Kosteaa vihreää ja korallia

Paranneltu versio edellispäiväisestä Vihreästä vilauksesta. Kullanhohtoinen sammal sai kavereikseen kimaltavaa sampanjaa, tummaa metalliruskeaa sekä kosteat korallihuulet. Jos tämä meikki ei tuoksu multaiselta kesänurmikolta, niin mikä?

Meikin pääosaa näyttelee MACin Mineralize-kokoelman uusi luomivärinelikko Harvest of Greens. Monikäyttöiset napit ovat kuivana täydellisen utuisia häivyttelyvärejä, mutta kostealla siveltimellä niistä saa irti kunnon tehot. Mineralize-koostumus tuppaa jakamaan mielipiteitä, mutta väitän, että näissä uusissa paleteissa koostumus on kermaisempi kuin aiemmissa. Värit ovat läpikuultavampia kuin ns. tavalliset luomivärit, mutta voittopuolena niiden häivyttely on maailman helpointa. Kun enimmän värin pakkaa luomelle kosteana ja reunat häivyttää hujauksessa kuivana, ollaan mielestäni helppokäyttöisyyden ytimessä.  Kukin tuomitkoon kantansa itse, mutta omiin näppeihini nämä uudet värit tuntuvat hyvin houkuttelevilta.

Kostutin litteän siveltimen MACin Fix + -suihkeella ja toisen, pörröisemmän jätin kuivaksi häivyttelyä varten. Ja tämän paletin, jos minkä kanssa tekniikka on tehty lapsellisen helpoksi, sillä nappien päällä olevassa muovisuojassa on näppärästi neljä kuppia, joita käyttää kostutusapuna. Jos siis hankit tämän paletin, älä missään nimessä heitä hukkaan tuota muovilätyskää – se on ässähyvä sekoitusalusta! Suihkaise kostustusapua johonkin kupeista, dippaa siveltimen kärkikarvat kuppiin, pyyhkäise ylimääräinen neste paperiin tai kämmenselkään ja ota kyytiin valitsemaasi väriä. Kun olet painellut kostean luomivärin paikoilleen, vaihda kuivaan siveltimeen, ota haluamaasi häivytysväriä ja pehmennä reunat parilla kevyellä vedolla. Nopea, helppo ja siisti tapa käyttää mitä tahansa kevytpigmenttisiä luomivärejä.

Huulet saivat ylleen korallihunnun niin ikään uudesta MAC-tulokkaasta, Mineralize Gloss -huulikiillosta. Sävy Be Nice on taatusti haluttua tavaraa, sillä kevään korvalla kaikki kauniin roosapersikkainen tuntuu katoavan hyllyistä ennen kuin hitaammat ehtivät edes kurottaa kohti. Huulikiillon koostumus kaveeraa etäisesti Cremesheen-laadun kanssa, joten jos olet sen fani, tykkäät todennäköisesti tästäkin. Väriä on kohtalaisesti, liukkautta kivasti ja kosteutusta reilusti. Applikaattori on jännän taipuisa, joten levityskin käy kuin leikki. Aij että, sisäinen huulikiiltohulluni hykertelee.

Yritän keksiä tuleville viikoille muitakin meikkejä, mutta voin jo nyt sanoa, että näiden herkkujen kanssa leikkiessä menee taatusti viikko pari samoilla silmillä. Ilo irti punaisen tukan hehkusta vihreän kevätmeikin rinnalla!

Se on kuulkaa maaliskuu ja kevät, sanoi sää mitä tahansa. Ummistetaan yksissä tuumin silmät loskalta ja söpöillään väreillä! Nokittakaapa nyt tämä ällöttävän hyvä tuuleni ja huutomerkkien yliviljely, kellä on pistää maanantaifiilis paremmaksi?

7 Comments Lisää omasi

 1. Tipi sanoo:

  Ihan kuin tämä postaus olisi tehty minua varten. 8) Tuo paletti näyttää sellaiselta, jota olen kaipaillutkin.
  Saako MACin meikkejä jostain verkkokaupasta? Muistaakseni olet maininnut, että heillä on vaaleita meikkivoiteitakin.
  Helsingin keskustan Stockalla taitaa olla ständi, mutta pääosin etätöiden vuoksi tulee tstolla käytyä niin harvoin, etten koskaan sinne ehdi tai pääse.
  Kiitos etukäteen vinkeistä!

  1. Suomessa ei ole omaa MACin verkkokauppaa ja ulkomaisesta verkkoputiikista tilaaminen maksaa kymmeniä euroja postikuluissa. Väitän, että pääset helpommalla kun piipahdat paikan päällä – etenkin sen meikkivoiteen valinnassa. :)

 2. Salla sanoo:

  Mä kokeilen: mulla on vapaapäivä ja kassillinen tax freen ja Sephoran tuliaisia!! :)

  1. Ooooo..! No okei, osuit jo tosi lähelle! :)

 3. N sanoo:

  Todella kaunis meikki, sopivat silmät ja huulet täysin sinun väritykseesi :)
  Mutta oijoijoij, mikä ihana paletti! Sävytkin näyttävät sopivilta sekä arkeen että juhlaan :) Määki haluun!!!!

  1. Jännästi sitä voi ystävystyä vihreänkin värin kanssa, vaikka en oikein koskaan ole sitä meikeissä sietänyt. Blogiaikana joo, mutta ennen sitä – ei koskaan vihreää! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.