Kesäpinkki

Katselin ulos ikkunasta harmauteen ja kiivastuin äkisti vetäytyneelle keväälle. Se kävi näytillä, muistutti kauneudesta, elämästä ja lämmöstä, kiusoitteli läsnäolollaan vienosti leuan alta kutitellen ja puff – katosi. Mi-tä mi-tä mi-tä, millä oikeudella? Vastaisku!

Musavempeleet pölyn alta esiin, Summer Sun Hits sisään ja kynsilakkakaapille penkojaisiin. Kun astiakaappeja kilisyttää yökerhoon versioitu ’Sommartider’, nyyttikesteistään tuttu Trilogia, svengaava Mousse T ja aina yhtä hillitön Benny Benassi, voi päätyä lakkavalinnassakin johonkin perinteistä kevätpastellia epäkorrektimpaan vaihtoehtoon.

Pohjalla CND #517 Taffy Pink, päällä Orly Oh Cabana Boy ja kuivattimena Sesse.

Esteettisten vaikuttimien mukaan nämä härskit kotirouvakynnet kaipaisivat parikseen kylppärissä hankitun DHA:lta haisevan kahvipapukuoren, mutta ei voi kieltää, etteivätkö ne erottuisi lakananahkaakin vasten. Kirkkaat, pöyhkeät ja häpeilemättömät kesäkynnet. Terassikelejä ja jätskiviiksiä odotellessa, mjau!

5 Comments Lisää omasi

 1. Ilona sanoo:

  Oh, mikä kirkas pinkki! IHANAT!

  Tykkää

  1. Niin on! Räävitön pervopinkki!

   Tykkää

 2. JonnaH. sanoo:

  Aivan ihanan pinkki lakka!

  Tykkää

  1. Kiitos, kesältä näyttää! :)

   Tykkää

Haluan osallistua keskusteluun!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.