Yhteinen nimittäjä

Olen viimeaikoina painellut pää syvällä huulipunalaatikon syvyyksissä ja lintsannut näyttävistä silmämeikeistä. Huulia tekee mieli korostaa erityisesti tähän aikaan vuodesta, kun aurinko saa hymyilemään vähän pienemmästäkin syystä ja sen tapaisesta. Huulipuna on kiistatta näyttävä kevätelementti, mutta yritin vaihtelun vuoksi kohdistaa huomiota välillä silmiinkin. Silleen lempeästi ja helposti, kuten tapana on.

Kun kaapit pursuavat vaihtoehtoja, tarvitaan yleensä jokin kimmoke tai rajoite, jonka jälkiä seuratessa meikki-idea syntyy. Kuten olen useaan otteeseen todistanut, idea voi rullata nousukiitoon hyvinkin vaatimattoman kiitoradan päästä. Tämänpäiväinen rajausvetoinen meikki lainasi värimaailmansa silmälaseista.

Siniharmaat ja sellaisenaan aika tylsätkin lasit saivat kivan lisämausteen pokiin sovitetusta kimallerajauksesta (MAC Industrial). Nenä on siitepölykaudesta punaisena, mutta ehkä jonain päivänä sekin lääkitys vielä saadaan kohdalleen.

4 Comments Lisää omasi

  1. Emma/WL sanoo:

    Voi kun on kaunis ja raikas meikki :)

    1. Kiitos! Alisuorittaminenkin toimii joskus. ;)

  2. Piia sanoo:

    Kaunissilmä! Nyt on isommat kulmakarvat kuin koskaan, mikä tarina siihen liittyy vai liittyykö ;)?

    1. Heh, no eipä oikeastaan liity. :) Tää on tää kasvatteluvaihe vähän tämmönen, välillä paksumpaa ja välillä skarpimpaa. Toiveissa on, että kesään mennessä kulmat alkaisivat olla sunnilleen mitoissaan.

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.