Piggy Paint, raitalakka

Muistatteko iHerbistä tilatun mullalta haisevan ”myrkyttömän” kynsilakan? Sen, jonka sanoin sopivan hiekkalakan päälle tosi nätisti? Jep, no siihen se tosiaan sopi. Mutta muuten – koeajoin sen. Ei se ihan turhaan haise kuralta.

Olen pahoillani. Neljännen kerroksen kohdalla luovutin, kun paksut raidat eivät näyttäneet lainkaan silottumisen merkkejä. Kuvasin lakan mahdollisimman edustavasti kynnet kallellaan, niin että raidat eivät näy, sillä minkä tahansa muun lakan päälle tällä saa kyllä nätisti lisäväriä. Mutta että tämä yksinään, vaihtoehtona sille, että kynsiä lakkaisi jollain tavallisella ”myrkyllisellä” lakalla – ei kiitos. Mieluummin nakuna kuin ”Natural as Mud”.

Nomen est omen.

6 Comments Lisää omasi

 1. Salla sanoo:

  Mutta purkki on söpö ;)

  1. No juu, sitä se on! Ja tosiaan, vallan ihastuttava sävyte jonkun jo peittävän värin päällä, lisukkeena. Väsään stressipäissäni kohtauksia yhteen näytelmään ja tuo rennosti käsiinsä nojaileva töpökärsä kai laukaisi jonkin primitiivisen vuodatuksen. :D

 2. Liina sanoo:

  Auts. No mutta sun innoittamana ostin tänään jotenkin tosi kasaria minttuisaa kynsilakkaa. En tiedä miksi se on sun syy, jostain syystä vain on :D (Olen oikein tyytyväinen.)

  1. Minttuisa kasari kuulostaa mahtavalta. Sen siis täytyy olla mun ansiota. :)

 3. Taru sanoo:

  Toihan vois olla hyvä mein tytöille, heitä ei lakan ulkonäkö paljon nappaa, kunhan on väriä kynsissä :D Pitänee pistää korvan taakse, vaikka vannoin etten enää iherbissä shoppaile…

  1. Joo, siihen tarkoitukseen varmasti sopii. :) Ja toi pullo tulee kestämään ikuisuuden, ellei kukaan hölvää sitä esim. pyykkien sekaan. Tai mitä näitä nyt on, ideoita.

   Ja muistin just täydellisesti unohtaneeni sen soijapoistoaineen. Vieläkö haluat sen?

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.