Nuorisokuorinta

°Sisältää mainoslinkkejä

Sonia järjesti syksyllä treffit kauneusbloggaajille ja goodiebagin ruotiminen on jäänyt vähän jalkoihin. Nostan nyt erikseen framille tosi kivan kuorintavoiteen, joka kohdeikäryhmästään huolimatta on sopinut kuivalle kolmikymppiselle iholleni loistavasti. Se on vakiinnuttanut paikkansa viikko-ohjelmassani jo viime vuoden puolella, mutta raportointi on vaan jotenkin unohtunut. Nyt auringonvalon ja vapaapäivän kunniaksi kaivoin kerrankin esille kunnon lavasteet ja räpsin teille jorinoiden seuraksi nättejä kuvia. Saanko esitellä, Murad Clean Scene Gaga for Glow.

Pahvikuoreen liimattu ohjetarra määrittelee tuotteen passeliksi nuorelle 12-17-vuotiaalle iholle, mutta kun ikärasismin yli aikuismaisesti kiipeää, on käsillä tosi hyvä tuote. Murad on kalliimmanpuoleinen ihonhoitosarja, jonka tuotteisiin olen toistaiseksi tutustunut vähänlaisesti. Haudon kaapissa ikuisuus sitten ostamaani aloituspakettia, mutta vaikka hamstraan uutuuksia hullun kiilto silmissä, niiden jalkauttaminen kylpyhuoneeseen jää rikollisen usein tekemättä. Tapojensa vanki, näetten. Tällainen yksi tuubi oli kuitenkin helppo ujuttaa purkkimeren sekaan ja kieltämättä tuo ikäleima toimi usuttavana tekijänä. Miksi meille oli valittu lahjukseksi juuri tämä tuote?

Intohimoisena nenäilijänä on ensimmäiseksi ylistettävä tuotteen tuoksua. Raikas, hedelmäinen ja hiukan karkkiseen vivahtava tuoksu toimii kuin vappuinen hattara. Itse asiassa kun tässä tätä kirjoittaessani tursotin kämmenselälle pienen nokareen muistinvirkisteeksi, tulin nenäni viemänä vahingossa tilanneeksi Gagaa itselleni yhden varakappaleen. Naseva yhteensattuma, että se näyttää olevan maahantuojan nettikaupassa nyt reippaassa alennuksessa. Kannatti pantata kirjoittamista kuukausitolkulla, hih!

Koostumus on jännittävällä tavalla rouhean geelimäinen. Paksuhkoa, kauttaaltaan hienostuneen karheaa valkoista massaa on mukava pyöritellä kasvoille, sillä tehon tuntee jo levitysvaiheessa. Massan seassa on pieniä värikkäitä nonparelleja, joilla on kai jokin funktio, mutta en lähde esittämään viisaampaa kuin olen. Mitä ne tekevät, en tiedä enkä ihan välttämättä edes välitä. Rouhea pohjamassa tekee ihollani kaikki tarvittavat taiat.

Levitän kuorinnan puhtaalle kostealle iholle ja annan vaikuttaa hetken. Sopivan tovin päästä kastelen sormet, hieron kasvot läpi ja esinotkistan massan vaahtoavaksi huuhtelua varten. Kun huljuttelen kasvot läpi vedellä, alta paljastuu todella siloinen iho, jota ei kiristä eikä ahdista. Aavikkoihoinen kiittää ja hyrisee. Olen rajoittanut kuorinnan kertaan tai kahteen viikossa, mutta paksumpi-ihoiset voisivat varmasti käyttää tätä vedellä lantrattuna pesunakin, sen verran helläntuntuisesta tuotteesta on kyse.

Varsinaisesta ihohuokosten supistumisesta tai mustapäiden vähenemisestä en osaa antaa lausuntoa, mutta hellästi kuorittu iho on aina hyvinvoiva ja heleän näköinen. Kun tuotteessa on kohdallaan sekä tuoksu, tuntu, lopputulos että virkistävän pirteä ja näppärä pakkaus, saattaa käydä niin että sitä ostaa itselleen varastoon, vaikka nykyisessä olisi vielä puolet jäljellä. Tykkään ja suosittelen lämmöllä.

°Murad-tuotteisiin voi tutustua tarkemmin täällä.

8 Comments Lisää omasi

 1. Samettitassu sanoo:

  Tuota semmoinen kysymys tuli mieleen kun pidän sua semmoisena ”MAC guruna” :DD että onko macilla semmoista kylmän oikeasti tummanruskeaa mattaista luomiväriä ja siitä sitten hieman vaaleamman ruskeaa mattaista luomiväriä? Myös joku roosan värinen olisi etsinnässä. En pääse livenä katsomaan kun asun täällä metsässä ja pitäisi tilata stockmann beautyn kautta niin ei oikeen osaa noihin nettikuviin luottaa.

  1. Aih, nyt pistit pahan. (Mutta vedit kyllä oikeasta narusta, että ylipäätään lähdin tätä edes erikseen selvittelemään..:P)

   Tumma kylmä mattaruskea : Brun – tästä menen takuuseen. Mun lemppariruskea.

   Vaaleampi ruskea mattaväri : esim. Omega – käypä väri melkein mihin tahansa silmämeikkiin ja toimii myös suuressa osassa perusskandinaavisia kulmakarvoja. Vaaleahko, en tiedä kaipasitko kenties tummempaa. Googlaa.

   Joku roosa : esim. Girlie – mattainen, keskitumma vanha roosa, josta saa tosi nättejä yhdistelmiä.

   Ehkä näistä on jotain apua, ehkä ei – en suostu ottamaan tulosvastuuta. :)

   1. M sanoo:

    Kiitos hurjasti!

 2. Päivi sanoo:

  Kiinnostavan kuuloinen tuote. MACin Volcanic Ash-kuorinta on suuri suosikkini tätä nykyä, mutta kaipa sitä jotain muutakin voisi välillä kokeilla. Jään harkitsemaan. Ihana karkkikuvitus!

  1. Puolet jutusta on kirjoitettu nätin kuvituksen vuoksi! No ei vaan, halusin mä oikeasti hehkuttaa tuotettakin. :) Pitäisi useamminkin vaivautua näkemään kuvien eteen vähän ekstravaivaa. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.