Kesäpinkki

Katselin ulos ikkunasta harmauteen ja kiivastuin äkisti vetäytyneelle keväälle. Se kävi näytillä, muistutti kauneudesta, elämästä ja lämmöstä, kiusoitteli läsnäolollaan vienosti leuan alta kutitellen ja puff – katosi. Mi-tä mi-tä mi-tä, millä oikeudella? Vastaisku!

Musavempeleet pölyn alta esiin, Summer Sun Hits sisään ja kynsilakkakaapille penkojaisiin. Kun astiakaappeja kilisyttää yökerhoon versioitu ’Sommartider’, nyyttikesteistään tuttu Trilogia, svengaava Mousse T ja aina yhtä hillitön Benny Benassi, voi päätyä lakkavalinnassakin johonkin perinteistä kevätpastellia epäkorrektimpaan vaihtoehtoon.

Pohjalla CND #517 Taffy Pink, päällä Orly Oh Cabana Boy ja kuivattimena Sesse.

Esteettisten vaikuttimien mukaan nämä härskit kotirouvakynnet kaipaisivat parikseen kylppärissä hankitun DHA:lta haisevan kahvipapukuoren, mutta ei voi kieltää, etteivätkö ne erottuisi lakananahkaakin vasten. Kirkkaat, pöyhkeät ja häpeilemättömät kesäkynnet. Terassikelejä ja jätskiviiksiä odotellessa, mjau!

5 Comments Lisää omasi

  1. Ilona sanoo:

    Oh, mikä kirkas pinkki! IHANAT!

    1. Niin on! Räävitön pervopinkki!

  2. JonnaH. sanoo:

    Aivan ihanan pinkki lakka!

    1. Kiitos, kesältä näyttää! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.