Mustamusta

Lupailin testimeikkiä mustan huulipunan ja tumman silmämeikin yhdistelmästä jo aikoja sitten, mutta vasta nyt ehdin istahtaa tuhertamaan. Jälkikäteisnokitteluna on sanottava, että  aavistuksen ylidramaattista kokonaisuutta olisi pehmentänyt reilumpi annostelu poskivärejä (sekä niistämisen jäljiltä kunnolla puuteroidut nenänpielet), mutta niiden vuoksi en jätä kuvia julkaisematta. Ja hehei, wohoo, rehotuskulmat on ensimmäistä kertaa meikattu nätisti kasvattelun aloittamisen jälkeen!  Tammikuinen runotyttökokeilu sai siis rinnalleen mustaa mustalla.

Tässä siis huulilla MAC Hautecore ja silmissä pohjustuksena tummanharmaa voideluomiväri MAC Blackground ja kimallekuorrutteena mustahopeinen MAC Cinderfella (jota olen muuten tähän saakka lukihäiriöissäni nimittänyt Cinderellaksi, ohops!).

Punainen sotkutukka sopii lakananaamaan kivasti, mutta ihan vaan tuon poskipunavision vuoksi jäi pieni kutka. Kokeilen samaa meikkiä joskus vähän eri kulmasta.

Nyt kun tumman huulipunan tammikuisesta syöksystä on toivuttu, vieläkö olette draamatunnelmissa vai joko käsi kurkottaa kohti kevätsävyjä? Millä sinä meikkasit tänään? Pitäisikö näin tummat yhdistelmät kieltää kokonaan?

15 Comments Lisää omasi

 1. Tipi sanoo:

  Siis onhan tämä nyt ihan älyttömän makea! 8)
  Silmiini ei särähdä yhtään, kyllä tämä menisi ihan arkimeikistäkin. Tietysti vähän riippuen, että missä sen arkensa viettää…
  Punaiset hiukset ovat tässä meikissä myös kuin nenä päähän.
  Huokaillen jään miettimään rohkeutta testata samaa itsekin. Jospa nyt ensin laittaisi hankintalistalle sen mustan huulipunan. Muistan teininä vetäneeni ihan reilusti vaan kajalia huuliin.
  Kiitokset, tätä oli odotettu ja kannatti!

  1. Nimenomaan, riippuu siitä missä arkensa viettää. :D Kiitos! :) Ja kajalilla ajattelin testata joku kerta itsekin, ihan vaan pysyvyyskokeilun nimissä. :) Mun teinivuodet sisälsivät paljon kokeiluja, mutta yhteenkään niistä ei tainnut liittyä musta huulipuna. Kolmenkympin kriisiä kukaties, niin kuin joku jo aiemmin arvelikin ;)

 2. Ilona sanoo:

  Ihana, upea! Ihan mieletön-ja jollain tavalla todella hauska!

  1. Kiitos, kultainen Ilona. :)

 3. Crituk sanoo:

  Lisää näitä! Ehkä sitten tulisi itsekin uskallettua ihmisten ilmoille samanlaisella meikillä. Kerään pikkuhiljaa tarpeeksi rohkeutta, mutta siihen asti hiippailen kotona pyjamassa mustien huulien kera ja pelottelen siippaa.

  1. Ha, toi ’pelotella’ on niin oikea sana. Meillä oli täällä vähän samansuuntaiset mietteet, mut ei anneta sen häiritä. :) An’ palaa vaa!

 4. Fanni sanoo:

  Wou uu jee!
  Mietin tässä, että nimenomaan siksi tämä meikki on niin häävi, kun sulla on punainen tukka. Blondilla tai, herra varjele, mustahiuksisella tämä ei toimisi noin hyvin. Poskipuna toisi kieltämättä vähän eloa, mutta etpä sä nytkään kovin kuolleelta näytä. Mutta mun kauneusihanne onkin ”pale and interesting.”

  Itse meikkasin tänään MACilla myöskin; huulilla oli Diva-mattapuna. Että juu ei kovin keväistä ole täälläkään. Pitäisikin ehtiä mainita jotakin rakastetustani oman blogin puolella. :)

  1. Siippa taas oli vähän sitä mieltä, että kuvassa on juurikin ihminen, joka näyttää lähinnä kuolleelta. En ota nokkiini, makuja on monia. :)

   ’Pale and interesting’ kuulostaa mainiolta, seuraathan jo Anatomy of Beautya? Mimmi on täsmällinen määre antamaasi sanaryppääseen!

   Ah, Diva – fiilismeikkaaja siis sinäkin. :)

 5. Piia sanoo:

  Pitäisi kieltää ;).

  Mä en kerta kaikkiaan saa noista mustista huulista mitään muuta kuin surullisensyrjäytyneen fiiliksen. Ehkä se kertoo omista haavoistani, mutta kun sää nyt kysyit.

  1. No kysyin kysyin. :) Kuten ylläkin mainitsin, jo kotona tuli noottia, et tää oli kyllä liikaa. Mut ei se mitään, näin vahva meikki jakaa mielipiteitä. :)

 6. Camilla sanoo:

  Nuo sun silmät oikein pompsahtaa tuolta. Kunnon vampyyrivarustus. :D Näyttää yllättävän hyvältä koko paletti!

  1. Kiitos, silmät tosiaan tulevat iirisrenkaineen aika näyttävästi esiin. Ehkä arkikelpoistan tämän saman silmämeikin vähän pehmeämpien huulien kanssa. :)

 7. AS sanoo:

  Huh, värillisenä tämä meikki ei onneksi näyttänyt yhtä hurjalta kuin Instagramin mustanpuhuvassa kuvassa! Tykkään tästäkin, mutta enemmän siitä vaaleiden silmien versiosta. Hyvä vaan, että kokeilet ja julkaiset rohkeasti tällaisia meikkejä, se kannustaa kokeilemaan itsekin jotain omien mukavuusrajojen ulkopuolelta.

  PS. Taustalla soi Krista Siegfrids – Cinderella? Ainakin mun päässä nyt, kun mainitsit Cinderfella-lukihäiriöstä.

  1. Joo, instafilterit tekevät vähän lisäterää – toisinaan ihan tarpeeseen ja joskus muuten vaan. :)

   Aina silloin tällöin on kiva hullutella näillä erikoisemmillakin jutuilla, kiva että koet sen kannustavana. :)

   Olen pikkuhiljaa luopumassa joka teksin jälkeen jätettävästä musiikkimuistiosta, se ei tunnu perustelevan paikkaansa enää niin kuin alussa. Kirjaan ylös kun jotain kivaa sattuu kohdalle, mutten enää väkisin etsi jokaiseen juttuun uutta artistia. Mutta vinkkisi kieltämättä sopisi ihan nappiin. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.