Hutsuhuulet

Tsau! Haaveilin eilen siitä pidemmästä huulimeikkiajasta ja sen puitteissa toteutettavasta väripläjäyksestä. Suunnittelin alun perin jotain aivan muuta, mutta jotenkin huulipunalaatikosta osui käteen vanha inhokkipuna. No mitä hittoa, ajattelin, kohdataan demonit.

Tällainen siitä sitten tuli. Vuoden sulattelun jälkeen olen edelleen pikkuisen sitä mieltä, että tämä puna ei ole parhaita hankintojani. Älyttömän kirkas neonhenkinen koralli vaatii kyllä parikseen ainakin ne mustat vahvasankaiset pokat. Tasapainoksi. Ja todisteeksi siitä että tiedostan, miten pöljä väri on yllä.

Ei. On se täysin räävitön silti. Uh.

No olkoon. Kevät ja kaikki. Mutta kuka se olikaan sitä mieltä, että värivalintani ovat elegentteja? Vieläkö haluat pitäytyä kannassasi? Ja kenenkään on turha pahoittaa mieltään otsikosta, näkemys on täysin subjektiivinen. Mutta jos joskus naamioidun tietyn ammatin edustajaksi, tämä puna on varma valinta. Punktslut.

Lauhkeaa sunnuntaita, älkää ottako peilikuvaanne liian vakavasti.

19 Comments Lisää omasi

 1. Mira sanoo:

  en kyllä saa tuosta hutsahtavaa, vaikka kuinka katson. :D johtuu varmaan tuosta hillitystä silmämeikistä, efekti saattais olla toisenlainen, jos silmämeikkiä olis älyttömästi, tyyliin tupla- tai triplaripset ja muut härpäkkeet. nyt toi näyttää lähinnä siltä, ku oisit imeskelly mehujäätä jonkin miehisen ulokkeen sijaan. ;) viattomilla vesillä oot vielä! :D

  1. Kamera ei toista väriä niin räävittömänä kuin se luonnossa on. Sääli – menee hyvä kritiikki ihan hukkaan!

   Mut ton mehujään kanssa osuit kyl tietämättäsi aika lähelle, oon kehittänyt flunssan seurauksena niihin melkoisen himon ja niitä on kyl lipsuteltu menemään useampia päivässä. :D

 2. HeidiÄl sanoo:

  Oi mä sit taas niiiin tykkään tosta sävystä ! vallan söpönen ja sopii sulle :) ennemmin mulle siitä mustasta huulimeikistä tuli sellaisia ”goottihutsu” viboja :P

  1. Hahaa, jälkeistunnustus! :D

   Muttakun ei ole söpö, on ällö! :)

 3. MariaGlow sanoo:

  Musta tuo on kyllä ihana väri! Ja harmittelin kun en löytänyt kyseisen punan tietoja edes edellisestä postauksesta. Tosin mulla tuntuu olevan tapana haalia ihanan värisiä punia, mutta jotenkin ne ei vaan koskaan päädy huulille… En vaan osaa käyttää huulipunia, olipa miten ihanan värisiä tahansa. Kiillot on enemmän mun juttu. :D

  1. Puna on MACin vanha kokoelmapuna viime keväältä, Betty Bright. Kiiltoihin minäkin useammin kallistun kuin puniin. Toisinaan ihan syystä. :)

 4. Elämäntapaidiootti sanoo:

  Nättihän tuo on kuin sika pienenä. Enemmän taitaa olla kyse tottumuksesta ja siitä, mikä tuntuu omalle :)

  1. Nomjoo, voihan se olla niinkin. Tää on kyllä tosi kaukana mun mukavuusalueelta. :)

 5. Salla sanoo:

  Mää en tajua. Tuo punahan on ihan supermagee!! :D Mä NIIN käyttäisin!

  Ps Jee täppä! :D

  1. Ei Salla, tässä mä olen sun kanssa eri mieltä. :) Väri ei vaan toistu oikein linssin ja mun säädösten läpi. Kuvittele valkoinen väri, johon on sekoitettu 1/3 vanhojen kolmiraitaverskojen oranssia ja 2/3 niiden toisien neonkeltaista. Ei ole hyvä tämä. :D

 6. Henni sanoo:

  Aivan ihana väri! Jos olisi toi huulipuna käyttäisin varmasti paljon. Just sellanen väri jota rakastan, eikä yhtään hutsu. Mut ymmärrän kyl ton ”hutsu” vertauksen, koska mun mies pitää kaikkia kirkkaan värisiä huulipunia just sellaisina. Enkä mä jaksa kauheesti sen mielipiteistä välittää, mitäs on niin rajoittunut:). Kuhan ei sano ” et toi on aika tuksu”.

  1. Hei, mä en käyttänyt sitä T-sanaa!

 7. JohannaW sanoo:

  Excuse me, mutta just tuollaista väriä lätkin huuliini joka kevät! :D Mun mielestä piristää muotopuolen meikkauksen uusiin svääreihin (ja nyt puhun omista kiireaamumeikkauksista). Bonarina näytät noissa kuvissa ihan viistoistakesäiseltä, eli kyllä tuo väri sinunkin naamaa freesaa. ;)

  1. Excuse me, mähän olen viisitoista! Jo melkein kahdesti! Et ei viitteis louskuttaa siellä..! :D

   Ärh ja murh, pakko yrittää ottaa uudet kuvat niin et saan tän värin toistumaan oikein. :)

 8. Jenni sanoo:

  Enpä minäkään olisi mihinkään tiettyyn ammattikuntaan luokitellut, jos sun näköisesi ihminen olisi tuon värisessä huulipunassa vastaan tullut (edellyttäen siis, että muuten on suht normaalisti pukeutunut jne.). :) Toisaalta ymmärrän kritiikin varsin hyvin, kun itsekään en kyllä voisi kuvitella moisessa julkiselle paikalle lähteväni. Paitsi ehkä naamioituneena joksikin, jolle väri sopii. Ehkä jonkin menneen vuosikymmenen teiniksi?

  1. Ha, juuri näin! :)

 9. Sari sanoo:

  Haa! Jos tuo on sun yritys näyttää hutsulta niin ei voi kuin nauraa. Että sori vaan – elegantiksi se taas lipsahti! Ja jälleen kerran – silmien ja huulien väriyhdistelmä se vain toimii. Tiedä sitten kuinka paljon tää ainainen eleganssi johtuu siitä että sinulla on meikeillesi niin elegantti pohja – tuo iho & luusto ja elegantit ilmeet. Mutta se on kiistatonta että sulla on ihan oma, pidemmän päälle tunnistettavakin tapa yhdistellä värejä. Sellainen jännä, yllättävä ja vaivihkainen.

  1. Piut ja paut tämän kuvan eleganssille! Argh! :D

   Mielenkiintoinen ajatus tuo tunnistettava värien yhdistely, en ole ollenkaan osannut ajatella niin. Vaivihkainen? Saatan ottaa ja hiukan ylpistyä näin hienosta määritelmästä. Seuraavassa poseerauksessa on sitten jo nenä pystyssä. :)

   1. Ja eikä, aaah, mulle tuli just mieleen yks kuva, jonka edellispäivänä talletin kyyneleet silmissä nauraen. Tiedät sitten kun näet, milloin on aika uudelleenarvioida sitä eleganssia ilmehdintää.

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.