#purkkimafia

Vau, olipahan kinkerit! Karkkipäivän Sanni ja Miten niin liikaa -blogin Elisa kokosivat huikean kattauksen ihania ihmisiä ja valloittavaa ohjelmaa purkkimafian tapaamiseen Tampereelle. Pidäkkeetöntä kalkatusta, iloa, elämää ja kosmetiikkaan hukuttautumista – enpä paljon laadukkaampaa virkistyshetkeä keksi. Jätän tarkemman tapahtumakuvauksen tunnollisempien bloggaajien harteille ja keskityn tunnelmoimaan päivän parhaita osuuksia täyssubjektiivisesta näkövinkkelistä. Pala lifestyleä kosmetiikkaraameissa.

Hätäspaatteli.

1) Tampere. Muuttaisin sinne, jos olisi joku syy. Viihdyn Turussa, mutta jos jostain syystä pitäisi valita toinen kotikaupunki, tähtäisin Tampesteriin. Tunnelmallinen paikka, joka henkii menneisyyden kaikuja ja kulman takaa pullahtavia yllätyksiä. Sopivan kompakti ja helposti lähestyttävä.

Ihanaiset järjestäjänaiset.

2) Anna Puu. Spontaani pysähdys ulkoilmakeikalle liian vähissä sisätilaan suunnitelluissa vaatteissa oli yksi päivän parhaista päätöksistä. Mikä ääni, mikä nainen.

Kosmetiikkabloggaajan kännykkä.

3) Iltapäivälatte Tampereen Paahtimon Espresso Barista. Herrajumala, mikä keitos!
Paras. Koskaan. Juomani. Kahvi.

Kynsilakkatesterit tositoimissa.

4) Ohjelma. Tiiviit luennot Lumenelta, Warehouselta ja Zuiilta. Yksi komenteli, toinen hihitytti sauvajutuilla ja kolmas lahjoi kukilla – kaikki ihania tavallaan.

Zuiin kukkaisfiiliksiä.

5) Seura. On vaan niin ylitsevuotavan kivaa päästä pulisemaan pinnallisuuksia muiden purkkimafian jäsenten kanssa. Mitä sun meikkipussissa on, näytä heti!

Hiuslakkasaarna.

Sylinkokoinen kiitoshalaus järjestäjille, virtuaalirutistus muille osallistujille, nöyrä kumarrus lahjakassisponsoreille ja siro niiaus lauantainsa uhranneille esiintyjille. Revanssia odotellessa!

35 vastausta artikkeliin “#purkkimafia

 1. En siis ole ainoa joka tykkää Annasta! :) Olin niin onnellinen kun tunnistin jo kaukaan Annan laulavan, oli jotenkin niin mahtava fiilis kävellä Plevnaan Annan laulaessa taustalla.

  Mahtava päivä oli kyllä, #purkkimafia rocks!

  1. Mä olin matkalla shoppailemaan, mutta hyydyin ihan täydellisesti niille sijoilleni, kun tajusin kenen ääni korviini leijailee. Vähän nauratti se niiden läpänheitto siitä keikka-ajasta, mutta ei haitannut musiikkielämystä lainkaan. Annaa pitäisi ehdottomasti päästä katsomaan kesällä johonkin festareille. :)

 2. Oli ihana päivä ja oli mukava tutustua! :) Se kahvi oli piste iin päälle, oma cappucinoni sai vakavasti harkitsemaan uusintareissua kyseiseen puljuun. :)

  1. Se kahvi oli jotain aivan tajuttoman hyvää, horin sen kitusiini siinä jo matkalla kohti Plevnaa. Onneksi en ole toistaiseksi törmännyt yhtä hyvään kahviin täällä, menisin taatusti vararikkoon! :)

 3. Oli kyllä mahtava päivä ja kiva ilta! Jäin vaan ihmettelemään, että missä minä (tai lähinnä kai mun korvani) on olleet hiuslakkasaarnan aikana. o.O Ja ne timangiset sauvat, mä haluun semmosen!! Vaikka mulla ei ole edes hiuksia mitä sillä vääntää… :-D Sanaa sauva ei muuten kertaakaan mainittu. ;-)

  Ihana postaus muuten, nautin!

  1. Hiuslakkasaarna: Panosta muotoileviin tuotteisiin ennen kiharrusta, älä jähmetä tukkaa kiharruksen jälkeen hiuslakalla. Siellä meidän päässä penkkiä painui muutama pää hiukan nuupoksiin tämän mikroluennon jälkimainingeissa.. :D

   Eikö muka mainittu sauvoja? Edes siinä vaiheessa, kun siirryttiin siihen isompaan, jonka kanssa ähertäessä ei tule käsi kipeäksi? :)

   1. Noup! Kiinnitin asiaan nimittäin erikseen huomiota. Älä kysy miksi, en tiedä itsekään. ;-) Mainittiin mm. sellaisia sanoja kuin puikko, stick, tikku…mutta sauvaa ei käytetty.

 4. <3 #purkkimafia

  Ääää edelleen harmittaa etten päässyt! Onneksi teillä ihanilla oli ihanaa! ^^ <3

 5. Voi että miten siistin näköistä! Ja voih, kun olisin päässyt mukaan. Toivottavasti tulee seuraavakin kerta Tampereella. Ja toivottavasti silloin en oo kipeenä!

 6. Luin tämän junassa, mutta en jaksanut kommentoida – joten tulin takaisin :D Oli kyl todella ihana päivä, harmi vain kun kaikkien kanssa (ei tietenkään) ehtinyt juttelemaan. Mua jäi harmittamaan kun en sulle jutellut oikein mitään, kun Lumenen jälkeen mulle tuli ärsyttävä tykytyspäänsärky, joka lähti vasta oikeastaan kun sieltä kabinetista pääsi ulos. Ja toki Eiko lahjoi mua särkylääkkeellä :) Ei oikein ollut juttelufiilis, nyyh! Mutta mahtava päivä jäi historiaan, toivottavasti näitä tulisi joskus lisää :)

  1. Taatusti tulee! Mä kömpelöidyn sosiaalisesti noin suuressa jengissä välittömästi, vaikka täältä ruudun takaa aika reteästi auon päätäni – ei siis ollut kenenkään vika, että kahdenkeskisyydet jäivät vähille. :) Korjataan tämä seuraavissa karkeloissa!

 7. Huippu päivä ja viel upeempi seura ;) Ja kahvi oli oikeesti taivaallisen hyvää!

 8. Oli kyllä mahtava päivä!
  Vaikka en ole parhaimmillani isoissa ihmisryhmissä, nautin joka hetkestä. Ihania ihmisiä, ihana tunnelma – ja ihanaa todeta, että samanhenkisiä höpsöjä löytyy läpi Suomen ;)

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.