Vatkulia 2

Luulen harrastaneeni tänään seksiä lumpeenlehdellä. En ole ihan varma, mutta aika moni yksityiskohta täsmää.

Oli raukean hiljaista ja hämärää. Kaukaisuudesta kuului hiljaista veden liplatusta ja ujostelevan sammakon vaimeaa jupinaa. Sängyllä odotti pehmeä kylpytakki ja minulle varatut alusvaatteet. Rohkaistuin ja sukelsin unelmanpehmeään froteehalaukseen.

Nainen astui huoneeseen. Hän tervehti minua hitaasti nyökäten ja viittasi riisuutumaan. Laskeuduin ruumiillisuuden alttarille ja huokaisin.

Kelluin lämpimällä sinisellä patjalla, hengitin hitaasti ja otin huomion kiitollisena vastaan. Lämpimät kädet sivelivät vartaloani hellästi, tutustuen. Ne kävivät läpi joka niemen ja notkelman, rentouttivat ja käskivät luottaa. Uskoin.

Karheus liikkui pitkin ihoani. Säpsähtelin ja nytkin. Selvää kiusaamista.

Odotin kiltisti jatkoa ja kuuliaisuuteni palkittiin. Lämmin tahmeus levisi aaltona ylitseni. Vedin henkeä ja antauduin. Päättäväiset otteet saattelivat minua kohti rajaa. Pyristelin vastaan, mutta valahdin. Hervottomana, luovuttaneena.

Havahduin hereille. Suihkuun. Siristelin silmäni auki ja laahustin höyryävän veden hellittäväksi. Annoin veden valuttaa ihoni puhtaaksi, kääriydyin puhtaaseen kylpytakkiin ja palasin ottamaan vastaan toisen erän.

Kiireettömämpää. Hellempää, hitaampaa. Erittäin intensiivistä. Hitaita sivelyjä, paineluja, nopeita rytmityksiä. Pitkiä vetoja, nopeita pumppauksia. Tempo vaihteli niin etten osannut ennakoida lainkaan. Päästin irti kontrollista ja keskityin nauttimiseen. Välillä tanssin kivun ja nautinnon välisellä trapetsilla, muistin että ohjaksissa on toinen nainen ja hätkähdin. Niin herkät ja silti niin voimakkaat kädet. Hyllyin ja keinahtelin tahdottomana ruumiinosa kerrallaan. Tiesin, että yhteinen aikamme oli tulossa päätökseen ja sävähdin äkillistä tukistusta. Au! Pari hellää sivelyä kasvoilla ja sitten kaikki oli ohi.

Minut jätettiin pukeutumaan. Katsoin peiliin ja hymyilin. Ripsiväri oli valahtanut poskille, huulikiillon kimalteet kiivenneet ohimolle ja tukka sohotti sekaisena. Posket hehkuivat. Kiitin ja horjuin haparoivin askelin tieheni. Mairea hymy istunee kasvoillani loppuviikon. Oih ja voih.

Koskaan ennen nämä mainingit eivät ole tuoksuneet piparmintulle.

Taustalla soi: Beach Boys

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.