Kirkko, Iisakin

Tiedättekö sen tunteen, kun korvanlehdet hiessä yrittää ja yrittää, eikä sen seurauksena mikään onnistu? Hyvä! Siinä pisteessä on nimittäin rämmitty nyt kolme viikkoa ja tänään on aika avata tulppa vapaan rupattelun-hupattelun merkeissä. Neljän kohdan tilannepäivitys, olkaatten valintanne mukaan hyvät, huonot tai muu, mikä.

 1. Viimeiset kolme viikkoa olen priorisoinut koulua. En taaskaan malttanut levätä laakereillani ja tyytyä kahteen työhön ja blogiharrastukseen, vaan hamusin hartioille vielä pari pikkiriikkistä palaa avoimia opintoja, jotka ovat olleet huippuantoisia, mutta samalla imeneet kaikki, siis aevan kaikki, jäljellä olevat mehut tästä ruodosta. Hassua miten kolmen tunnin skarppaaminen uuden asian äärellä kaataa sänkyyn täysin puhkikuolleena. Muutaman vuoden tauko opiskelusta vaatii selvästi veronsa, sillä uuden tiedon sulattelu ja käsittely ei ohjaudu automaationa selkärangasta, vaan edellyttää selkeitä toimia. Jos aiemmin imin koulussa tietoa itseeni kuin pesusieni, nyt tiedon tallentaminen tuntuu lähinnä veden varastoimiselta hanhen selkään. Ikäkinkö ehkä jo?

Toivon että uusista opinnoista on hyötyä myös täällä blogissa, mutta juhlistetaan saavutettua etappia suurieleisemmin sitten myöhemmin keväällä. (Alla oleva kuva liittyy, mikäli haluatte ryhtyä arvausleikkiin.)

Avoin AMK Turku opinnot

2. Juhlistamisen aihetta löytyy kuitenkin myös ihan tästä lähimenneisyydestä, kun vuoteni kohokohta Tomorrowland, tuo teknofestivaali / rinnakkaistodellisuus / yhteisöelämyskokemus varmistui myös tälle kesälle lippujonon suodessa meille onneaan. Tajusin samassa, että myös viime kesän survival of the ectothermic -kokemus jäi kirjoittamatta, mutta ehkä vuodatan sen tässä kevään aikana vielä auki. Tärkein kaikista, liput ja lennot, on – aamukamman voi aloittaa. Kuka muu mukaan?

Tomorrowland-kokemuksia

3. Huulipunien keräily on riistäytynyt käsistä. Tunnustan, myönnän, pahoittelen, anon anteeksiantoa ja uhraan huonokuntoisia hylsyjä MAC-jumalille parantuakseni tästä vitsauksesta mahdollisimman pian. Ei mennä tarkkaan analytiikkaan määristä, summista tai tilanteen todellisesta syvyydestä, mutta mikäli teillä on hyviä vinkkejä hankintalaihtariin, kuulen mielelläni. Halp.

Meikkipöytä Ikeasta

4. Olen kotiutunut uuteen työkulttuuriini. Hyppäsin syksyllä kylmään veteen vaihtaessani työpaikkaa, työnkuvaa ja työkieltä uusien haasteiden toivossa. Haasteita toivoin ja niitä sain, mutta nyt alkaa näyttää kaikin tavoin valoisalta ja viehkeältä. Työnkuva asettuu muotoonsa, olen oppinut huomioimaan ruotsalaisten ylikohteliaisuuden ja minimoimaan sen seurauksena tapahtuvat väärinkäsitykset ja tunnen suurta ylpeyttä kuuluessani tiimiin, joka saa aikaan niin hienoja asioita.

Muumimuki taikuri

Oletko opiskellut aikuisena? Onko oppimistahmeus vain harjoituksen puutetta, vai painaako ikä myös aivosoluja jo? Lähteekö joku teistä Tomorrowlandiin? Mitä teille kuuluu?

4 vastausta artikkeliin “Kirkko, Iisakin

  1. Kiva kuulla sinustakin pitkästä aikaa! :) tsemppiä opiskeluun, eiköhän se siitä ala pikkuhiljaa rullaamaan. Ja arvaa vaan, jäinkö häiriintyneenä pohtimaan opintojesi aihetta. Tää kuva-arvailu ei taida olla vahvin puoleni :D

    1. Kiitos, kaikki tsempit tarvitaan sillä nyt alkoi etäjakso, jonka aikana pitäisi suoriutua lopuista tehtävistä itsenäisesti. Ja tuo kuva on siis mun tekemä, mikäli se auttaa arvailuja, hih! :)

  2. Hmm.. Ehkäpä opiskelet graafikoksi tai media-assariksi? :D Tai jotain, johon liittyy todella vahvasti kuvankäsittely, villejä arvauksia :D

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.