Helpot rusketustipat kasvoille

linkit

Ruskettavat tipat ovat konsepti, joka on kiehtonut jo pitkään, mutta olen arkaillut testaamista, koska ihoni on hyvin vaalea. Olen kuullut maireita ylistyslauluja Eco By Sonyan itseruskettavista Face Tan Water -tipoista ja myös Lumenen Itseruskettavat tipat nousivat kiinnostuslistalle, mutta kun tovi sitten Kicksissä samoillessani eteen sattui mehevä -30% tarjous talon omista itserusketustipoista ja ostohousut olivat jo valmiiksi jalassa, heittäydyin fiiliksen vietäväksi. Kannatti!

itseruskettavat_tipat_kasvoille

Kicks Daily Intense Tan Face Tan Drops -rusketustipat löivät skeptikon kerrassaan ällikällä. Kasvovoiteeseen sekoitettavat rusketustipat tuovat kasvoille kauniin ja tasaisen sävyn ilman yhtään raitaa, rajaa tai epämääräistä läikkää ja tuoksuvat huumaavasti hedelmäiselle – ehkä persikalle? DHA:n makeaa tuoksua en ole tässä tuotteessa huomannut vielä kertaakaan – eka kerta minkään rusketustuotteen kanssa, vaikka monien tuotelupaukset tuoksuttomuudella kehuskelevatkin. Hedelmäinen tuoksu on tosin melko vahva, tuoksuherkille pieni varoituksen sana siitä.

rusketustipat_kasvoille

Ruskettavien tippojen käyttö on helppoa. Läpinäkyviä tippoja nostetaan pullosta pipetillä ja sekoitetaan yövoiteeseen kämmenellä. Seos levitetään kasvoille (+ kaulalle, niskaan ja korvien taa mikäli annostussilmä on reilunpuoleinen kuten meitsillä), pää painetaan yöksi tyynyyn ja aamulla ihossa on selkeä päivetys. Eron huomaa ainakin näin vaalealla iholla jo yhden tipan annoksella – mikä tuntuu lopputuloksen siisteyden kanssa ihan käsittämättömältä yhdistelmältä – mutta olen kokeillut myös käyttää itseruskettavia tippoja kahtena iltana peräkkäin, eikä sävy vieläkään tummene liikaa. Tyynyliinaan ei ainakaan toistaiseksi ole jäänyt jälkiä. Olen sekoittanut tipan itseruskettavaa luottoyövoiteeni Egyptian Magicin sekaan.

itseruskettavat_tipat_kaytto

Uskon, että useamman päivän peräkkäisellä käytöllä sävyyn saisi roimasti lisää syvyyttä, mutta vaaleaihoisena en ole tarvinnut tämän tummempaa lopputulosta. Tuotteen oman käyttöohjeen mukaan tippoja tulisi käyttää kerralla 2-5, mutta koska rusketusveden koostumus on ohuen geelimäistä, koen että jo yksi tippa tuo yövoiteeseen sekoitettuna niin paljon lisää massaa, että en tiedä mihin levittäisin kaikki 5 tippaa ja yövoiteen. Ehkä dekolteelle ja käsivarsiin?

Itseruskettavien tippojen tuoma neutraali, ruskehtava sävy kestää iholla kauniina useamman päivän ja olen ottanut tavaksi lisätä tipan ruskettavaa nestettä yövoiteeseen noin kerran viikossa. Yhden tipan viikkoannostelulla 30 ml pullossa riittää käytettävää loppuvuodeksi ja tällöin 24,90€ hintakin tuntuu lähinnä muodolliselta.

itseruskettavat_tipat_kokemuksia

Olen erittäin tyytyväinen, että hetken mielijohteesta koppasin tämän testiin, sillä nyt viimeinkin ymmärrän itseruskettavien tippojen hehkutuksen – tämä on oikeasti nopea ja vaivaton tapa ylläpitää kasvoilla kevyttä sävyä ympäri vuoden ilman häsläämistä ja rusketusmokia.

°Kicks Daily Intense Tan Face Drops -rusketustippoja myy Kicks ja niitä voit ostaa tästä linkistä.

Jos olet kokeillut näitä tai muita itseruskettavia tippoja ja jäänyt koukkuun, kehu luottotuotteesi kommenteissa! Kuulen mielelläni myös, jos konsepti ei tuntunutkaan omalta – samat tuotteet eivät koskaan toimi kaikilla.

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.