Totuus kauneusbloggaajista

Kauneusblogeissa kiertää kehurinki. Pienistä pisaroista kertyvä keskinäisen arvostuksen meri. Sen sysäsi liikkeelle Miss Piggy’s Pearls -blogin kosmetiikkariemua pursuava Salla, kopitti Ripsarit poskilla -blogin vaatimaton mutta supertaitava Satu ja kuittasi myös Eyeshadow and flame -blogin ylituottelias älykkö-Ilona. Haasteen takana on suomalaisittain hyvin mullistava ajatus: Kehu kanssaihmistä. Ihan vaan, tuosta noin, vaikkei ole edes valmistujaiset.

Aika harvoin sitä itse ajattelee itsestään ihan samalla tavalla kuin muut, sillä kritiikin kirves veistää aina omaa osaamista ja olemista suurempina lohkoina kuin muiden. Siksi halusin ehdottomasti lyöttäytyä mukaan tähän kuoroon, joka veisaa ilmoille hyvän mielen ylistyslaulua. Käykää lukemassa kaikki edellämainitut jutut ja lisätkää sitten joukon jatkoksi nämä naiset, joita ei vielä aiemmissa mainittu.

Tyttö ilman helmikorvakorua -blogin Sonia on rehellisen ihmisen mitta. Sonia on aina pienempien puolella, ajaa pyyteettä yleistä hyvää ja peräänkuuluttaa vanhoja kunnon käytöstapoja. Blogissaan Sonia ei kumartele ketään ja onnistuu seisomaan sanojensa takana vailla hippuakaan pöyhkeyttä. Sonia kohtelee kaikkia kohtaamiaan ihmisiä samanarvoisesti, mikä on minun silmissäni erityisen kunnioitettava saavutus.

Lazy Dynamitee -blogin -.Nekku. on suorasanainen roolimalli. Nekku puhuu tarvittaessa suunsa puhtaaksi, mutta tekee sen sydämellisesti ja loukkaamatta. Tämä taiturimainen meikkaaja on myös erittäin varteenotettava seuranainen, jonka ihohuokosista suorastaan tirisee huumoria.

Makeup by Riina -blogin Riina on tumman meikin valtiatar. Kauneusblogimaailmassa Riina on vielä kohtalaisen tuore kasvo, mutta kaipaa mielestäni blogilleen ehdottomasti lisää näkyvyyttä. Olen seurannut Riinan blogia sen alkuajoista saakka, mutta viimeiset naulat ihailun arkkuun lyötiin sinä päivänä, kun meille molemille sattui toisistamme tietämättä ylle sininen huulipuna. Käykää ehdottomasti tsekkaamassa tämän mimmin kädenjälki.

Wasting Lifestyle -blogin Emma pitää kynsiblogia, jota jokaisen sanaleikittelyn ystävän pitäisi seurata. Lakkauksetkin ovat hienoja, emmie sillä, mutta se kieli, se se vasta on herkullista.

Kaikki yllämainitut naiset ovat hauskoja, älykkäitä ja taitavia – täydellinen otos purkkimafiaa. Kehurinki kiertoon, kuka koppaa seuraavaksi?

8 Comments Lisää omasi

 1. Ilona sanoo:

  Ihana sinä! Näitä on niin kiva lukea^^

  1. Niinpä! Hyvä kiertoon! :)

 2. Emma/WL sanoo:

  Apua! Kiitos! Olen todella otettu, etenkin kun kehujen antajana on niin loistava kirjoittaja kuin sinä :)

  1. No eipä mitään. Ansaitut kehut ne oli. :) Kerää ihmeessä oma lista!

 3. Piia sanoo:

  Kiitos kivoista suosituksista! Wasting lifestyle on ”kynsi-sinä”. Sama motiivi on minulla molempien lukemiseen: kielellä pörhistely ja iloittelu toimii! Sivutuotteena on tullut pakko (!) ostaa uusia öljyjämeikkejälakkoja ;).

  1. Hihhih, kiva kuulla! Mä fanitan Emman ehtymätöntä sana-arkkua ja huomaan kerta toisensa jälkeen hämmästeleväni sen sanankäyttöä suu hymyssä. :) Sivutuotteena haluan välttämättä saada sen yhden OPI:n hiekkalakkakokoelman, jossa oli hohtavan komea sininen. Emman syy!

 4. Voi ei miten ihanasti kirjoitettu. <3 Olet ihana sielunsisko!

  1. Heh, kiitos. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.