Vihreä rajaus

Maalailin korkealentoisia suunnitelmia tämän päivän meikille, mutta mihin hiivattiin hävisi se ylimääräinen vartti? Katoaako kenenkään muun arkitodellisuudessa aaamuaikaa kuin pesukoneeseen sukkia? No, ei mahda mithän. Mummo, lumi, eteneminen.

Pehmoiset utuvarjostelut vastikään esitellyllä viheriällä Harvest of Greens -paletilla ja ruohonvihreä kevätrajaus MACin uudella Sassy Moss -geelirajauksella. Vahvistin ripsirajaa ihan henkäyksenohuesti ensin mustalla ja sujautin vihreän värikaaren paikoilleen vasta sen päälle. Katse pysyy intensiivisenä ja tehosteväri pääsee paremmin oikeuksiinsa. Poskilla ja huulilla lempeää persikkaa. Melkoinen värisekamelska tuon punaisen tukan kanssa, mutta  minkäs teet – ihminen on mielitekojensa vanki.

Ihan kelpo meikki siitä tuli, mutta huomiselle varaan ylimääräisen vartin lisäksi vielä ylimääräisen varavartin niitä pinkkioransseja huulia varten, jotka tänään jouduin aikataulusyistä jättämään pois. Nyt lentävällä lähdöllä eteenpäin, aurinkoista lauantaita!

10 Comments Lisää omasi

 1. Eiko sanoo:

  Tämä pitäisi patentoida: ylimääräinen varavartti kun lennokkaat ajatukset eivät käy yksiin arkitodellisuuden torkutuksen kanssa!

  1. Kannatan!

 2. Salla sanoo:

  Ahahahahhaaa ”Mummo, lumi, eteneminen.” Nauroin ääneen! :D

 3. Salla sanoo:

  Ps Se kommentti-ilmoitustäppä puuttuu edelleen… :P

  1. Väitän, että sanavalintasi oli virheellinen. Se puuttui ’taas’, koska olen todistettavasti käynyt sen ainakin neljästi ruksimassa paikoilleen, joten jossain välissä se on piru vie siellä ollut. :D Ei, hyvä vaan kun sanot, se näköjään aina jonkun muutoksen yhteydessä tipahtaa pois, enkä itse aina huomaa seurata sen läsnäoloa. Nyt pitäisi taas löytyä?

 4. Sari sanoo:

  Mä niin tykkään sun väriyhdistelmistä :) Elegantteja ja mielenkiintoisia.

  1. Kiitos, mutta tämä kuulostaa suoralta yllytykseltä tehdä seuraavaksi jotain aivan päätöntä. Minäkö elegantti..? :D

 5. Myy sanoo:

  Mun lauantain arkiaamuun itseasiassa ilmestyi jostain vartti. Torkutin vähän liian pitkään ja meikkasin pienessä kiireessä, että ehtisin syödä edes banaanin ennen säntäämistä bussille. Meikkaamisen jälkeen ennen hätäistä hiustenlaittoa vilkaisin kelloa; mulla on 20min aikaa ennen lähtöä! Piti käydä ihan toisesta kellosta varmistamassa, että se oli totta. :D

  1. Oho, vau! Heti kun keksit mitä tapahtui, jaa tietosi meille ajankäyttötaidottomille. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.