Viidessadas

Pää on pullollaan keväistä pörinää. Lopputyön alustava opponointi, edelleen rästissä keikkuvat muut kirjoitustehtävät, hupsu kuhina blogirintamalla ja perjantainen Aussie Blog Awards -gaala. Mitä ihmettä mä laitan naamaan?

Pillastun tällaisessa multistressissä hyvinkin pienestä ja nyt viidennensadannen artikkelin rajapyykkiä potkiskellessa ajattelin kokeilla itse kehittämääni stressinpoistotekniikkaa.

N

….

Y

….

T

….

NYT! Moi!

Noin. Nyt kun tämä on kaiken kansan nähtävillä, en voi enää nolata itseäni alipukeutumalla tai ylimeikkaamalla siihen perjantaiseen seurapiirihässäkkään. Kiitti ja kuitti, helpotti. Seuraavaksi niiden aikuisten juttujen kimppuun.

37 vastausta artikkeliin “Viidessadas

  1. Kiitos! Omakin stressi hävisi sen siliän tien. Tämän innoittamana lupaan huomenna alkaa kirjoittamaan opparia samanlainen ilme naamalla.

  2. :D
    Kiitos aamun piristyksestä ja onnea yhdenlaisen rajapyykin saavuttamisesta!

    1. Kiitos vaan, molemmista. :) Olin suunnitellut olevani jo puolessa välissä lopputyötä, mutta muu ryhmä vaati nyrkki pöydässä pidempää. Että eipä oikeastaan auta vielä onnitella.. :D

  3. Ihania blogeja. Eilen nauroin bussissa Private Blendin Mikon teinikuville ja tänään sitä olet antanut minulle aihetta nauraa täpö täydessä bussissa. Kiitos !

  4. Aaaahhahahahaa! Sinä se osaat yllättää. Ja kappas, kyllä muuten katosi se jännityskin joka mulla sattui äsken olemaan vatsanpohjassa… kiitos :)

  5. Ahahaaa! Luin tekstiäsi savinaamio kasvoilla ja savi vain pölähti, kun purskahdin nauruun. Ihana bloggaaja olet juuri siksi että osaat nauraa itsellesi. Mun stressiä tuo nauru lievensi. Toivottavasti sinunkin. Tsemppiä lopputyöhön!

  6. Mahtavaa! Ihanaa kun ihmiset ei ota itseään liian tosissan. :D

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.