykköslempparivastuualueeni, mutta kotona haalintamopo on karannut kauas horisonttiin. Karautimme siis Ikeaan lihapullille ja hankimme samalla kosmetiikalle uuden kaapin. Muutama sihisevä kirosana ja jokunen hetki akkuporakoneen surinaa ja taas on hyllyjä, joille latoa.

Säilytän tyhjiä pahveja, näytepusseja ja kokeilukokoja, vain hiukan vääränsävyisiä puutereita, tavarataloista ruinattuja testereitä, tyhjentyneitä purkkeja, tyhjinä ostettuja purkkeja – ja kaiken tämän lisäksi olen pohjattoman utelias kokeilemaan kaikenlaisia uutuuksia ja ostan jatkuvasti lisää.

pahvilaatikko

Ei ihme, että siipalla on vähän nieleskelemistä. Uskon kuitenkin, että pohjaton uteliaisuus ja sen myötä kerrytetty tieto ja kokemus ovat jossain sopivassa vaiheessa hyödyksi. Uusitaan varastotiloja, kun laajennustarvetta ilmenee. Toistaiseksi kaikki näyttää kuitenkin ulospäin suht siistiltä.

meikkipoyta

Ja ettei varastointitarpeeni kuulostaisi ihan toivottomalta, niin kynsilakkatilanne on jo paljon valoisampi. Ne eivät oikeastaan enää tarvitsisi edes laatikkoa! Kiitos muiden bloggaajien, jotka Marin kutsuilla armeliaasti ottivat vastaan joitain kymmeniä tarpeettomia sävyjä. Kynsitarvikekaapin kimppuun käyn seuraavaksi. Se sijaitsee työhuoneessa ja muistelen kuulleeni jonkinlaista vinoa piikittelyä reviirin merkkaamisesta mustilla muovipusseilla. Okei okei, siivotaan!

Taustalla soi: Brit Awards 2014

9 Comments Lisää omasi

 1. Ilona sanoo:

  Ah ja voih, minäkin haluan tuollaisen kosmetiikkavaltakunnan! Kadehdin suunnattomasti tuota sun meikkipöytää, se on ihana. IHANA.

  1. Sanoja, joiden röyhkeää omimista suunnittelen: ”kosmetiikkavaltakunta”.

   Pöytä on pientä hienosäätöä vaille tosi hyvä, mutta valaistuksen kanssa tarvitsisi vielä vähän tuhertaa. Voi olla, että lihapullat kutsuvat vielä tällä viikolla uudelleen. :)

 2. Heidi sanoo:

  Huh, mä oon NIIN kohtuuden rajoissa. Tai oikeestaan oon vaan ovelasti jemmannut kaiken, poissa silmistä ja näin. Mutta silti on vähemmän, tää lohduttaa.

  Ja suuuuri haave olis meikkipöytä. Oma oikea paikka kaikelle, hyvä valaistus ja ennen kaikkea oma pieni turhuusnurkka. Nyt meikkaan seisten eteisessä, ja meikit soviteltu sisustukseen. Näitä yksiöstä johtuvia kompromisseja:D

  1. Joku pieni, ei kovin syvä laskutaso peilin alle, pari seinälaatikkoa, valonauha peilin ympärille ja vot. Ikea on näihin hommiin ihan aarremaa. :)

   Seistenkin toimii, mä usein tarkistan valmiin meikin vielä seisomapeilin edessä, kun pääsee katsomaan myös kauempaa kuin likinäköpeilaimesta. :)

 3. Henni sanoo:

  Mun mies valittaa mulle niiiin turhasta:)! Mullahan on tosi vähän purnukoita, ja suurin osa vielä kaapeissa ja laatikoissa nätisti. Sen mielestä kaapit on täynnä purnukoita kylppärissä, mut mun mielestä ne saakin olla. En ymmärrä miksi kaappien pitäisi olla tyhjiä:)…varsinkin kun kylppärin peilikaappi on niin pieni. Haaveissa kyllä olisi tuollainen meikkipöytä, tosi kiva.

  1. Sä voit näyttää sille nää kuvat ja osoittaa sormella et kato nyt, senki siippa ymmärtää. :)

 4. Hanna sanoo:

  Mistä saa tuollaisia kirkkaita säilytyslaatikostoja meikkikynille? Kätevän näköistä = haluan ;).

  1. Kirkas laatikosto on Mujin ja tämä yksilö on laivattu kotiin Tukholman NK:lta. Mujin omasta nettikaupasta ainakin löytyy (mikäli ei pakahdu hullun valikoiman edessä), mutta tarkistapa huviksesi myös Helsingin Stocka, olisikohan sieltäkin joskus saanut? :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.