Kultaluomi ja teemaviikko

Ai jäikö pikkuisen pääsiäinen päälle – no jäi! Tuumiskelin tässä aamusella, että tämä pääsiäisen ja vapun välinen ajankohta voitaisiin valtakunnallisesti nimittää keltaiseksi viikoksi. Kaikki täsmää. Pääsiäisen teemaväri on keltainen, vappuun kuuluu olennaisena osana kaikenlainen värikäs härvääminen ja vapun jälkeen alkaa keltainen toukokuu (..mikset sä jo tuuuuuu..u-uuu..). Että eiköhän sovita silleen?

Keltainen viikko alkoi Viilankantoluvassa jo eilen sen oi niin hillityn meikin kanssa. Tänään on jälleen esiinnyttävä uskottavasti, joten pehmensin lähestymistapaa. Väri on edelleen keltakultaisen puolella, muttei niin happohyökkäävä kuin eilisessä kuva-aineistossa. Huulille laitoin tapojeni vastaisesti vaalean ruskeaa huulikiiltoa (nyt tsempatkaa mua tän kanssa pliis) ja poskilta jätin punan kokonaan pois. Varjostukset ja kuparinsävyiset korostukset saavat piisata tänään. Tukka on ihastuttavalla pesunjälkeisellä hattaralla, mutta ei anneta sen vaivata.

Äsken tapahtui muuten myös toinen tapakaavan rikkominen, sillä minä suunnittelin valmiiksi loppuviikon aiheet! Juhhu! Niin, oli siis pakko varmistaa löytyykö takataskusta keltaista asiaa koko loppuviikoksi, mutta kyyyllä löytyi. Luvassa ainakin hajuvesiä, kynsilakkaa, voidetta, puuteria ja mahdollisesti jopa tukkajuttuja. Pysykää siis kuulolla, tästä starttaa ylipirteä viikko!

Ja hei haluaako joku lähteä mukaan tähän spontaanisti pykättyyn teemaviikkoon? Kellä riittää keltaista energiaa jaettavaksi? Vaikka pirteitä ajatuksia diilattavaksi muille? Sanotaan se yhdessä: Keeeeeltaineeeeeen!

18 Comments Lisää omasi

 1. Satu sanoo:

  Keeeeeltainen! Mä voin tehdä tällä viikolla yhden keltaisen postauksen tukeakseni sun sisällä villitsevää keltaisuutta ja tartuttaakseni sitä muihin :D Lets wear yeallow together!

  1. Yay! Hyvä Satu, aina valmis pienimuotoiseen kansanryhmän kiihottamiseen! :)

 2. JohannaW sanoo:

  Keltainen on yksi inhokkiväreistäni, joten jään mielenkiinnolla seuraamaan saatko jotain herkkua aikaan! :)

  Ps. Päässäni soi nyt Keltainen toukokuu. Kiitos vaan tästäkin :D

  1. Ole hyvä. <3 Mulla on tapana laittaa korvamadot kiertoon, silviisiin ne poistuu nopeammin omista kuulokäytävistä. ;)

   Mä yllätän sut vielä, senkin väriallergikko. ;)

 3. Salla sanoo:

  Heiiii, multa löytyy yksi kaappiin unohtunut keltainen luomiväri! Voin osallistua keltaiseen viikkoon postauksen verran :)

  1. Jes, hyvä, lisää tulitukea! :)

 4. Liina sanoo:

  Tätä toteutusta voisin itsekin kokeilla.

  Ja lasketaanko tsemppaamiseksi se, että olen vaikuttunut tuosta huulikiillosta? Vaalean ruskeallako tuollaiset ruusuiset huulet tehdään? Miksei kukaan ole sanonut?

  1. No kyllä vaan tehdään. :) Kun huuli on luonnostaan vähän punertava ja siihen laitetaan päälle kevyellä kädellä vaaleaa (läpikuultavaa) ruskeaa, syntyvät murretut ruusuhuulet. :)

 5. Ilona sanoo:

  Teemaviikko jee, keltainen jee! :D Multa löytyy ainakin yksi keltainen kynsilakka- raavin jotain sen ympärille! :D

  1. Hyvä! Luottopakki! :)

 6. Mohn sanoo:

  Keeeeeltaineeeeeen!

  Noin, nyt olen osani määkinyt kuorossa minäkin. ;-) Ja juu, otan keltaisen sydämen asiaksi, ainakin yksi keltainen postaus tälle viikolle siis. Hauskaa!

  1. Kiva! Ilahduttavan yllytyshenkistä jengiä! :)

   1. Mohn sanoo:

    Paitsi että….tämä haaste osoittautui yllättävän vaikeaksi. Olen nyt thenyt töihin kaksi kertaa keltavoittoisen silmämeikin enkä ole ollut tyytyväinen kumpaakaan. Harkitsen vielä kolmatta. Eli saattaapi olla ettei tälle viikolle ennätä blogiin asti. Mutta ensi viikolla sitten.

    Keltainen osoittautui aika kimurantiksi väriksi luomilla. Tai sitten mä olen vaan turhan nirso ja nipo ja urautunut (vai jumiutunut….?). No, ehkä mä sen vielä selätän!

    1. Mulla on kans pari epäonnista kokeilua takana, yhteen niistä liittyy mm. keltainen ripsiväri. Yritän tässä vielä pariin otteeseen, josko saisin sen tottelemaan. Eilen kun yritin pelastaa ripsivärikatastrofia keltaisella luomivärillä, oli lopputuloksena niin hämmentävä sotku, että päädyin turhautuneena vetelemään luomivärillä keltaisia viivoja otsaan. Siippa ei edes huomannut. No, paremmalla onnella tänään! :D

 7. Jeeii, mäkin osallistuin keltaisuusviikkoon!! :D

  1. Ja jälleen kerran SATTUMALTA?! Meillä on selkeesti joku maaginen yhteys. :D Nyt mä kyllä alan käymään täällä päivittäin, tiedä mitä kaikkea meillä menee yksiin :D

   1. Haha, NYT vasta? No saat anteeksi. :) Käyn heti kurkkaamassa mitä loihdit. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.