Ehdolla

Olen viettänyt pari päivää lueskellen blogeja. Sain pr-toimistolta tiedon, että blogini on asetettu Aussie Blog Awardseissa ehdolle kahdessa kategoriassa ja nyt olen silmät ymmyrkäisenä ihmetellyt seuraa, johon tämä piskuinen blogi on nostettu. Suomen suurimmat, ammattimaisimmat ja kauneimmat blogit – sekä Viilankantolupa.

Tunnemyrsky on melkoinen. Olen kertakaikkisen otettu huomiosta, mutta samalla vähän kainostunut. Eihän täällä käy kuin oikolukuun valjastettu siippa ja parikymmentä kaveria. Kai. Vai piileskeleekö teitä hiljaisia lukijoita siellä paljonkin?

Varsinaisessa kauneusblogikategoriassa on niin järjettömän kovia ehdokkaita, että suhtaudun osallistumiseeni vähän kuin Suomen futismaajoukkue MM-kisoihin. Parhaamme tehdään ja katsotaan mihin se riittää.

Mutta se toinen kategoria, Reader’s Choice, se on kuulkaa yleisöäänestyksen varassa. Vaivanpalkaksi äänestämisestä saattaa napsahtaa kuusihunttinen luksusristeily. Käykää ratsaamassa lukulistalle uusia tuttavuuksia ja kokeilkaa onneanne äänestyksessä. Allekirjoittanut jatkaa sillä välin poskikramppien rentoutusharjoituksia. Mun pikkuinen Viilankantolupa. <3

43 vastausta artikkeliin “Ehdolla

 1. Huikeaa Petra; iso onnitteluhalaus!
  Kyllä meitä ruutujen toisella puolella olijoita on runsain mitoin saamassa inspiraatiota ja lukemassa kahlaamisestasi kosmetiikkaviidakossa.
  Onnea vielä ehdokkuuksista!
  -Kata, Kynnenviilaaja-

 2. Kävinpäs antamassa ääneni. Täräytin blogihakukenttään suoraan Viilankantoluvan, enkä edes katsonut mitä muita olisi ehdolla :). Onnea blogimittelöön :)

 3. Vautsi! Paljon onnea ehdokkuudesta, tuntuu varmasti tosi mahtavalta! Käyn äänestämässä, sillä blogisi on ainoa kauneusblogi-kategoriaan uppoava blogi, jota luen! :)

 4. Onnittelut ehdokkuudestasi. Olet sen totisesti ansainnut.
  Sivustosi on visuaalisesti miellyttävä ja aihemaailmaltaan juuri sellainen, mitä itse lueskelen.
  Kirjotustapasi on sellainen kepeä, eikä teksteissä ole turhaa viilausta (en tiedä mitä tuolla tarkoitan, mutta se on positiivinen huomio).
  Menen heti äänestämään! :)

 5. Mä olen niin innoissani tästä! :D Ihan loistavaa. Sä todellakin ansaitsit päästä ehdokkaiden joukkoon, älä yhtään kainostele.

 6. Sietää olla ylpeä, aivan mahtava homma!! :) Pidän kaikkia peukkuja ja varpaita ja kaikkea mahdollista ristissä sun puolesta.

 7. Mahtava juttu! Kuulut ehdottomasti tuonne joukkoon ja oma ääneni lähti juuri sulle :)

 8. Oikeaan paikkaan meni ehdokkuudet, ansaitset ne molemmat :) Suuren suuret onnittelut siis ehdokkuuksista! Nyt heti menen äänestämään :)

 9. Voi, tää on niin huippua! Olen super innoissani puolestasi!! Onneksi olkoon ehdokkuudesta :)

   1. Voi olla, että joudut antamaan tänne päin vähän meikkivinkkejä gaalavarten, sinne ei vissiin mennä huulipunaa hampaissa?

    ONNEA PETRA!

 10. Olet todellakin ansainnut ehdokkuutesi, eli onnittelut! :) Kirjoitat niin lupsakan hauskasti kosmetiikasta, eli pakkohan siitä on tykätä! :D

 11. Jee,hienoa ja kyllä olet gaalassa paikkasi ansainnut. :) Kävin jo oman ääneni antamassa blogillesi.

 12. Upeeta Petra!!!

  Harmi, ettei tässä Bellassa ole mitään sydännappulaa, josta voisi iisisti tykätä. Sulla on varmaan ihan kauheesti lukijoita. Ja pitäis olla vieläkin enemmän.

 13. Luen muitakin kauneusblogeja, mutta oikeastaan tämä sinun blogisi ja Saara Sarvaksen blogi ovat niitä joilta innoissani odotan uusia julkaisuja. Mutta sulla on vaan ihan mahtava kirjoitustyyli ja asenne, niin ääneni annoin sen enempää miettimättä sulle. Ihan huikea juttu, peukut pystyyn! :)

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.