Keltasilmä viinihuuli

No okei, enhän mä sittenkään millään voinut vastustaan kiusausta hiukan meikkailla ajankohtaan sopivasti. Pirtsakka pääsiäismeikki viriteltiin kasvoille pikaista alkuillan ulkoilua varten, joten mitään turhan mutkikasta ei tällä(kään) kertaa tuhdattu. Että jos sattumalta löytyy tällainen keltavihreä vatsahappoväri meikkipussin pohjalta, niin muistatte sen sitten heti ensi pääsiäisenä kaivaa esiin.

Luomille pyyhiskelin siis tätä keltavihreää hennosti hohtelevaa puuteriherkkua (MAC Sweet&Punchy), jonka sain syksyllä ystävältä lahjaksi. Kyllä se on reiluuden mittari, että raaskii luopua omastaan jos joku kirveellä uhaten sitä itselleen vaatii. Että melkein sovussa erottiin sen tapaamisen päätteeksi. Terkkuja vaan, Erika.

Huulilla on lempparitummaa rajauskynää (MAC Vino) sekä sen päällä ”sulatusvärinä” Cliniquen Chubby Stickia (#06 Roomiest Rose). Kynä yksinään jäi hiukkasen karhean näköiseksi kun kiireessä piirustin, mutta hento sipaisu tuota pehmopuikkoa sen päälle pelasti tilanteen heti. Yksistään sen on makuuni vähän ääh, mutta tässä, tässä se löysi paikkansa.

Maltoittekos te muut pysyä pääsiäismeikeissä asialinjalla?

Niin ja juu, terkkuja N e e u l i, voitit viime yönä itsellesi kourallisen päheitä kynsilakkoja! Laitan sinulle sähköpostia pikapuoliin.

15 Comments Lisää omasi

 1. Aamu sanoo:

  Ihana pääsiäislook. Täytyy kyllä myöntää, ettei minulla ole näkynyt tänä vuonna pääsiäinen ulkonäössäni millään tavalla. :)

  1. Kiitos! Oletko varma, ettei ollut yhtään edes suklaatia suupielessä? :)

 2. Martina sanoo:

  Vatsahappoväri.. :DD

  1. No se on! Mulla on vatsastaan sairas koira, sitä liejua on kyllä katseltu. :D

   1. Myy sanoo:

    Toi on kyllä just semmoisen koiran aamuisen limavaahtopuklun värinen.. :D

    1. No niin on! Ei täällä kuulkaa ihan tuulesta temmata näitä ilmaisuja. :)

 3. JonnaH. sanoo:

  Aivan ihana meikki. Pysyin ruodussa, en meikannut pääsiäisenä kuin yhtenä päivänä, eilen. :D

  1. No vau, sinä olet kyllä ollut esimerkillinen. :) Mä maltoin olla kokonaan ilman meikkiä vain yhden päivän. On jotenkin tultu siihen pisteeseen, että ilman meikkiä ei tee mieli poistua koiranulkoilutusta pidemmälle. :/

 4. Liina sanoo:

  On se kyllä hyvä, että on tapa ystävienkin joukosta erotella jyvät akanoista! Pitääpä teroittaa omakin kirveeni. Jollakulla voi olla vaikka siistejä lankoja, joita he eivät itse tarvitse.

  1. No niinpä, aattele! Ihan turhaa pyörii sitte siellä nurkissa pölyttymässä ja härnäämässä esim. ikkunan takaa kurkkivia kissoja. Korjaat pois vaan sen mikä sinulle kuuluu!

 5. Paluuviite: Lush Lemony Flutter

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.